Mi az az online makrobiotika Tudásközpont?

Az online makrobiotika tudásközpont egy olyan gyűjtőhely, ahol a makrobiotikus táplálkozással kapcsolatban lehet megtalálni különbőző tanfolyamokat és programokat. Ezt azért hoztam létre, mert sok embertársam nem tud hozzájutni olyan információhoz, aminek segítségével egészségesebben tudnának étkezni.

A tudásközpont folyamatosan bövűl. Igyekszem minél több témakörre tudásanyagot kidolgozni a makrobiotikus alapelvek alapján. Ezek között szerepelnek betegségekre vonatkozók, de vannak olyanok is, amelyek azoknak szólnak, akik csak egészségesebben szeretnének táplálkozni.

 

Legyél saját magad táplálkozási szakértője!

Az online Tudásközpontban a tanfolyami anyagokat úgy állítottam össze, hogy ez alapján mindenki saját magára tudja szabni az étrendjét. Ez azt jelenti, hogy megadom az elmélet is gyakorlati iránymutatást, aminek a segítségével a megadott recepteket mindenki az egyéni állapota és igényei szerint tudja kialakítani és változtatni.

Ha valaki valamilyen betegségben szenved, akkor az orvosával is egyeztetni tud, hogy milyen formában használhatja a megadott ételeket. A rendszer könnyen személyre szabható, így Te lehetsz saját magad táplálkozási szakértője.  

Online makrobiotikus táplálkozási tanfolyamok az egészségért

Legyél saját magad táplálkozási szakértője!

Makrobiotika alapozó

Glutén, tej, tejtermék, tojás, szója és cukormentes táplálkozási tanfolyam, amivel megtanulhatod az egészséges makrobiotikus táplálkozás alapjait.

Női egészségért 

A női egészség megőrzéséért ill. az endometriózis, fájdalmas menstruáció, miómák és ciszták elkerülésére, magyar alapanyagokból készült étrendi javaslat.

Tavaszi makrobiotika

A tavasz a méregtelenítés időszaka. A téli nehezebb ételek után szükségünk van a szervezet megújítására. Ebben segítenek a tavasz frissen hajtó növényei.

3 napos méregtelenítő

A mai modern ételek rendszeres fogyasztásával szervezetünkben káros lerakódások és méreganyagok halmozódhatnak fel, amelyek a betegségek kiinduló pontjai lehetnek, valamint negatívan befolyásolhatják mindennapi közérzetünket.

Ezektől a kellemtelen anyagoktól meg kell szabadítani a szervezetünket. Ebben segít ez a tanfolyam.

Hogyan működik az online rendszer?

A tanfolyam online alapú, ami azt jelenti, hogy a megvásárlása után kapsz egy jelszót, amivel hozzáférsz a saját tanuló fiókodhoz. Ezen keresztül tudod elérni a tananyagokat. Ide belépni minden alkalommal a Tudásközponton keresztül tudsz majd. Mindezekről a rendelést követő levélben kapsz iránymutatást.

A tanuló fiókod a vásárlástól számított 2 évig lesz elérhető. Utána megszűnik, és nem lesz használható.

Újabb tananyagok vásárlásánál mindig az utolsó vétel időpontjától számolódik a 2 év. Ebben az esetben a korábbi anyagoknak elérhetőségi ideje is ennyivel meghosszabbodik.

Ha elfelejtetted a jelszót, akkor az e-mail címeddel kérhetsz belépésnél egy újat. A tréning szöveg alapú, és csak néhány rövid videót tartalmaz.

Saját tanuló fiók 2 évig

Modern, könnyen és egyszerűen kezelhető rendszer

Bárhonnan elérhetők a tanfolyamok, így  nincs szükség tárolni vagy lementeni őket

A saját tanuló fiók könnyen bővíthető további tanfolyamokkal

Share This