Vese és a hólyag egészségéért főzőiskola

12 900 Ft20 900 Ft

A vese, mint az életerő központja – egészségének megőrzése, valamint a krónikus hólyag és húgycső panaszok megelőzése és a felépülés támogatása

A női egészségért és szépségért sorozat 1. része

Az online főzősuliban megismerheted, hogy milyen urológiai (vese, húgyhólyag) betegségeket, vagy akár korai öregedést okozhat, amikor túlterheljük a vese szűrési feladatát a mai modern ételekkel.

Cikkszám: vese-es-holyag-fozoiskola Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Vese és hólyag egészségéért 1. csomag

Az online főzősuliban megismerheted, hogy milyen urológiai (vese, húgyhólyag) betegségeket, vagy akár korai öregedést okozhat, amikor túlterheljük a vese szűrési feladatát a mai modern ételekkel. Megtudhatod, hogyan alakulnak ki a krónikus húgyhólyag, húgycső hurutos és fertőzéses panaszok.

A túlterhelt vese nem tudja a vért, a nyirkot és a test folyadékait tökéletesen megtisztítani. Ez testünkben panaszokat okozhat.

Vese és a hólyag – az urológiai rendszerünk – egészségének megőrzéséhez és a felépülés támogatásához Te is tehetsz magadért az orvosi kezelést kiegészítve.

Ezért készítettem a Vese és hólyag témájú online főzőiskolámat. Az élterőnként, a fiatalságunk megtartásáért, az egészségünkért és a betegségek megelőzéséért.

Az online főzőiskolában a főzés során számtalan ételt mutatok be, főzök meg, amelyek a vesét és a hólyagot tisztán és egészségben tartják. Van benne leves, főfogás és desszert is.

Ez a főzősuli nem helyettesíti az orvosi kezelést!

A főzősuli 2 részből áll:

1. Online főzősuli videó
Videó felvétel (kb. 100 perc), ahol beszélek a témáról az ételek elkészítéséről (bemutatva azokat főzés közben) és azok élettani hatásairól . A felvétel bármikor visszanézhető.

2. Szöveges tananyag, ami az alábbiakat tartalmazza:

  • Milyen táplálkozási okai vannak urológiai panaszainknak.
  • Milyen gyakori urológiai (vese, hólyag) betegségekhez vezethet a szélsőséges ételek fogyasztása.
  • A vese és hólyag egészségének megtartásáért és a felépülés támogatásáért az orvosi kezelés mellett milyen ételek javasoltak.
  • Tanácsokat a vese és hólyag egészségéért, hogyan kerülhetjük el a megbetegedéseket és mit tehetünk a felépülésünkért az orvosi kezelés mellett.
  • A bemutatott és lefőzött ételek fotóit és receptjeit – levesek, főfogások, köretek, desszertek, gyógyhatású italok, speciális gyógyhatású ételek.

—————————————–

Vese és hólyag egészségéért 2. csomag

Ez a csomag 2 részből áll, amik remekül kiegészítik egymást.

1. A Vese és hólyag egészségért online főzősuli + tananyag

Bővebben lásd fentebb a Vese és hólyag egészségért 1. csomag.

2. 3 napos méregtelenitő tanfolyam (alapcsomag)

A mai modern ételek rendszeres fogyasztásával szervezetünkben káros lerakódások és méreganyagok halmozódhatnak fel, amelyek a betegségek kiinduló pontjai lehetnek, valamint negatívan befolyásolhatják mindennapi közérzetünket. Ezektől a kellemtelen anyagoktól meg kell szabadítani a szervezetünket.

Bővebben ide kattintva tudod megnézni a tanfolyamot.

További információk

Csomag

1. csomag, 2. csomag