Mi az az online makrobiotika Tudásközpont?

Az online makrobiotika tudásközpont egy olyan gyűjtőhely, ahol a makrobiotikus táplálkozással kapcsolatban lehet megtalálni különbőző tanfolyamokat és programokat. Ezt azért hoztam létre, mert sok nőtársam nem tud hozzájutni olyan információhoz, aminek segítségével egészségesebben tudnának étkezni.

A tudásközpont folyamatosan bövűl. Igyekszem minél több témakörre tudásanyagot kidolgozni a makrobiotikus alapelvek alapján. Ezek között szerepelnek betegségekre vonatkozók, de vannak olyanok is, amelyek azoknak szólnak, akik csak egészségesebben szeretnének táplálkozni.

 

Legyél saját magad táplálkozási szakértője!

Az online Tudásközpontban a tanfolyami anyagokat úgy állítottam össze, hogy ez alapján mindenki saját magára tudja szabni az étrendjét. Ez azt jelenti, hogy megadom az elmélet is gyakorlati iránymutatást, aminek a segítségével a megadott recepteket mindenki az egyéni állapota és igényei szerint tudja kialakítani és változtatni.

Ha valaki valamilyen betegségben szenved, akkor az orvosával is egyeztetni tud, hogy milyen formában használhatja a megadott ételeket. A rendszer könnyen személyre szabható, így Te lehetsz saját magad táplálkozási szakértője.  

Online makrobiotikus táplálkozási tanfolyamok a női egészségért

Legyél saját magad táplálkozási szakértője!

Makrobiotika alapozó

Glutén, tej, tejtermék, tojás, szója és cukormentes táplálkozási tanfolyam, amivel megtanulhatod az egészséges makrobiotikus táplálkozás alapjait.

Női egészségért 

A női egészség megőrzéséért ill. az endometriózis, fájdalmas menstruáció, miómák és ciszták elkerülésére, magyar alapanyagokból készült étrendi javaslat.

Tavaszi makrobiotika

A tavasz a méregtelenítés időszaka. A téli nehezebb ételek után szükségünk van a szervezet megújítására. Ebben segítenek a tavasz frissen hajtó növényei.

3 napos méregtelenítő

A mai modern ételek rendszeres fogyasztásával szervezetünkben káros lerakódások és méreganyagok halmozódhatnak fel, amelyek a betegségek kiinduló pontjai lehetnek, valamint negatívan befolyásolhatják mindennapi közérzetünket.

Ezektől a kellemtelen anyagoktól meg kell szabadítani a szervezetünket. Ebben segít ez a tanfolyam.

Hogyan működik az online rendszer?

A tanfolyam online alapú, ami azt jelenti, hogy a megvásárlása után kapsz egy jelszót, amivel hozzáférsz a saját tanuló fiókodhoz. Ezen keresztül tudod elérni a tananyagokat. Ide belépni minden alkalommal a Tudásközponton keresztül tudsz majd. Mindezekről a rendelést követő levélben kapsz iránymutatást.

A tanuló fiókod a vásárlástól számított 2 évig lesz elérhető. Utána megszűnik, és nem lesz használható.

Újabb tananyagok vásárlásánál mindig az utolsó vétel időpontjától számolódik a 2 év. Ebben az esetben a korábbi anyagoknak elérhetőségi ideje is ennyivel meghosszabbodik.

Ha elfelejtetted a jelszót, akkor az e-mail címeddel kérhetsz belépésnél egy újat. A tréning szöveg alapú, és csak néhány rövid videót tartalmaz.

Saját tanuló fiók 2 évig

Modern, könnyen és egyszerűen kezelhető rendszer

Bárhonnan elérhetők a tanfolyamok, így  nincs szükség tárolni vagy lementeni őket

A saját tanuló fiók könnyen bővíthető további tanfolyamokkal

Share This