Női egészség megőrzéséért online táplálkozási főzősuli

a fájdalmas menstruáció, ciszták, miómák, endometriózis, csontritkulás, izületi bántalmak, puffadás stb. elkerüléséért és a felépülés támogatásáért

Miért érdemes részt venned ezen az online főzősulin?

A mai megváltozott világunkban számos betegség jelent meg, ami egyre tőbb nőtársam életét keseríti meg. Éppen ezért létrehoztam egy olyan makrobiotikus táplálkozási főzősulit, ami a NŐI EGÉSZSÉG megőrzéséért illetve az endometriózis, a fájdalmas menstruáció, a ciszták, a miómák elkerülésében és a felépülésben segíthet.

Az általam összeállított glutén, tej, tejtermék, tojás, szója és cukormentes heti menü (reggeli, ebéd, vacsora és desszert) segítségével változatos étrendet tudsz kialakítani.

Képzeld el, hogy van egy olyan étrended, ami abban támogat, hogy a szervezeted egészséges legyen.

Ez tartalmaz egy heti menüt, amiben olyan recepteket találsz, amelyek glutén-, tej- tejtermék, szója-, tojás-, és cukormentesek. Elkészítésükhöz csak természetes HAZAI nyersanyagokat használsz, amelyeket könnyen be lehet szerezni a kereskedelemből vagy bármelyik zöldségpiacról.

A főzéshez nem kellenek mesterséges adalékanyagok, ízfokozók, színezékek és tartósítószerek.

Sőt, még az évszakok változásához is könnyen tudsz alkalmazkodni. 

Erről szól a női egészségért táplálkozási főzősuli. Segítségével ki tudsz alakítani egy olyan egészséges táplálkozási rendszert, amit személyre is tudsz szabni.

A tananyaggal saját tempódban tudsz haladni, de egy rövid iránymutatást is megadtam.

Az ételek tartalmaznak minden olyan összetevőt (fehérje, vitaminok, ásványi anyagok stb.) ami ahhoz kell, hogy a női szervezet tökéletesen és egészségesen működjön egész nap!

Ez a főzősuli nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést, viszont kiegészítheti és támogathatja azokat.

Mit tartalmaz a női egészségért táplálkozási  főzősuli?

i

50 részletesen kidolgozott receptet

 

Kapsz egy alap HETI MENÜT, ami segíteni fog abban, hogy változatos és egészséges ételkombinációkat készíts bármelyik évszakban. A recepteket a könnyebb megvalósítás végett reggeli, ebéd, vacsora és desszertek témakörök szerint osztottam fel.

Gyógyitalok betegápolási tanácsokkal

 

A főzősuliban található étrendi javaslatot, kiegészítettem néhány speciális gyógyító itallal, házi betegápolási, és egyéb egyéni életvezetési javaslatokkal.

l

Főzési és bevásárlási tanácsokat

 

Az anyagban megosztok olyan tanácsokat is, ami az elmúlt 15 évben beváltak a gyakorlatban.  Megadom témakörönként (reggeli, ebéd, vacsora, desszert) azt is, hogy mik a teendők az évszakok változásával.

Mit nyerhetsz, ha elvégzed a főzősulit?

Megismered a makrobiotikus étkezés alapjait, aminek segítségével képes leszel egy új gondolkodásmód elsajátítására az egészséges táplálkozás kialakításához.

Megismersz hasznos tanácsokat, tippeket a főzéshez valamint az alapanyagok kiválasztásához, tárolásához és előkészítéséhez.

Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy olyan heti menüt (reggeli, ebéd, vacsora és desszertek), amiben minden szükséges tápanyag benne lesz, ami ahhoz kell, hogy a  női szervezet egészséges működjön.

Új gondolkodásmódot és szokásokat alakíthatsz ki

Megismersz hasznos tippeket a főzéshez bevásárláshoz és előkészítéséhez

Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy egészséges heti menüt

Sebestyén Szilvia vagyok,  61 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Több évtizedes betegeskedés után a makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.

Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, túrázom, kerékpározom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is. Orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

 Árak

ALAP CSOMAG

Eléred a teljes online főzősuli anyagát. Ez magába foglal 50 részletesen kidolgozott makrobiotikus receptet és néhány elméleti anyagot.

PROFI CSOMAG

Az alap csomagon túl tartalmaz egy FEJLŐDÉSI RIPORTOT is. Ez a főzősuli ELSŐ hónapjában heti egy alkalommal (összesen 4) elküldhető kérdőív Szilvia részére, amire írásban ad válaszokat illetve tanácsokat a tanfolyami anyaggal kapcsolatban. A több mint 15 éves szakmai tapasztalat nagy segítséget jelenthet a tréning anyagának minél hatékonyabb és jobb megvalósításában.

VIP CSOMAG

Az alap és profi csomagon túl tartalmaz egy 20 perces internetes (SKYPE) tanácsadást Szilviával. Gyakorlati tanácsai és iránymutatása hozzájárulhat az egyszerűbb, könnyebb és eredményesebb kivitelezéshez és a jobb személyre szabhatósághoz.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Hogy jutok a tananyaghoz?

Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod. Átutalás esetén a pénz beérkezése után jutsz hozzá.

Mi történik a rendelés után?

Visszaigazolom a megrendelésed, valamint a fizetési módtól függően küldöm a végszámlát a tananyaggal együtt, vagy a díjbekérőt.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a levél?

Ha GMAIL-es címed van, akkor nézd meg, nem landolt-e a PROMÓCIOK vagy SPAM mappában.

Ha FREEMAIL-es címed van, akkor nézd meg a SPAM mappát is, meglehet, hogy ott találod. 

Ha sehol nem találod a levelet, akkor írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Tudok átutalással fizetni?

Igen, a fenti űrlapon kiválaszthatod, hogy átutalással vagy bankkártyával szeretnél-e fizetni.

Lesznek videók a tananyagban?

Csak néhány rövid videó lesz benne. Alapvetően ez egy szöveges alapú, online főzősuli.

Ez a főzősuli helyettesít valamilyen orvosi kezelést?

Nem, ez nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést. Csak kiegészítheti azt.

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Barion rendszerén keresztül intézheted.

Ha maradt még benned kérdés!

Kérlek, írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Mi lesz a számlán?

A választott csomag, illetve az annak megfelelő bruttó ára lesz feltüntetve a törvényesen előírt további szükséges adatokkal együtt.

FONTOS! Ha átutalással fizetsz, akkor először egy díjbekérőt kapsz (5 napos fizetési határidővel), majd befizetés után egy számlát. A bankkártyás fizetésnél már egyből egy számlát fogsz kapni. A számlát a vásárlás során megadott-e mail címre küldöm (ha nem kapod meg, mert pl. megfogta egy spamszűrű vagy elírtad az e-mail címedet, akkor írj nekem a  makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre).

Milyen e-mail címre fognak érkezni a különböző levelek?

Minden levél (számla, díjbekérő), arra az e-mail címre érkezik, amit a fenti megrendelő űrlapon megadtál.

Share This