Női egészség megőrzéséért online táplálkozási főzősuli

a fájdalmas menstruáció, ciszták, miómák, endometriózis, csontritkulás, izületi bántalmak, puffadás stb. elkerüléséért és a felépülés támogatásáért

Miért érdemes részt venned ezen az online főzősulin?

A mai megváltozott világunkban számos betegség jelent meg, ami egyre tőbb nőtársam életét keseríti meg. Éppen ezért létrehoztam egy olyan makrobiotikus táplálkozási főzősulit, ami a NŐI EGÉSZSÉG megőrzéséért illetve az endometriózis, a fájdalmas menstruáció, a ciszták, a miómák elkerülésében és a felépülésben segíthet.

Az általam összeállított glutén, tej, tejtermék, tojás, szója és cukormentes heti menü (reggeli, ebéd, vacsora és desszert) segítségével változatos étrendet tudsz kialakítani.

Képzeld el, hogy van egy olyan étrended, ami abban támogat, hogy a szervezeted egészséges legyen.

Ez tartalmaz egy heti menüt, amiben olyan recepteket találsz, amelyek glutén-, tej- tejtermék, szója-, tojás-, és cukormentesek. Elkészítésükhöz csak természetes HAZAI nyersanyagokat használsz, amelyeket könnyen be lehet szerezni a kereskedelemből vagy bármelyik zöldségpiacról.

A főzéshez nem kellenek mesterséges adalékanyagok, ízfokozók, színezékek és tartósítószerek.

Sőt, még az évszakok változásához is könnyen tudsz alkalmazkodni. 

Erről szól a női egészségért táplálkozási főzősuli. Segítségével ki tudsz alakítani egy olyan egészséges táplálkozási rendszert, amit személyre is tudsz szabni.

A tananyaggal saját tempódban tudsz haladni, de egy rövid iránymutatást is megadtam.

Az ételek tartalmaznak minden olyan összetevőt (fehérje, vitaminok, ásványi anyagok stb.) ami ahhoz kell, hogy a női szervezet tökéletesen és egészségesen működjön egész nap!

Ez a főzősuli nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést, viszont kiegészítheti és támogathatja azokat.

Mit tartalmaz a női egészségért táplálkozási  főzősuli?

i

50 részletesen kidolgozott receptet

 

Kapsz egy alap HETI MENÜT, ami segíteni fog abban, hogy változatos és egészséges ételkombinációkat készíts bármelyik évszakban. A recepteket a könnyebb megvalósítás végett reggeli, ebéd, vacsora és desszertek témakörök szerint osztottam fel.

Gyógyitalok betegápolási tanácsokkal

 

A főzősuliban található étrendi javaslatot, kiegészítettem néhány speciális gyógyító itallal, házi betegápolási, és egyéb egyéni életvezetési javaslatokkal.

l

Főzési és bevásárlási tanácsokat

 

Az anyagban megosztok olyan tanácsokat is, ami az elmúlt 15 évben beváltak a gyakorlatban.  Megadom témakörönként (reggeli, ebéd, vacsora, desszert) azt is, hogy mik a teendők az évszakok változásával.

Mit nyerhetsz, ha elvégzed a főzősulit?

Megismered a makrobiotikus étkezés alapjait, aminek segítségével képes leszel egy új gondolkodásmód elsajátítására az egészséges táplálkozás kialakításához.

Megtapasztalhatod egy támogató zárt Facebook csoport erejét, ahol felteheted a kérdéseidet, és tőlem vagy a már tapasztaltabb társaidtól kaphatsz választ.

Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy olyan heti menüt (reggeli, ebéd, vacsora és desszertek), amiben minden szükséges tápanyag benne lesz, ami ahhoz kell, hogy a  női szervezet egészséges működjön.

Megismersz hasznos tanácsokat, tippeket a főzéshez valamint az alapanyagok kiválasztásához, tárolásához és előkészítéséhez.

Új gondolkodásmódot és szokásokat alakíthatsz ki

Megismersz hasznos tippeket a főzéshez bevásárláshoz és előkészítéséhez

Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy egészséges heti menüt

Megtapasztalhatod egy támogató zárt Facebook csoport erejét

Hogyan működik az online rendszer?

A főzősuli online alapú, ami azt jelenti, hogy a megvásárlása után kapsz egy jelszót, amivel hozzáférsz a saját tanuló fiókodhoz. Ezen keresztül tudod elérni a tananyagokat. Ide belépni minden alkalommal a Tudásközponton keresztül tudsz majd. Mindezekről a rendelést követő levélben kapsz iránymutatást.

A tanuló fiókod a vásárlástól számított 2 évig lesz elérhető. Utána megszűnik, és nem lesz használható. Újabb tananyagok vásárlásánál mindig az utolsó vétel időpontjától számolódik a 2 év. Ebben az esetben a korábbi anyagoknak elérhetőségi ideje is ennyivel meghosszabbodik.

Ha elfelejtetted a jelszót, akkor az e-mail címeddel kérhetsz egy újat. A tréning szöveg alapú, és csak néhány rövid videót tartalmaz.

2 évig érvényes saját tanuló fiók

Egyszerűen és könnyen kezelhető online rendszer

Mi szükséges női egészségért táplálkozási főzősuli elkezdéséhez?

A bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalás esetén a pénz a megadott számlára történő beérkezése után kezdheted el.

