Online Tavasz immunerősítő főzősuli

14 900 Ft35 000 Ft

Megismered a makrobiotikus étkezés alapjait, aminek segítségével képes leszel egy új gondolkodásmód elsajátítására az egészséges táplálkozás kialakításához.
Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy olyan heti menüt (reggeli, ebéd, vacsora és desszertek), amiben minden szükséges tápanyag benne lesz, ami ahhoz kell, hogy a szervezeted egészséges működjön.
Megismersz hasznos tanácsokat, tippeket a főzéshez valamint az alapanyagok kiválasztásához, tárolásához és előkészítéséhez.

Cikkszám: online-tavasz-immunerosito-fozosuli Kategóriák: , , Címke:

Leírás

A tavasz a méregtelenítés időszaka, ezért érdemes ezt az időszakot kihasználni. Az általam összeállított heti menü ezt a célt szolgálja.
Elkészítéséhez csak olyan HAZAI alapanyagokat használunk, amelyek nagyrésze beszerezhető a kereskedelemből és zöldségpiacokról.

Egy kicsi részét viszont a kertből esetleg mezőről. Természetesen megadom minden vadon termő növény helyettesítésének egyszerű a lehetőségét is, de aki szeretné, az kipróbálhatja ezeket az újdonságokat is.
Minden recepthez igyekeztem megadni a módosítási lehetőségeket is, így egy változatos és ízekben gazdag étkezést tesznek lehetővé.

  • Az ételek tej- tejtermék, szója-, tojás-, és cukormentesek. Némelyik tartalmaz glutént, ezeknél azonban ezt jelzem, és megadom a mentes lehetőséget is.
  • A főzéshez CSAK TERMÉSZETES ALAPANYAGOKAT használunk, így nem kellenek mesterséges adalékanyagok, ízfokozók, színezékek és tartósítószerek.
  • Az étrend tartalmaz minden olyan összetevőt (fehérje, vitaminok, ásványi anyagok stb.) ami ahhoz kell, hogy a szervezeted tökéletesen és egészségesen működjön egész nap!

Erről szól az online tavasz immunerősítő főzősuli!

További információk

Csomag

Alap csomag, Profi csomag, VIP csomag