Női szépségért főzőiskola

12 900 Ft34 900 Ft

Megtanulhatod a makrobiotikus női étrendet, amivel nőként 40 év felett is megőrizheted a „kortalanságodat”, az egészségedet és a szépségedet.

Milyen előnyei vannak a makrobiotikus női étrendnek?

 • Figyelembe veszi a női szervezet felépítését, igényeit, annak sajátosságait, ezért nem tartalmaz azt terhelő, károsító ételeket
 • Az ételek készítéséhez nem használunk mesterséges adalékanyagokat, színezékeket, tartósítószereket stb. Kizárólag csak természetes (hazai) alapanyagokból készül a női étrend
 • Glutén, tej, tejtermék, cukor, tojásmentes, így a táplálékallergiában szenvedők is nyugodtan fogyaszthatják
Cikkszám: noi-szepsegert-fozoiskola Kategóriák: , , Címke:

Leírás

Női szépségért 1. csomag
Ha nem figyelünk magunkra 40 felett, akkor komoly problémáink is lehetnek. Nemcsak a kortalanságunkat nem tudjuk megőrizni, hanem egészségünket sem. Ízületi, emésztőrendszeri, nőgyógyászati és más panaszaink egyre erőteljesebben jelenhetnek meg.
A makrobiotikus női étrend remek eszköz lehet abban, hogy megelőzzük ezeket a problémákat.

A főzőiskola olyan elméleti és gyakorlati tudást tartalmaz, ami hozzájárulhat ahhoz, hogy egy 40 év feletti női szervezet is egészséges és energikus maradjon.

Megismerheted az egészséget adó alapanyagokat és azokból készült változatos ételeket. Le tudod cserélni a romboló, súlyos panaszokat okozó élelmiszereket. Kapsz egy elméleti szöveges tananyagot, egy ételfotós receptes összegzést, emellett az élő adás alatt sok kérdésedre is válaszolni tudok (a felvételt bármikor visszanézhető).

A főzősuli 2 részből áll:

1. Online főzősuli videó (bármikor visszanézhető)

Az videóból megismered az egészséget adó alapanyagokat, és az azokból készült változatos ételeket. Főzés közben felteheted kérdéseidet, amikre azonnal válaszolok.

A bemutatásra, lefőzésre kerülő ételek (komplett menü – leves, főfogás, desszert) nemcsak a „kortalanságodat” segítheik, hanem megelőzheted velük a későbbi súlyos betegségeket is, mint pl. ízületi, emésztőrendszeri, nőgyógyászati és más panaszokat.
Időtartama: kb. 1,5 óra

2. Szöveges tananyag

A elméleti tananyag tartalmazza

 • A túlsúly megelőzése, vagy a természetes alkat visszaszerzése speciális étrend segítségével
 • Megismerhető az a módszer, hogyan lehet a krónikus fáradtság helyett életerővel telve aktívan élni
 • Ebben az életkorban elinduló csontritkulást milyen étrenddel lehet megakadályozni
 • Hogy lehet elkerülni a narancsbőrt a női étrend segítségével és néhány gyógyhatású itallal
 • Hogyan alakul ki a hasi zsír és mit tehetünk ellene? Milyen ételek és italok javasoltak?
 • A változókori hormonális átalakulás tüneteinek megelőzése vagy könnyebbé tétele
 • Ciszták, miómák kialakulásának okai és azok megelőzése helyes étrenddel.
 • Emésztőrendszeri panaszok puffadás, fekélyek, bélgyulladások kialakulásának megelőzése, természetes étrenddel, illetve a panaszok esetén mi a teendő? Milyen gyógyhatású ételek javasoltak?
 • Az étrend problémák pszichológiai hatásainak kiegyenlítése egyensúlyt teremtő étrend segítségével

Ez az 6. része a Női egészségért és szépségért főzősuli sorozatnak.

Női szépségért 2. csomag
Ez a csomag 2 részből áll, amik remekül kiegészítik egymást.

1. Női szépségért online főzősuli + tananyag

Bővebben lásd fentebb a Női szépségért 1. csomag.

2. Női egészségért főzőiskola (alap csomag)

Ez a főzőiskola egy heti menüt tartalmaz, 49 kidolgozott recepttel (levesek, főfogások, desszertek, reggelik, gyógyhatású italok), azok ételfotóival, olyan alapismeretekkel, amelyek nélkülözhetetlenek minden nő tudástárából. Részletezi a tananyag az alapanyagok vásárlását, tárolását és adok benne főzési tppeket és tanácsokat is. Az ételek könnyen beszerezhető (Magyarországon termő) alapanyagokból készülnek.
Megtudhatod azt is, hogy milyen káros táplálkozási szokások vezetnek az endometriózis, ciszták, miómák, meddőség, emésztési panaszok, túlsúly daganatos és más állapotokhoz. Olyan ismeretre tesz szert, ami élethossziglan segítheti az egészségi állapotának a legmagasabb szinten tartását. Képes lesz családjának is jóízű, változatos ételeket főzni amivel a családja biztonságát, egészségét teszi lehetővé. A főzőiskoláról további információért kattints ide.

További információk

csomag

1. csomag, 2. csomag