3 napos méregtelenítő Főzősuli

Glutén, tej, tejtermék, tojás, szója és cukormentes táplálkozási főzősuli, amivel bármelyik évszakban megújíthatod szervezetedet az által, hogy megszabadulsz a káros lerakodásoktól és a felhalmozódott méreganyagaktól

Miért érdemes részt venned az online főzősulin ?

Mai modern világunkban étkezésünk nagymértékben épül a modern élelmiszeripari termékekre. Ezek sokszor nem tartalmazzák a szükséges tápanyagokat, sőt sok esetben még terhelhetik is szervezetünket. Sok mesterséges adalékanyagot, színezőt és ízfokozót viszünk be a szervezetünkbe.

Ezeknek az ételeknek a rendszeres fogyasztásával szervezetünkben káros lerakodások és méreganyagok halmozódhatnak fel, amelyek a betegségek kiinduló pontjai lehetnek, valamint negatívan befolyásolhatják mindennapi közérzetünket. Ezektől a káros lerakodásoktól és méreganyagoktól meg kell szabadítani szervezetünket. Ebben segít ez a főzősuli.

Célom, hogy ezzel a 3 napos méregtelenítő főzősuli segítségével a testedet megtisztítsd és megújítsd.

Az általam megadott ételek csak természetes alapanyagokból készülnek és segítik a felhalmozódott méreganyagok eltávolítását.

Ebben segítségedre lesz egy 3 napos menü, valamint egy iránymutatás, hogy mit mikor és hogyan fogyassz.

A recepteket úgy állítottam össze, hogy bármelyik évszakban fel lehessen használni, valamint egyszerűen és gyorsan elkészíthetők legyenek.

Megadtam a módosítási lehetőségeket is, így a későbbiekben is felhasználhatók, valamint változatos és ízekben gazdag étkezést tesznek lehetővé.

Az ételek glutén-, tej- tejtermék, szója-, tojás-, és cukormentesen készülnek. Ezáltal az ÉTELALLERGIÁBAN szenvedők is fogyaszthatják!

A főzéshez csak olyan természetes alapanyagokat fogsz használni, amelyeket könnyen beszerezhetsz a boltokból vagy a helyi zöldségpiacról.

És természetesen tartalmaznak minden olyan összetevőt (fehérje, vitaminok, ásványi anyagok stb.), ami ahhoz kell, hogy a szervezeted tökéletesen és egészségesen működjön egész nap!

Ez a program nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést, csak kiegészítheti azt.

Mit tartalmaz a 3 napos méregtelenítő tanfolyam?

i

21 részletesen kidolgozott receptet

 

Minden receptet részletesen kidolgoztam úgy, hogy megadtam hozzá a módosítási lehetőségeket is. Ezáltal egy  változatos és ízekben gazdag étkezést tesznek lehetővé. Megadtam az évszakok szerinti módosítási lehetőségeket is.

h

3 napos méregtelenítő menüt

 

Megismersz egy szakszerűen összeállított 3 napos méregtelenítő menüt (reggeli, ebéd, vacsora és desszertek), amiben minden szükséges tápanyag benne lesz, ami ahhoz kell, hogy a szervezeted egészséges működjön és tisztuljon.

l

Méregtelenítéssel kapcsolatos tanácsokat

 

A tananyagban a táplálkozást kiegészítő egyéb tisztító módszereket is megismersz, valamint hasznos tanácsokat, tippeket a főzéshez valamint az alapanyagok kiválasztásához, tárolásához és előkészítéséhez.

Mit nyerhetsz, ha elvégzed a főzősulit?

Megismered a makrobiotikus étkezés alapjait, aminek segítségével képes leszel egy új gondolkodásmód elsajátítására az egészséges táplálkozás kialakításához.

Megtapasztalhatod egy támogató zárt Facebook csoport erejét, ahol felteheted a kérdéseidet, és tőlem vagy a már tapasztaltabb társaidtól kaphatsz választ.

Megismersz egy szakszerűen összeállított méregtelenítő menüt (reggeli, ebéd, vacsora és desszertek), amiben minden szükséges tápanyag benne lesz, ami ahhoz kell, hogy a szervezeted egészséges működjön és tisztuljon.

Megismersz hasznos tanácsokat, tippeket a főzéshez valamint az alapanyagok kiválasztásához, tárolásához és előkészítéséhez.

Új gondolkodásmódot és szokásokat alakíthatsz ki

Megismersz hasznos tippeket a főzéshez bevásárláshoz és előkészítéséhez

Megismersz egy szakszerűen összeállított 3 napos méregtelenítő menüt

Megtapasztalhatod egy támogató zárt Facebook csoport erejét

Hogyan működik az online rendszer?

A főzősuli online alapú, ami azt jelenti, hogy a megvásárlása után kapsz egy jelszót, amivel hozzáférsz a saját tanuló fiókodhoz. Ezen keresztül tudod elérni a tananyagokat. Ide belépni minden alkalommal a Tudásközponton keresztül tudsz majd. Mindezekről a rendelést követő levélben kapsz iránymutatást.

A tanuló fiókod a vásárlástól számított 2 évig lesz elérhető. Utána megszűnik, és nem lesz használható. Újabb tananyagok vásárlásánál mindig az utolsó vétel időpontjától számolódik a 2 év. Ebben az esetben a korábbi anyagoknak elérhetőségi ideje is ennyivel meghosszabbodik. 

