Online Tavasz immunerősítő főzősuli

A téli nehezebb ételek után a szervezet méregtelenítése és megújítása a tavasz frissen hajtó növényeivel

Miért érdemes részt venned a főzősulin?

 A tavasz beköszöntésével a szervezetünk is megújulásra, a téli nehezebb ételek után megtisztulásra vár.

Éppen ezért összeállítottam egy makrobiotikus heti menüt, ami fellazítja és eltávolítja a lerakodásokat és egyéb méreganyagokat a szervezetünkből.

A főzősuliból megismered a tavaszi könnyebb főzésmódok mellett azt is, hogy miként használjuk a tavaszi ételekben a csírákat, a friss tavaszi zöldségeket és a vadon termő zöld leveleseket.

A tavasz a méregtelenítés időszaka, ezért érdemes ezt az időszakot kihasználni. Az általam összeállított heti menü ezt a célt szolgálja.

Elkészítéséhez csak olyan HAZAI alapanyagokat használunk, amelyek nagyrésze beszerezhető a kereskedelemből és zöldségpiacokról.

Egy kicsi részét viszont a kertből esetleg mezőről. Természetesen megadom minden vadon termő növény helyettesítésének egyszerű a lehetőségét is, de aki szeretné, az kipróbálhatja ezeket az újdonságokat is.

Minden recepthez igyekeztem megadni a módosítási lehetőségeket is, így egy változatos és ízekben gazdag étkezést tesznek lehetővé.

Az ételek tej- tejtermék, szója-, tojás-, és cukormentesek. Némelyik tartalmaz glutént, ezeknél azonban ezt jelzem, és megadom a mentes lehetőséget is.

A főzéshez CSAK TERMÉSZETES ALAPANYAGOKAT használunk, így nem kellenek mesterséges adalékanyagok, ízfokozók, színezékek és tartósítószerek.

Az étrend tartalmaz minden olyan összetevőt (fehérje, vitaminok, ásványi anyagok stb.) ami ahhoz kell, hogy a szervezeted tökéletesen és egészségesen működjön egész nap!

Erről szól az online tavasz immunerősítő főzősuli!

Mit tartalmaz a tavasz immunerősítő főzősuli?

i

49 részletesen kidolgozott receptet

 

Minden receptet részletesen kidolgoztam úgy, hogy megadtam hozzá a módosítási lehetőségeket is. Ezáltal egy változatos és ízekben gazdag étkezést tesznek lehetővé. Tavasz lévén megjelenek már benne a vadon termő, de felhasználható friss zöld leves növények is.

h

Egy heti menüt

 

Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy olyan heti menüt (reggeli, ebéd, vacsora és desszertek), ami segít a téli nehezebb ételek után méregteleníteni, és megújítani a szervezetedet.

l

Főzési és bevásárlási tanácsokat

 

A tananyag 4 témakörénél (reggeli, ebéd, vacsora és a desszertek) megismersz hasznos tanácsokat, tippeket a főzéshez valamint az alapanyagok kiválasztásához, tárolásához és előkészítéséhez.

Mit nyerhetsz, ha elvégzed a főzősulit?

Megismered a makrobiotikus étkezés alapjait, aminek segítségével képes leszel egy új gondolkodásmód elsajátítására az egészséges táplálkozás kialakításához.

Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy olyan heti menüt (reggeli, ebéd, vacsora és desszertek), amiben minden szükséges tápanyag benne lesz, ami ahhoz kell, hogy a szervezeted egészséges működjön.

Megismersz hasznos tanácsokat, tippeket a főzéshez valamint az alapanyagok kiválasztásához, tárolásához és előkészítéséhez.

Új gondolkodásmódot és szokásokat alakíthatsz ki

Megismersz hasznos tippeket a főzéshez bevásárláshoz és előkészítéséhez

Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy egészséges heti menüt

Sebestyén Szilvia vagyok,  61 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Több évtizedes betegeskedés után a makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.

Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, túrázom, kerékpározom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is. Orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

 Árak

ALAP CSOMAG

Kapsz egy saját tanuló fiókot, amiből eléred a teljes online főzősuli anyagát. Ez magába foglal 49 részletesen kidolgozott makrobiotikus receptet és néhány elméleti anyagot. Szintén elérhető lesz egy téged támogató zárt Facebook csoport.

PROFI CSOMAG

Az alap csomagon túl tartalmaz egy FEJLŐDÉSI RIPORTOT is. Ez a főzősuli ELSŐ hónapjában heti egy alkalommal (összesen 4) elküldhető kérdőív Szilvia részére, amire írásban ad válaszokat illetve tanácsokat a tanfolyami anyaggal kapcsolatban. A több mint 15 éves szakmai tapasztalat nagy segítséget jelenthet a tréning anyagának minél hatékonyabb és jobb megvalósításában.

VIP CSOMAG

Az alap és profi csomagon túl tartalmaz egy 20 perces internetes (SKYPE) tanácsadást Szilviával. Gyakorlati tanácsai és iránymutatása hozzájárulhat az egyszerűbb, könnyebb és eredményesebb kivitelezéshez és a jobb személyre szabhatósághoz.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Hogy jutok a tananyaghoz?

Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod. Átutalás esetén a pénz beérkezése után jutsz hozzá.

Mi történik a rendelés után?

Visszaigazolom a megrendelésed, valamint a fizetési módtól függően küldöm a végszámlát a tananyaggal együtt, vagy a díjbekérőt.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a levél?

Ha GMAIL-es címed van, akkor nézd meg, nem landolt-e a PROMÓCIOK vagy SPAM mappában.

Ha FREEMAIL-es címed van, akkor nézd meg a SPAM mappát is, meglehet, hogy ott találod. 

Ha sehol nem találod a levelet, akkor írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Tudok átutalással fizetni?

Igen, a fenti űrlapon kiválaszthatod, hogy átutalással vagy bankkártyával szeretnél-e fizetni.

Lesznek videók a tananyagban?

Csak néhány rövid videó lesz benne. Alapvetően ez egy szöveges alapú, online főzősuli.

Ez a főzősuli helyettesít valamilyen orvosi kezelést?

Nem, ez nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést. Csak kiegészítheti azt.

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Barion rendszerén keresztül intézheted.

Ha maradt még benned kérdés!

Kérlek, írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Mi lesz a számlán?

A választott csomag, illetve az annak megfelelő bruttó ára lesz feltüntetve a törvényesen előírt további szükséges adatokkal együtt.

FONTOS! Ha átutalással fizetsz, akkor először egy díjbekérőt kapsz (5 napos fizetési határidővel), majd befizetés után egy számlát. A bankkártyás fizetésnél már egyből egy számlát fogsz kapni. A számlát a vásárlás során megadott-e mail címre küldöm (ha nem kapod meg, mert pl. megfogta egy spamszűrű vagy elírtad az e-mail címedet, akkor írj nekem a  makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre).

Milyen e-mail címre fognak érkezni a különböző levelek?

Minden levél (számla, díjbekérő), arra az e-mail címre érkezik, amit a fenti megrendelő űrlapon megadtál.

Share This