Mit tartalmaz egy ONLINE tanácsadás?

l

ÁLLAPOT FELMÉRÉS

A vizuális diagnosztika módszerével és az ONLINE beszélgetés során kapott információk segítségével feltárom a panaszok, a jelen állapotot kiváltó okokat.

h

ÉTREND

Az állapot felmérés után átbeszéljük a megoldásokat, amit írásban is megadok az állapotnak megfelelő étrendi javaslattal együtt. 

U

KAPCSOLATTARTÁS

Az ONLINE tanácsadást követően 1,2 vagy 3 hónapos kapcsolattartás választható. Ennek célja, hogy segítsem a megbeszéltek szakszerű megvalósítást.

Igény esetén azok számára, akik egyéb okból nem tudják megoldani a tanácsadás utáni teendőket, azok számára vállalok személyes betegápolást is az illető otthonában.

Szintén vállalok műtétre való felkészítést és a műtét utáni rehabilitációt.

Minden az alapoktól indul

Az ember mindennapi közérzetét jelentősen meghatározzák az elfogyasztott ételek.

Azonban minden ember más és más, ezért nagyon fontos, hogy megismerje szervezete igényeit, milyen tápanyagokra, vitaminokra van szüksége az egészséges élethez.

Ha viszont már van valamilyen panasza, akkor nagyon fontos, hogy olyan tudás birtokába jusson, ami valós megoldást adhat a felépülésének támogatásához.

Van olyan is, aki nem ismeri a minőségi életet, mert még nem is tapasztalta meg azt.

Az ételek elfogyasztásakor kapcsolatba kerülünk az energiájukkal, hatnak ránk, másképpen érezzük magunkat utána érzelmileg, másképpen gondolkodunk. Minél tovább fogyasztunk bizonyos energiájú ételt, annál erősebben gyakorol ránk hatást. (pl. a gabonák erősítik az immunrendszerünket, minél hosszabb ideje fogyasszunk annál erőteljesebben hat ránk)

Amikor az ételeket a mihamarabbi gyógyulásunk támogatására használjuk – az akadémikus modern orvoslás mellett – összeállítjuk a legmegfelelőbbet és olyan módon készítjük el, hogy a test bizonyos részeibe egészséges, élő energiát juttasson.

Ez a természetes étrend segítheti a felépülést a modern ételekkel elterjedt civilizációs betegségekből, az ismeretlen eredetű panaszokból.

A makrobiotikus közösségek gyakorlatban bebizonyított hosszú távú tapasztalata szerint az egyszerű, természetes, szakszerűen elkészített étel a legjobb megelőző eszköz.

Cél a sikeres megvalósítás

Sok éves tapasztalatom alapján, akkor a legeredményesebb a tanácsadás, amikor a közvetlen környezete (akivel egy háztartásban él, szoros családtagok, szülők, gyermekek) is részt vesznek, hallják mindannyian és kérdezni is tudnak.

Fontos, hogy mindenki megértse és tudja miről van szó. Ezzel nagymértékben tudják támogatni a változtatások megvalósítását a mindennapokban. Lehetősége van mindenkinek a konzultáció alatt, hogy kérdezzenek a családtagok, amire szakszerű választ tudok adni. Lényeges, hogy mindenki egyformán értelmezze a hallottakat amiről szó van.

A konzultáció során bemutatom az alapanyagokat, azok élettani hatásait, amelyekből az ételek készülnek.

Konzultáció, Tanácsadás

A konzultáció során bemutatom az alapanyagokat, azok élettani hatásait, amelyekből az ételek készülnek.

Szeretném, ha úgy állnának fel az online konzultáció (video chat) után, hogy tudják mi okozta panaszt, a mostani állapotot, és mi a feladata a felépüléséért, amit saját maga is tehet az akadémikus orvoslás mellett, mit tehet a javulásáért. Ennek érdekében készítek egy összefoglaló anyagot, amit a konzultációt követően elküldök a megadott email címre.

Ez az anyag tartalmazza:
 – az alapanyagokat
 – szükség esetén a házi betegápolást, pakolásokat
 – heti menüt konkrét receptekkel együtt

A tanácsadás időtartama általában másfél, két óra. Minden kérdésre szeretnék választ adni és minden fontos információt átadni a megvalósításért.

A tanácsadás csak 1 főre, a megrendelőre vonatkozik, a közvetlen háztartásban élőkre (rokonokra stb.) nem.

Jelentkezés
A személyes tanácsadásra való jelentkezéshez kérjen adatlapot e-mail levélben és egyeztessünk időpontot.