 Továbbá szükséges:

  • INTERNET kapcsolat, mivel a főzősuli online alapú
  • egy E-MAIL cím és egy számítógép
  • egy FACEBOOK fiók (ez persze nem kötelező, csak ajánlott, ha szeretnél a kérdéseidre szakszerű választ kapni)

Sebestyén Szilvia vagyok,  61 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Több évtizedes betegeskedés után a makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.

Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, túrázom, kerékpározom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is. Orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

 Árak

ALAP CSOMAG

Kapsz egy saját tanuló fiókot, amiből eléred a teljes online főzősuli anyagát. Ez magába foglal 50 részletesen kidolgozott makrobiotikus receptet és néhány elméleti anyagot. Szintén elérhető lesz egy téged támogató zárt Facebook csoport.

PROFI CSOMAG

Az alap csomagon túl tartalmaz egy FEJLŐDÉSI RIPORTOT is. Ez a főzősuli ELSŐ hónapjában heti egy alkalommal (összesen 4) elküldhető kérdőív Szilvia részére, amire írásban ad válaszokat illetve tanácsokat a tanfolyami anyaggal kapcsolatban. A több mint 15 éves szakmai tapasztalat nagy segítséget jelenthet a tréning anyagának minél hatékonyabb és jobb megvalósításában.

VIP CSOMAG

Az alap és profi csomagon túl tartalmaz egy 20 perces internetes (SKYPE) tanácsadást Szilviával. Gyakorlati tanácsai és iránymutatása hozzájárulhat az egyszerűbb, könnyebb és eredményesebb kivitelezéshez és a jobb személyre szabhatósághoz.

Megrendelés menete

1. Lépés

Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot.

Válaszd ki, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy átutalással. Átutalás esetén kapsz majd egy díjbekérőt az email-címedre.
(Amennyiben ez nem érkezne meg, kérlek írj egy levelet a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.)

2. Lépés

Kérlek töltsd ki az űrlapon kért kapcsolattartási adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail, belföldi mobilszám)

3. Lépés

Kérlek töltsd ki a számlázási adatokat

A számlázási címet is, mert arra címre fogom kiállítani a számlát (ország, város, irányítószám, utca, házszám).

4. Lépés

Végül rendeled meg.

 

Mi történik a megrendelés után?

Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót.

Átutalás esetén küldök számodra egy díjbekérőt. Ha elutaltad a pénzt, akkor annak beérkezése után a fent említett lépések következnek: a számlával együtt rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót.

 

Bankkártya adataid biztonsága

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. 

A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha további kérdéseid vannak, akkor lentebb megnyugtató válaszokat kaphatsz rájuk, vagy írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok  

Hogy jutok a tananyaghoz?

Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót. Átutalás esetén a pénz beérkezése után jutsz hozzá a tanuló fiókod jelszavához, a számlával együtt.

Mi történik a rendelés után?

Visszaigazolom a megrendelésed, valamint a fizetési módtól függően küldöm a végszámlát a tanuló fiókod jelszavával együtt, vagy a díjbekérőt.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a levél?

Ha GMAIL-es címed van, akkor nézd meg, nem landolt-e a PROMÓCIOK vagy SPAM mappában.

Ha FREEMAIL-es címed van, akkor nézd meg a SPAM mappát is, meglehet, hogy ott találod. 

Ha sehol nem találod a levelet, akkor írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Barion rendszerén keresztül intézheted.

Tudok átutalással fizetni?

Igen, a fenti űrlapon kiválaszthatod, hogy átutalással vagy bankkártyával szeretnél-e fizetni.

Lesznek videók a tananyagban?

Csak néhány rövid videó lesz benne. Alapvetően ez egy szöveges alapú, online főzősuli.

Mi történik, ha elfelejtem a tanuló fiókom jelszavát?

Azzal az e-mail címmel, amivel regisztráltál a főzősulira, belépésnél automatikusan kérhetsz egy újat.

Meddig tudom használni a tanuló fiókomat?

A tanuló fiókodhoz a megvásárlást követő 2 évig kapsz hozzáférést. Ezután a fiókod megszűnik, és már nem tudod használni. Minden további tananyag megvételénél az utolsó vásárlás napjától számítódik a 2 év.

Ez a főzősuli helyettesít valamilyen orvosi kezelést?

Nem, ez nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést. Csak kiegészítheti azt.

Mi lesz a számlán?

A választott csomag, illetve az annak megfelelő bruttó ára lesz feltüntetve a törvényesen előírt további szükséges adatokkal együtt.

FONTOS! Ha átutalással fizetsz, akkor először egy díjbekérőt kapsz (5 napos fizetési határidővel), majd befizetés után egy számlát. A bankkártyás fizetésnél már egyből egy számlát fogsz kapni. A számlát az űrlapon megadott-e mail címre küldöm a kitöltés után automatikusan (ha nem kapod meg, mert pl. megfogta egy spamszűrű vagy elírtad az e-mail címedet, akkor írj nekem a  makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre).

Milyen e-mail címre fognak érkezni a különböző levelek?

Minden levél (számla, díjbekérő), arra az e-mail címre érkezik, amit a fenti megrendelő űrlapon megadtál.

Ha maradt még benned kérdés!

Kérlek, írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Share This