Ha elfelejtetted a jelszót, akkor az e-mail címeddel kérhetsz egy újat. A tréning szöveg alapú, és csak néhány rövid videót tartalmaz.

2 évig érvényes saját tanuló fiók

Egyszerűen és könnyen kezelhető online rendszer

Mi szükséges a 3 napos méregtelenítő főzősuli elkezdéséhez?

A bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalás esetén a pénz a megadott számlára történő beérkezése után kezdheted el.

 Továbbá szükséges:

  • INTERNET kapcsolat, mivel a főzősuli online alapú
  • egy E-MAIL cím és egy számítógép
  • egy FACEBOOK fiók (ez persze nem kötelező, csak ajánlott, ha szeretnél a kérdéseidre szakszerű választ kapni)

Sebestyén Szilvia vagyok,  61 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

A makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.

Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, kerékpározom, túrázom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is.

Az orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

 Árak

ALAP CSOMAG

Kapsz egy saját tanuló fiókot, amiből eléred a teljes online főzősuli anyagát. Ez magába foglal 21 részletesen kidolgozott makrobiotikus receptet és néhány elméleti anyagot. Szintén elérhető lesz egy téged támogató zárt Facebook csoport.

PROFI CSOMAG

Az alap csomagon túl tartalmaz egy 20 perces internetes (SKYPE) tanácsadást Szilviával. Gyakorlati tanácsai és iránymutatása hozzájárulhat az egyszerűbb, könnyebb és eredményesebb kivitelezéshez és a jobb személyre szabhatósághoz.

Megrendelés menete

1. Lépés

Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot.

Válaszd ki, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy átutalással. Átutalás esetén kapsz majd egy díjbekérőt az email-címedre.
(Amennyiben ez nem érkezne meg, kérlek írj egy levelet a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.)

2. Lépés

Kérlek töltsd ki az űrlapon kért kapcsolattartási adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail, belföldi mobilszám)

3. Lépés

Kérlek töltsd ki a számlázási adatokat

A számlázási címet is, mert arra címre fogom kiállítani a számlát (ország, város, irányítószám, utca, házszám).

4. Lépés

Végül rendeled meg.

 

Mi történik a megrendelés után?

Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót.

Átutalás esetén küldök számodra egy díjbekérőt. Ha elutaltad a pénzt, akkor annak beérkezése után a fent említett lépések következnek: a számlával együtt rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót.

 

Bankkártya adataid biztonsága

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. 

A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha további kérdéseid vannak, akkor lentebb megnyugtató válaszokat kaphatsz rájuk, vagy írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Hogy jutok a tananyaghoz?

Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót. Átutalás esetén a pénz beérkezése után jutsz hozzá a tanuló fiókod jelszavához, a számlával együtt.

Mi történik a rendelés után?

Visszaigazolom a megrendelésed, valamint a fizetési módtól függően küldöm a végszámlát a tanuló fiókod jelszavával együtt, vagy a díjbekérőt.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a levél?

Ha GMAIL-es címed van, akkor nézd meg, nem landolt-e a PROMÓCIOK vagy SPAM mappában.

Ha FREEMAIL-es címed van, akkor nézd meg a SPAM mappát is, meglehet, hogy ott találod. 

Ha sehol nem találod a levelet, akkor írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Barion rendszerén keresztül intézheted.

Tudok átutalással fizetni?

Igen, a fenti űrlapon kiválaszthatod, hogy átutalással vagy bankkártyával szeretnél-e fizetni.

Lesznek videók a tananyagban?

Csak néhány rövid videó lesz benne. Alapvetően ez egy szöveges alapú, online főzősuli.

Mi történik, ha elfelejtem a tanuló fiókom jelszavát?

Azzal az e-mail címmel, amivel regisztráltál a főzősulira, belépésnél automatikusan kérhetsz egy újat.

Meddig tudom használni a tanuló fiókomat?

A tanuló fiókodhoz a megvásárlást követő 2 évig kapsz hozzáférést. Ezután a fiókod megszűnik, és már nem tudod használni. Minden további tananyag megvételénél az utolsó vásárlás napjától számítódik a 2 év.

Ez a főzősuli helyettesít valamilyen orvosi kezelést?

Nem, ez nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést. Csak kiegészítheti azt.

Mi lesz a számlán?

A választott csomag, illetve az annak megfelelő bruttó ára lesz feltüntetve a törvényesen előírt további szükséges adatokkal együtt.

FONTOS! Ha átutalással fizetsz, akkor először egy díjbekérőt kapsz (5 napos fizetési határidővel), majd befizetés után egy számlát. A bankkártyás fizetésnél már egyből egy számlát fogsz kapni. A számlát az űrlapon megadott-e mail címre küldöm a kitöltés után automatikusan (ha nem kapod meg, mert pl. megfogta egy spamszűrű vagy elírtad az e-mail címedet, akkor írj nekem a  makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre).

Milyen e-mail címre fognak érkezni a különböző levelek?

Minden levél (számla, díjbekérő), arra az e-mail címre érkezik, amit a fenti megrendelő űrlapon megadtál.

Ha maradt még benned kérdés!

Kérlek, írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Share This