Gyomor egészségéért online főzőiskola

12 900 Ft20 900 Ft

Szerencsére a megelőzés és a felépülés támogatható szakszerű étrenddel. Ez rendkívül jó hír, mert így saját magunk tudunk tenni a gyomor egészségéért vagy a felépülésünk támogatásáért. Ehhez viszont szükséges megváltoztatni táplálkozási szokásainkat.

Éppen ezért érdemes késlekedés nélkül azonnal tenni a gyomrunk egészségének a védelméért. Ezért állítottam össze főzőiskola csomagokat, amelyek támogathatnak téged is ebben. Kezdők és haladók egyaránt kedvükre válogathatnak. Ezek remekül kiegészíthetik az esetleges orvosi kezelést is.

A főzőiskola nem helyettesíti az orvosi kezelést, csak kiegészítheti azt.

Cikkszám: gyomor-egeszsegeert-online-fozoiskola Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Gyomor egészségéért 1. csomag

Az online főzőiskola során feltárjuk a panaszok táplálkozási okait, valamint megismerheted, hogy hogyan alakulnak ki a különböző gyomor problémák. Konkrét javaslatot adok receptekkel együtt, hogy mit tehetünk magunkért az orvosi kezelést kiegészítve a felépülésünkért és a megelőzésért.

Az élő főzés során számtalan ételt mutatok be, főzök meg, amelyekkel megelőzhetők a gyomor panaszok, illetve támogathatják a felépülést. Készítek levest, fő fogást, desszertet és gyógyhatású italt is. A főzőiskola az orvosi kezelést nem helyettesíti.

A főzősuli 2 részből áll:

1. Online főzősuli videó
Ez egy rövid elméleti bevezető után azonnal az ételek készítéséről és azok élettani hatásainak a bemutatásáról szól. Időtartama kb. 100 perc.

2. Szöveges tananyag

A főzősulit kiegészíti egy szöveges tananyag, ami az alábbiakat tartalmazza:

  • Milyen táplálkozási okai vannak gyomor panaszainknak.
  • Milyen ételek fogyasztása okoz gyomorpanaszokat.
  • A gyomor egészségének megtartásáért és a felépülés támogatásáért milyen ételek és gyógyhatású italok javasoltak – az orvosi kezelés mellett.
  • Tanácsokat az egészség megőrzésésre, illetve, hogy hogyan kerülhetjük el a megbetegedéseket és mit tehetünk a felépülésünkért az orvosi kezelés mellett.
  • Az élőben bemutatott és lefőzött ételek fotóit és receptjeit (levesek, fő fogások, köretek, desszertek, gyógyhatású italok, speciális gyógyhatású ételek).

Ez az 2. része a Női egészségért és szépségért főzősuli sorozatnak.

—————————————–

Gyomor egészségéért 2. csomag

Ez a csomag 2 részből áll, amik remekül kiegészítik egymást.

1. A gyomor egészségért online főzősuli + tananyag

Bővebben lásd fentebb a Gyomor egészségért 1. csomag.

2. 3 napos méregtelenitő tanfolyam (alapcsomag)

A mai modern ételek rendszeres fogyasztásával szervezetünkben káros lerakódások és méreganyagok halmozódhatnak fel, amelyek a betegségek kiinduló pontjai lehetnek, valamint negatívan befolyásolhatják mindennapi közérzetünket. Ezektől a kellemtelen anyagoktól meg kell szabadítani a szervezetünket.

További információk

Csomag

1. csomag, 2. csomag