1.  Adatlap kitöltése és visszaküldése.
Az adatlapot kitöltve kérem küldje vissza email levélben, az utolsó diagnózis vagy a zárójelentésének fénymásolatával együtt.
2. Időpont egyeztetés. Több időpontot küldök és kiválasztják a legmegfelelőbbet.
3.  Konzultációt követő kapcsolattartás a szakszerű megvalósítást szolgálja.

Választható az
 – egy havi kapcsolat tartás
 – két havi kapcsolat tartás és a
 – három havi kapcsolat tartás

Az online konzultációhoz küldök adatlapot e-mail levélben. Kérem írja meg mi az e-mail címe.

Ha a konzultáció napján történik a szaktanácsadás lemondása, akkor 15.000 Ft lemondási díj fizetése után lehet csak a következő időpontra jelentkezni.

Betegápolás – műtétre való felkészítés és a műtét utáni rehabilitáció

Átmenetileg szünetel!

Azok számára, akik egyéb okból nem tudják megoldani a tanácsadás utáni teendőket, azok számára vállalok személyes betegápolást is az illető otthonában.

Szintén vállalok műtétre való felkészítést és a műtét utáni rehabilitációt.

Az egyén állapotának és a műtétnek megfelelően adok speciális felépülést támogató étrendet (ételek, italok) és vállalok személyes betegápolást (pl. pakolások, ételek, italok elkészítését stb.).

Nagy segítség ez a műtét előtti felkészítésben és rögtön a műtét utáni gyorsabb felépülésben.

Konzultáció megrendelése

Megrendelés menete

1. Lépés

Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő konzultációs csomagot.

2. Lépés

Kérlek töltsd ki az űrlapon kért kapcsolattartási- számlázási adatokat.

A számlázási címet is, mert arra címre fogom kiállítani a számlát (ország, város, irányítószám, utca, házszám).

3. Lépés

Végül rendeled meg.

 

Mi történik a megrendelés után?

Bankkártyás fizetés lévén, számlával együtt rögtön megkapod emailben az instrukciókat.

Töltsd ki a levélben található konzultációs adatlapot, majd küldd vissza nekem.

Majd közösen kiválasztjuk a konzultáció időpontját.

 

Bankkártya adataid biztonsága

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. 

A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha további kérdéseid vannak, akkor lentebb megnyugtató válaszokat kaphatsz rájuk, vagy írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Mobil

+36 (20) 245 4674

A makrobiotika egy olyan ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Ha többet szeretnél megtudni 

Z

erről a természetes alapokon nyugvó tudományról,

Z

főzőiskolai és egyéb programokról,

Z

szervezetedet tápláló receptekről,

Z

új termékekről, online tanfolyamokról,

Z

akciókról vagy csak

Z

az egészséges életmódról, akkor iratkozz fel hírlevelemre.

Az egészség a legnagyobb kincsed, vigyázz rá Te is!

VÉLEMÉNYEK

Nekem ez a konzultáció mindenek előtt reményt adott. Azt a reményt, hogy meggyógyulhatok egy, az orvostudomány mai állása szerint gyógyíthatatlan betegségből, méghozzá fájdalmas és kockázatos műtétek, mérgező gyógyszerek nélkül. Biztonság érzetet ad, hogy úgy érzem mostantól jó kezekben vagyok. Érzem az őszinte segítő szándékot és a hozzáértést. Még vannak kétségeim, hogy egyedül hogyan fogom tudni elkészíteni ezeket az ételeket. Még nagy a káosz a fejemben, de remélem, hogy az útmutatásaiddal képes leszek megtanulni, megvalósítani. Jó érzés, hogy ebben nem hagysz magamra. Köszönöm a segítséget!

László Szilvia

Nagyon köszönök minden támogatást és információt, amit kaptam. A tegnapi konzultáció után sokkal pozitívabban állok a kialakult helyzethez, és már tudom mi a következő lépés a gyógyulásom felé.
 
Az információk teljes mértékben hitelesek voltak, hiszen egy szemmel láthatóan is jól képzett szakember erősítette meg az edidg olvasottakat, illetve rengeteg hasznos, új ismeretet kaptunk a makrobiotikáról. Számomra nagyon sokat segített ez a konzultáció, és úgy érzem tisztábban látok a témával kapcsolatban.
 
Szintén nagy segítség volt, hogy még arról is tájékoztatást kaptunk, hogy az adott alapanyagokat hol tudjuk beszerezni. A nagyon kedvező tapasztalatok alapján mindenkit bátorítok, hogy merjenek elindulni ezen az úton.
Farkas Flóra

Share This