Amikor a jelenlegi szokásainkat, amik a panaszainkat okozzák, nem változtatjuk meg, mégis más eredményt várunk, az hiábavaló.

Tudom jól, hogy a változás nem könnyű. Viszont enélkül nem válhatunk a legjobb önmagunkká. A változás elengedhetetlen ahhoz, hogy panaszaink megszűnjenek és végre tényleg egészséges, boldog és teljes életet élhessünk.

Erről a paradigma váltásról beszélgettünk a 6-os TV csatorna műsorában Dr. Darnói Tibor holisztikus orvossal és Bulla Biankával együtt.

Téma: PARADIGMAVÁLTÓK

Műsorvezető: B. Király Györgyi

Vendégek:
Sebestyén Szilvia – makrobiotikus táplálkozási szakértő

Bulla Bianka – alapító, LÉGY EGÉSZ – KÉPZÉSRENDSZER
Dr. Darnói Tibor – holisztikus Orvos

Így lehet egészséges édességet készíteni!

A TV2 Mokka című műsorában, arról beszéltem, hogy hogyan lehet egészséges édességet készíteni. Az édes íz az egyik legfontosabb íz, erőt ad. Amikor lemegy a vércukorszintünk gyengének érezzük magunkat. Gyorsan édesség után nézünk. Ami fontos, hogy jó minőségű édességet fogyasszunk és kerüljük a „fehér mérgeket”, mint pl. porcukor, kristálycukor, barna cukor stb., amelyek gyorsan szívódnak fel a vérben, felviszik a vércukorszintet és azután visszazuhan alacsonyra. Nem a normális szintra.

A zöldségek édes íze az ételekben és a desszertekben, a természetes édes íz fogyasztása stabilizálja a vércukorszintet és mindig erősnek, kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat.

Makrobiotikus étrend az egészségért

A Hír Tv Radar című műsorában mesélek a makrobiotikáról. A mai modern élelmiszerek sok esetben nem megfelelőek a szervezet számára, mivel alig tartalmaznak hasznos tápanyagokat.

Ezzel szemben a csak természetes alapanyagokból készült makrobiotikus ételek támogatják a szervezetet. Így járulnak hozzá az egészség megőrzéséhez, vagy betegség, panasz esetén annak visszaszerzéséhez.

A riportból megtudhatod, hogy a makrobiotika nem csak nekem segített a felépülésben, hanem az orvosi kezelést kiegészítve két másik súlyos betegségben szenvedő nőtársamnak is. Sőt nem csak egészségesek vagyunk, hanem energiával teli életet tudunk élni a mindennapokban.

Az orvosokat is meglepte, hogy felépült

A természetes alapanyagokból készített makrobiotikus étrend már sokaknak segített egészségük megőrzésében, vagy visszaszerzésében szerete a világon, és természetesen Magyarországon is: Mosolykának, és sok másnak is. A TV2 Tények riportjából megismerheted közös történetünket, aminek eredményeképpen szerencsésen megváltozott az élete.

Emellett egy másik nőtáram is elmeséli, hogy hogyan sikerült felépülnie még egy súlyos betegségből is a makrobiotika segítségével, az orvosi kezelést kiegészítve.

Sütőtök, alma, káposzta, vöröshagyma stb. – téli melegítő hatású alapanyagok és ételek

A TV2 Mokka műsorában a téli ételeink elkészítéséhez szükséges alapanyagokról beszéltem. Másokat használunk a téli és a nyári időszakban. A meleg időben friss gyümölcsöket és zöldségeket használunk, addig télen a melegítő hatású egészséges nyersanyagokból főzünk.

A riportból megismerheted, hogy melyek ezek, hogyan dolgozzuk fel és milyen ételeket készíthetünk belőlük. Ilyen az alma, amit változatosan tudunk elkészíteni. A sütőtök is egy igazi kincs, ami szakszerűen feldolgozva nagyon sok pozitív hatása van a szervezetre. További hasznos tippeket ismerhetsz meg a szelídgesztenyéről, a káposztáról és a vöröshagymáról.

Share This