Mi az az online makrobiotika Tudásközpont?

Az online makrobiotika tudásközpont egy olyan gyűjtőhely, ahol a makrobiotikus táplálkozással kapcsolatban lehet megtalálni különbőző tanfolyamokat és programokat. Ezt azért hoztam létre, mert sok embertársam nem tud hozzájutni olyan információhoz, aminek segítségével egészségesebben tudnának étkezni.

A tudásközpont folyamatosan bövűl. Igyekszem minél több témakörre tudásanyagot kidolgozni a makrobiotikus alapelvek alapján. Ezek között szerepelnek betegségekre vonatkozók, de vannak olyanok is, amelyek azoknak szólnak, akik csak egészségesebben szeretnének táplálkozni.

 

Legyél saját magad táplálkozási szakértője!

A Tudásközpontban a tanfolyami anyagokat úgy állítottam össze, hogy ez alapján mindenki saját magára tudja szabni az étrendjét. Ez azt jelenti, hogy megadom az elmélet is gyakorlati iránymutatást, aminek a segítségével a megadott recepteket mindenki az egyéni állapota és igényei szerint tudja kialakítani és változtatni.

Ha valaki valamilyen betegségben szenved, akkor az orvosával is egyeztetni tud, hogy milyen formában használhatja a megadott ételeket. A rendszer könnyen személyre szabható, így Te lehetsz saját magad táplálkozási szakértője.  

Online makrobiotikus főzőiskolák az egészségért

Legyél saját magad táplálkozási szakértője!

Makrobiotika alapozó

Glutén, tej, tejtermék, tojás, szója és cukormentes táplálkozási főzőiskola, amivel megtanulhatod az egészséges makrobiotikus táplálkozás elméleti és gyakorlati alapjait.

Női egészségért tanfolyam

(endometriózis)

A női egészség megőrzéséért ill. az endometriózis, fájdalmas menstruáció, miómák és ciszták elkerülésére, könnyen beszerezhető magyar alapanyagokból készült étrendi javaslat.

Online Tavasz immunerősítő főzősuli

A tavasz a méregtelenítés időszaka. A téli nehezebb ételek után szükségünk van a szervezet megújítására. Ebben segítenek nekünk a tavasz frissen hajtó és értékes növényei.

Tej-, tejtermék helyettesítő

Ez a főzőiskola abban segít, hogy ételallergia esetén is ugyanúgy tudjuk elkészíteni a megszokott tejtermékes ételeinket, és lemondás nélkül éljük meg a szükséges étrendváltoztatást.

3 napos méregtelenítő

A mai modern ételek rendszeres fogyasztásával szervezetünkben káros lerakódások és méreganyagok halmozódhatnak fel, amelyek a betegségek kiinduló pontjai lehetnek, megkeserítve mindennapi közérzetünket.

Vaníliás köleskrémes mákpuding mazsolával, zabpehellyel és almával

Túlsúlymentes főzőiskola

Megismered azokat a természetes alapanyagokat, és a belőlük készült ételeket, amelyek támogatják szervezetedet, és segíthetnek megszabadulni a felesleges kilóktól is. Megtanulod azt is, hogy miként tudd tartósan fenntartani súlyodat.

Női egészségért és szépségért 6 részes főzőiskola sorozat

Legyél saját magad táplálkozási szakértője!

makrobiotikus aszalványos azuki bab desszert

Vese egészségéért 

Egészséges urológiai rendszerrel, ép és jól működő vesével az életerőnket a legmagasabb szinten tudjuk tartani. Éppen ezért fontos vesénk egészségének megőrzése, illetve panasz esetén a felépülés támogatása az étrendünk megváltoztatásával.

Édesburgonya krémleves

Gyomor egészségéért

Sok 40 év feletti nő szenved különböző gyomor panaszokban (reflux, gyomorfekély, gyomorhurut, gyomorégés, gyomorrák stb). Ezeknek a kialakulásának az egyik legfontosabb oka a helytelen táplálkozás. Ebben segít ez a főzőiskola.

Csicseriborsós krém szendvics

Máj egészségéért

A máj egészségének a megtartásáért a táplálkozás az egyik legfontosabb tényező, éppen ezért hoztam létre ezt a főzőiskolát. Megtanulhatod, hogy természetes hazai alapanyagokkal hogyan támogasd a májad egészségét, illetve panasz esetén mit tehetsz annak felépüléséért. 

Rakott édesburgonyás és barnarizses lencse

A női egészségért főzőiskola

Női étrenddel nem kell lemondanunk sem az egészségünkről, sem a kedvenc ízeinkről. Előzd meg a miómák, méh, méhnyak, petefészek, meddőség, fájdalmas menstruáció, endometriózis stb. kialakulását, illetve panasz esetén támogasd a felépülésed. 

Karobos köles puding

A női szépségért főzőiskola

A főzőiskola olyan elméleti és gyakorlati tudást tartalmaz, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy egy 40 év feletti női szervezet is egészséges és energikus maradjon. Megismerheted az egészséget adó természetes alapanyagokat és az azokból készült változatos ételeket.

Share This