Női egészségért tanfolyam (endometriózis)

24 900 Ft44 900 Ft

Női egészség megőrzéséért online táplálkozási főzősuli (endometrióz)

A mai megváltozott világunkban számos betegség jelent meg, ami egyre tőbb nőtársam életét keseríti meg. Éppen ezért létrehoztam egy olyan makrobiotikus táplálkozási főzősulit, ami a NŐI EGÉSZSÉG megőrzéséért illetve az endometriózis, a fájdalmas menstruáció, a ciszták, a miómák elkerülésében és a felépülésben segíthet.

Az általam összeállított glutén, tej, tejtermék, tojás, szója és cukormentes heti menü (reggeli, ebéd, vacsora és desszert) segítségével változatos étrendet tudsz kialakítani.

  • 50 részletesen kidolgozott recept
  • Gyógyitalok betegápolási tanácsokkal
  • Főzési és bevásárlási tanácsok
Cikkszám: noi-egeszseg-tanfolyam Kategóriák: , ,

Leírás

50 részletesen kidolgozott receptet
Kapsz egy alap HETI MENÜT, ami segíteni fog abban, hogy változatos és egészséges ételkombinációkat készíts bármelyik évszakban. A recepteket a könnyebb megvalósítás végett reggeli, ebéd, vacsora és desszertek témakörök szerint osztottam fel.
Gyógyitalok betegápolási tanácsokkal
A főzősuliban található étrendi javaslatot, kiegészítettem néhányspeciális gyógyító itallal, házi betegápolási, és egyéb egyéni életvezetési javaslatokkal.
Főzési és bevásárlási tanácsokat
Az anyagban megosztok olyan tanácsokat is, ami az elmúlt 15 évben beváltak a gyakorlatban.  Megadom témakörönként (reggeli, ebéd, vacsora, desszert) azt is, hogy mik a teendők az évszakok változásával.

További információk

csomag

alap csomag, profi csomag, VIP csomag