Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

 

Hogyan indultam?

Sebestyén Szilvia makrobiotikus táplálkozási szakértő vagyok. Azonban roppant kalandosan jutottam el idáig. Gyermekkoromtól kezdve krónikus urológiai és emésztőrendszeri megbetegedéseim voltak, amelyek 46 éves koromra elhatalmasodtak. Ezek az élet szinte minden területén megkeserítették az életem. A mindennapi munkavégzéstől egészen a gyermekvállalásig. De nem adtam fel, és ekkor találkoztam a makrobiotikával, ami teljesen megváltoztatta az életemet.

Az élettel teli, természetes alapanyagból készült makrobioitkus ételek segítségével a modern élelmiszerekből és a környezeti szennyeződésekből keletkezett lerakódások kiürültek a testemből. A szervezetem és az immunrendszerem megerősödött. A gyógyulásomat támogató makrobiotikus étrend segítségével sikerült végleg meggyógyulnom.

Megszabadultam a mindennapi fájdalmaktól és a betegségekből adódó nehézségektől. Egy egészséges, energiával és élettel teli ember lettem. Ez egy fordulópont volt az életemben.

Személyes gyógyulási tapasztalatot szereztem, ami meggyőzött arról, hogy működik ez a speciális étrend és gondolkodásmód.

A makrobiotika lett az életem

Természetesen ezután is kitartottam a makrobiotika mellett, hogy megőrizzem az egészségemet.

Sőt, miután megtapasztaltam nőként a nehézségeket, valamint a csodálatos gyógyulást, arra tettem fel az életem, hogy népszerűsítem ezt az eredményes módszert nőtársaimnak.

Azt a tudást, aminek hiányában 46 évig nem tudtam, hogy mi az az egészség, ma követve ezt a nagyszerű tudományt, nem tudom, hogy mi az a betegség.

Ismereteim bővítéséért felkutattam és sorra olvastam a fellelhető szakirodalmat valamint, tanulmányokat végeztem Hollandiában a Kushi Institute of Europe – ban.

Kushi Intézetek végzik ennek az ősi módszernek a nyugati társadalmakban történő oktatását és terjesztését.

A képen mellettem (bal oldalt) Michio Kushi professzor – a Kushi Institute alapítója, a makrobiotika legismertebb kutatója, tanítója – és Norino Kushi (jobb oldalt) látható. 

Mára életem részévé vált az állandó önképzés ebben a témakörben. Továbbá küldetésé, az egészséges életet támogató makrobiotikus táplálkozási rendszer és ennek hazai megismertetése embertársaimmal.

A Kushi Institute Of Europe-ban végzett tanulmányaim

SEBESTYÉN SZILVIA egyéni vállalkozó

 A célom, hogy minél több emberhez eljuttassam azt a tudást, amitől egészséges és boldog életet élhetnek. Hogy ez megvalósuljon, alapítványi formában kezdtem el működésemet.

Szervezetünk a különböző ismeretterjesztő előadások és bemutatók mellett a rászorultaknak díjmentesen nyújt egészségmegtartó és felépülést támogató ételeket.

Célom megvalósítása

Mint ennek a tudományank a táplálkozási szakértője a makrobiotikát számos módon próbálom átadni, illetve megosztani nőtársaimmal.

Rendszeresen szervezek főzőiskolákat, amelyek után a résztvevők, már önmaguk is képesek elkészíteni makrobiotikus ételeiket.

A személyes tanácsadás során, betegeknek adok egyéni, személyre szabott étrendet.

Azoknak, akik komolyabban érdeklődnek a makrobiotika iránt online makrobiotika tanfolyamokat nyújtok.

Pár évvel ezelőtt írtam meg egy hiánypótló táplálkozástudományi összefoglaló művet a makrobiotikáról. Terveim között szerepel még az eddig megírt 23 könyv mellett továbbiak megjelentetése ebben a témakörben.

 

 

Szintén népszerűek azok a rendezvények amikor különböző cégek részére tartok céges főzőprogramot. Emellett számtalan alkalommal szerepeltem különböző újságokban, rádió és TV műsorokban. Minden esetben erről az ősi tapasztalatokon alapuló életmódról és táplálkozási rendszerről beszéltem, amely a testi-lelki egyensúly megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Vélemények

Nagyon köszönünk minden áldozatos segítséget amit az elmúlt időszakban tőled kaptunk!

Hatalmas szakmai tudásodról és fáradhatatlan segítőkészségedről számtalan nagyon válságos helyzetben meggyőződhettünk. Ennek eredményeként az összes reménytelennek hangzó orvosi diagnózissal szemben tudunk haladni.
A legfontosabb azonban azt hiszem, az a hiteles alaposság, amivel a makrobiotika előadásaidon és egyéni konzultációidon is jelen vagy.

Alkalmam volt mások „makrobiotikus” előadásait is meghallgatni, de az általad képviselt makrobiotika tudáshoz képest, a mögöttes összefüggések megértésének hiányérzetével távoztam.

Anna

 Szenzációs dolog történt velem az idei parlagfű szezonban.

A szezon kellős közepén teljesen eltűnt az allergiám. Évek óta küzdöttem, hogy teljesen eltűnjön, de az orrfolyás mindig megmaradt. Ezért fordultam a makrobiotika felé.

Segített a kisugárzásod, a személyiséged és a tapasztalataid. Így nagy lendülettel elkezdtem makrobiotikusan táplálkozni a tanácsaid szerint és hozzá fogyasztottam a gyógyitalokat. A kezdeti nehézségek és a családom ellenállásának megtörése után az arcüregemből szőrnyű színű és állagú váladék ürült ki másfél héten keresztül. Már-már kezdtem megijedni és fontolgattam, hogy abbahagyom, mire egyik napról a másikra elmúlott az orrfolyásom és szuper jól éreztem magam. Mellékhatásként 5 kg-tól is megszabadultam. Igaz nem tűnik soknak, viszont olyan helyekről ment le, amit hiába tornáztattam.

Nagyon szépen köszönök mindent!!!!! 

Erika

A makrobiotika egy olyan ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Ha többet szeretnél megtudni 

Z

erről a természetes alapokon nyugvó tudományról,

Z

főzőiskolai és egyéb programokról,

Z

a szervezetet tápláló receptekről,

Z

új termékekről, online főzősuliról,

Z

akciókról vagy csak

Z

az egészséges életmódról, akkor iratkozz fel hírlevelemre.

Az egészség a legnagyobb kincsed, vigyázz rá Te is!

INGYENESEN LETÖLTHETŐ

Élj Te is egészségesen a makrobiotikával!

Share This