Az orvosokat is meglepte, hogy felépült
A Mosoly-nagykövet. Így ismerhette meg Hozleiter Fannit az ország még sok évvel ezelőtt. A mindig pozitív gondolkodású fiatal nő azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy bár életét kerekesszékben éli, sosem csüggedt. Sőt az élethez való hozzáállásával példát mutatott másoknak. Korábban azonban olyan rossz állapotba került, hogy azt hitte, vége az életének. Az orvosok is tanácstalanok voltak. De egy módszernek köszönhetően jobban van, mint valaha.
Erről beszélgettünk a TV2 Fókusz Plusz műsorában.
Így lehet egészséges édességet készíteni!
A HÍR TV Radar című műsorában, arról beszéltem, hogy hogyan lehet egészséges édességet készíteni a makrobiotika segítségével.
Amikor a jelenlegi szokásainkat, amik a panaszainkat okozzák, nem változtatjuk meg, mégis más eredményt várunk, az hiábavaló.
Tudom jól, hogy a változás nem könnyű. Viszont enélkül nem válhatunk a legjobb önmagunkká. A változás elengedhetetlen ahhoz, hogy panaszaink megszűnjenek és végre tényleg egészséges, boldog és teljes életet élhessünk.
Erről a paradigma váltásról beszélgettünk a 6-os TV csatorna műsorában Dr. Darnói Tibor holisztikus orvossal és Bulla Biankával együtt.
Téma: PARADIGMAVÁLTÓK
Műsorvezető: B. Király Györgyi
Vendégek:
Sebestyén Szilvia – makrobiotikus táplálkozási szakértő
Bulla Bianka – alapító, LÉGY EGÉSZ – KÉPZÉSRENDSZER
Dr. Darnói Tibor – holisztikus Orvos
Így lehet egészséges édességet készíteni!
A TV2 Mokka című műsorában, arról beszéltem, hogy hogyan lehet egészséges édességet készíteni. Az édes íz az egyik legfontosabb íz, erőt ad. Amikor lemegy a vércukorszintünk gyengének érezzük magunkat. Gyorsan édesség után nézünk. Ami fontos, hogy jó minőségű édességet fogyasszunk és kerüljük a „fehér mérgeket”, mint pl. porcukor, kristálycukor, barna cukor stb., amelyek gyorsan szívódnak fel a vérben, felviszik a vércukorszintet és azután visszazuhan alacsonyra. Nem a normális szintra.
A zöldségek édes íze az ételekben és a desszertekben, a természetes édes íz fogyasztása stabilizálja a vércukorszintet és mindig erősnek, kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat.
Makrobiotikus étrend az egészségért
A Hír Tv Radar című műsorában mesélek a makrobiotikáról. A mai modern élelmiszerek sok esetben nem megfelelőek a szervezet számára, mivel alig tartalmaznak hasznos tápanyagokat.
Ezzel szemben a csak természetes alapanyagokból készült makrobiotikus ételek támogatják a szervezetet. Így járulnak hozzá az egészség megőrzéséhez, vagy betegség, panasz esetén annak visszaszerzéséhez.
A riportból megtudhatod, hogy a makrobiotika nem csak nekem segített a felépülésben, hanem az orvosi kezelést kiegészítve két másik súlyos betegségben szenvedő nőtársamnak is. Sőt nem csak egészségesek vagyunk, hanem energiával teli életet tudunk élni a mindennapokban.
Az orvosokat is meglepte, hogy felépült
A természetes alapanyagokból készített makrobiotikus étrend már sokaknak segített egészségük megőrzésében, vagy visszaszerzésében szerete a világon, és természetesen Magyarországon is: Mosolykának, és sok másnak is. A TV2 Tények riportjából megismerheted közös történetünket, aminek eredményeképpen szerencsésen megváltozott az élete.
Emellett egy másik nőtáram is elmeséli, hogy hogyan sikerült felépülnie még egy súlyos betegségből is a makrobiotika segítségével, az orvosi kezelést kiegészítve.
Sütőtök, alma, káposzta, vöröshagyma stb. – téli melegítő hatású alapanyagok és ételek
A TV2 Mokka műsorában a téli ételeink elkészítéséhez szükséges alapanyagokról beszéltem. Másokat használunk a téli és a nyári időszakban. A meleg időben friss gyümölcsöket és zöldségeket használunk, addig télen a melegítő hatású egészséges nyersanyagokból főzünk.
A riportból megismerheted, hogy melyek ezek, hogyan dolgozzuk fel és milyen ételeket készíthetünk belőlük. Ilyen az alma, amit változatosan tudunk elkészíteni. A sütőtök is egy igazi kincs, ami szakszerűen feldolgozva nagyon sok pozitív hatása van a szervezetre. További hasznos tippeket ismerhetsz meg a szelídgesztenyéről, a káposztáról és a vöröshagymáról.