Tej- és tejtermék helyettesítő online főzőiskola

24 900 Ft

Ha eddig halogattunk most már nem lehet tovább várni az életmód és étkezési szokások megváltoztatását. Naponta gyarapszik a gyermekek és felnőttek körében a táplálékallergiás megbetegedés, amikor súlyos panaszokat okoz a tej- és tejtermékek fogyasztása (sajt, tejföl, tejszín, jégkrém, joghurt, kefir, túró, shake tejes turmix italok stb.)

Sokan azért nem tudják a mindennapokban megoldani az egészséges ételkészítésre történő áttérést, mert nem találtak megfelelő szakirodalmat, hiteles tudást. Főképpen arra, hogy hogyan lehet a már említett termékeket helyettesíteni az ételeikben. Kreatívan, változatosan, de mégis könnyen és egyszerűen.

A lemondással járó változtatás nem valósítható meg, viszont egyre gyakoribbak azok az esetek, amikor már nincs is mód kompromisszumra. Ez a főzőiskola abban segít, hogy visszahozza a megszokott tejtermékes ételeinket és lemondás nélkül éljük meg az étrendváltoztatást.

Cikkszám: tej-tejtermek-helyettesito-fozoiskola Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Mit tartalmaz a tej- és tejtermék helyettesítő online főzőiskola?

Egyre több nőtársam (kislányok, kamaszlányok, fiatal felnőtt hölgyek, menopauza életszakaszban élők) keres fel laktóz intolerancia, nőgyógyászati, bőr, emésztőrendszeri és más panaszokkal, amelyeknek az egyik legfőbb oka az, hogy téves tudásuk van a tejtermékek előnyeiről és naponta fogyasszák az egészségükre káros tejtermékeket.

Nem árt tudni, hogy fantasztikus, elemi erejű megújulásra képes az emberi szervezet. Napokon belül jobban tudunk lenni, amikor abbahagyjuk az ártalmas szokásainkat.

Ebben segít ez az online főzőiskola: új étkezési szokások kialakítását, a megszokot ételeink lemondások nélkül.

Segitségével nem tud kialakulni táplálékallergia a tejtermékekre, mivel nem fog előfordulni az étrendben ilyen alapanyag. Emellet megoldódhat a táplálékallergiás családtagok mindennapos problémája, hogyan készítsenek tápláló, finom és ízletes ételeket tejtermékek nélkül.

A receptek nem tartalmaznak glutént, tojást és cukrot sem.

A főzősuli 2 részből áll:

1. Online főzősuli videók (2 db videó egy zárt Facebook csoportban, ami bármikor visszanézhető), aminek az időtartamuk közel 4 óra.

Az első videóban megnézzük, hogy a mindennapi kedvelt tejtermékeket tartalmazó népszerű ételeink hogyan készíthetőek el tejtermék nélkül (pl. madártej, túrós tészta, meggyes gyümölcsös joghurt stb.).

A második videóban további népszerű ételeket mutatok be, amelyekben helyettesítjük a tejtermékeket (csokitorta krém, görög saláta, tejfölös uborkasaláta, körözött szendvicskrém, rakott zöldbab, ízesített sajtok stb.).

2. Szöveges tananyag

A főzősulit kiegészíti egy szöveges tananyag, ami az alábbiakat tartalmazza:

  • Leírást arról hogy milyen panaszokat, okozhat a tejtermék vagy az ezekből készült ételek fogyasztása.
  • Tanácsokat és javaslatokat az alapanyag bevásárlásra, tárolásra és előkészítésre.
  • Mik a pozitív hatásai az állati tej- és tejtermékek fogyasztás elhagyásának?
  • Mit mivel helyettesíthetünk?
  • Konkrét megoldásokat sajt, túró, tej, joghurt, tejfől, tartármártás, vaj, néhány népszerű tejes ital kiváltására, hazai alapanyagokból.
  • Számtalan reggeli, ebéd, vacsora és desszert tejtermék helyettesítő receptet.
  • Számos étel receptjét a 2 videóból

További információk

Csomag

Női egészségért 1. csomag, Női egészségért 2. csomag