A személyes tanácsadás alkalmával, megismerheted azokat az alapelveket, amelyek segítenek megérteni az egészséges és harmonikus életet.
Mit tartalmaz egy személyes tanácsadás?
l

ÁLLAPOT FELMÉRÉS

A vizuális diagnosztika módszerével és a személyes beszélgetés során kapott információk segítségével feltárom a panaszok, a jelen állapotot kiváltó okokat.

h

ÉTREND

Az állapot felmérés után átbeszéljük a megoldásokat, amit írásban is megadok az állapotnak megfelelő étrendi javaslattal, receptekkel, és a házi betegápolás leírásával együtt.

U

TÁMOGATÁS

A személyes tanácsadást követően egy vagy három hónapig tartjuk a kapcsolatot a helyes megvalósításért.

Igény esetén azok számára, akik egyéb okból nem tudják megoldani a személyes tanácsadás utáni teendőket, azok számára vállalok személyes betegápolást is az illető otthonában.

Szintén vállalok műtétre való felkészítést és a műtét utáni rehabilitációt felgyorsító személyes ápolást.

Minden az alapoktól indul

Az ember mindennapi közérzetét jelentősen meghatározzák az elfogyasztott ételek.

Azonban minden ember más és más, ezért nagyon fontos, hogy megismerje szervezete igényeit, milyen tápanyagokra, vitaminokra van szüksége az egészséges élethez.

Ha viszont már valamilyen betegségben szenved, akkor nagyon fontos, hogy olyan tudás birtokába jusson, ami valós megoldást adhat a felépülésének támogatásához.

Van olyan is, aki nem ismeri a minőségi életet, mert még nem is tapasztalta meg azt.

Cél a sikeres megvalósítás

Fontos, hogy a tanácsadást kérőt elkísérjék azok, akikkel egy háztartásban él (akikkel közös konyhát vezetnek). A jelen lévők feltehetik a kérdéseiket, amelyekre szakszerű válaszokat kapnak.

A cél az, hogy mindenki megértse, mi miért fog megváltozni a korábbi szokásokhoz képest. Közösen már könnyebb a megvalósítás, mint egyedül, gyakorlat és tapasztalat nélkül.

Minden jelenlévőt makrobiotikus ételekkel kínálok meg. Bemutatom az alapanyagokat, és azok élettani hatását, ami az állapot változtatásához javasolt.

A tanácsadás díjja függetlenül a résztvevők létszámától. Így minden résztvevő tudatába lesz a feladatoknak, amit javasolt megtenni az állapot változásának érdekében. Közösen könnyebb a megvalósítás, mint egyedül.

Személyes tanácsadás

A találkozás előtt egy adatlapot szükséges kitölteni és elhozni a részemre, csatolva hozzá a záró jelentést, vagy a legutolsó diagnózis dokumentációjának fénymásolatát.

A tanácsadás időtartama kb. 60-90 perc, állapottól és a feltett kérdések mennyiségétől függően.

Ennek során feltárom az állapotod, az ehhez vezető táplálkozási és életmód okokat és megbeszéljük a szükséges változtatásokat, amit írásban is megkapsz.

A felépülést támogató étrendet állítok össze, házi betegápolási javaslatokkal együtt.

Az egy (vagy a három) hónapos kapcsolattartás során e-mailben és egyeztetett időpontban telefonon segítek a természetes ételkészítésben. Az állapot változását, javulását követve módosítom a személyes étrendet.

Személyes betegápolás – műtétre való felkészítés és a műtét utáni rehabilitáció

Azok számára, akik egyéb okból nem tudják megoldani a személyes tanácsadás utáni teendőket, azok számára vállalok személyes betegápolást is az illető otthonában.

Szintén vállalok műtétre való felkészítést és a műtét utáni rehabilitációt felgyorsító személyes ápolást.

Az egyén állapotának és a műtétnek megfelelően adok speciális felépülést támogató étrendet (ételek, italok) és vállalok személyes betegápolást (pl. pakolások, ételek, italok elkészítését stb.).

Nagy segítség ez a műtét előtti felkészítésben és rögtön a műtét utáni gyorsabb felépülésben.

VÉLEMÉNY

Nekem ez a konzultáció mindenek előtt reményt adott. Azt a reményt, hogy meggyógyulhatok egy, az orvostudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan betegségből, méghozzá fájdalmas és kockázatos műtétek, mérgező gyógyszerek nélkül. Biztonság érzetet ad, hogy úgy érzem mostantól jó kezekben vagyok. Érzem az őszinte segítő szándékot és a hozzáértést. Még vannak kétségeim, hogy egyedül hogyan fogom tudni elkészíteni ezeket az ételeket. Még nagy a káosz a fejemben, de remélem, hogy az útmutatásaiddal képes leszek megtanulni, megvalósítani. Jó érzés, hogy ebben nem hagysz magamra. Köszönöm a segítséget!

László Szilvia

Itt tudsz érdeklődni

Mobil

+36 (20) 245 4674

Érdeklődéshez töltsd ki az alábbi űrlapot

Adatkezelési tájékoztató (az aláhúzott részre kattintva tudod megnézni)

Hozzájárulás

A makrobiotika egy olyan ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Ha többet szeretnél megtudni 

Z

erről a természetes alapokon nyugvó tudományról,

Z

főzőiskolai és egyéb programokról,

Z

szervezetedet tápláló receptekről,

Z

új termékekről, online tanfolyamokról,

Z

akciókról vagy csak

Z

az egészséges életmódról, akkor iratkozz fel hírlevelemre.

Az egészség a legnagyobb kincsed, vigyázz rá Te is!

Share This