A női egészségért főzőiskola

12 900 Ft34 900 Ft

Előzd meg a női étrenddel a miómák, méh, méhnyak, petefészek, meddőség, fájdalmas menstruáció, endometriózis stb. kialakulását illetve panasz esetén támogasd a felépülésed

Ebben a főzőiskolában bemutatom, hogy a makrobiotikus konyha tökéletes megoldást kínál a megfelelő női étrendre – reggelire, ebédre, vacsorára és a desszertekre. Természetes alapanyagokból gyorsan és könnyen készíthetők változatos és finom ételek, valamint italok is. 

Ezért állítottam össze könyv és főzőiskola csomagokat, amelyek támogathatnak téged is e fontos tudás megszerzésében. Kezdők és haladók egyaránt kedvükre válogathatnak. Ezek az ismeretek remekül kiegészíthetik az esetleges orvosi kezelést is.

Cikkszám: noi-egeszseg-fozoiskola Kategóriák: , ,

Leírás

Női egészségért 1. csomag

Rengeteg nőtársam életét keseríti meg valamilyen nőgyógyászati panasz, mint pl. folyás, hüvely, méh, méhszáj, méhnyak ciszták, miómák, fájdalmas menstruáció, meddőség és daganatos állapotok. Nem beszélve az endometriózis kínzó és csillapíthatatlan fájdalmáról.

Az étrendproblémák természetesen a nők szexuális életére, havi ciklusára, menopauza időszakára, fogamzó képességére, várandóságára, magzatára, az anyatejen keresztül a csecsemőkre, majd a gyerekekre is alapvetően hathatnak. Sőt, még pszichológiai hatásai is lehetnek.

Azonban tehetünk azzal magunkért, hogy a helyes női étrendet követve támogatjuk szervezetünket. Természetes igényeinek megfelelő ételeket fogyasztunk. Ebben segíthet neked a Női egészségért főzőiskola.

Női egészségért 2. csomag

Ez a csomag 2 részből áll, amik remekül kiegészítik egymást.

1. Női egészségért online főzősuli (videó + szöveges tananyag) 

Bővebben lásd fentebb a Női egészségért 1. csomag.

2. Tej-, tejtermék helyettesítő főzőiskola

A női szervezet számára veszélyes lehet és panaszokat okozhat a tej- és tejtermékek fogyasztása (sajt, tejföl, tejszín, jégkrém, joghurt, kefir, túró, shake tejes turmix italok stb.). A Főzőiskolában megtanulhatod, hogy táplálékallergia esetén hogyan helyettesítheted ezeket az alapanyagokat ételeidben úgy, hogy ne kelljen lemondani kedvenc ízeidről.

Bővebben ide kattintva tudod megnézni a tanfolyamot.

További információk

Csomag

Női egészségért 1. csomag, Női egészségért 2. csomag