Online alapozó Makrobiotika főzősuli

Glutén, tej, tejtermék, tojás, szója és cukormentes táplálkozási főzősuli, amivel megtanulhatod az egészséges makrobiotikus táplálkozás alapjait

Miért érdemes részt venned az online főzősulin?

Mert egy olyan változatos glutén, tej, tejtermék, tojás, szója és cukormentes étrendet tudsz kialakítani, aminek segítségével egészséges, életerővel teli és aktív tudsz maradni a hét minden napján.

Mindezt egyszerűen és gyorsan, amivel rengeteg időt tudsz majd megspórolni!

Miért? Mert egy heti menü segítségével előre mindent meg tudsz majd tervezni és vásárolni. Nem kell azon gondolkodni, hogy mit és hogyan főzzél.

Képzeld el, hogy előre megszeretnéd tervezni a heti menüt.

Nem sok időd van, ezért amennyire lehet egyszerre kívánod beszerezni az összes természetes HAZAI alapanyagot. Azokat szakszerűen tárolni majd idővel előkészíteni.

Az ételek megfőzésével sem akarsz sokat bajlódni, így olyan receptekre van szükséged, amelyek egyszerűen és gyorsan elkészíthetők.

Ráadásul, az is jó lenne, ha ezek egy kis módosítással a későbbiekben is felhasználhatóvá válnának.

Azaz, változatos és ízekben gazdag étkezést tegyenek lehetővé.

Azt is szeretnéd, hogy kockázatmentes legyen az ételek fogyasztása, azaz glutén-, tej- tejtermék, szója-, tojás-, és cukormentesen készüljenek. Ezáltal az ÉTELALLERGIÁBAN szenvedők is fogyaszthatják!

A főzéshez CSAK TERMÉSZETES ALAPANYAGOKAT akarsz felhasználni, így nem kellenek mesterséges adalékanyagok, ízfokozók, színezékek és tartósítószerek.

Na persze mindezt úgy, hogy az ételek tartalmaznak minden olyan összetevőt (fehérje, vitaminok, ásványi anyagok stb.) ami ahhoz kell, hogy a szervezeted tökéletesen és egészségesen működjön egész nap!

Erről szól ez az alapozó makrobiotika főzősuli!

Mit tartalmaz az online alapozó makrobiotika főzősuli?

i

29 részletesen kidolgozott receptet

 

Minden receptet részletesen kidolgoztam úgy, hogy megadtam hozzá a módosítási lehetőségeket is. Ezáltal egy  változatos és ízekben gazdag étkezést tesznek lehetővé. Megadom az évszakok szerinti módosítási lehetőségeket is.

h

Egy heti menüt

 

Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy olyan heti menüt (reggeli, ebéd, vacsora és desszertek), amiben minden szükséges tápanyag benne lesz, ami ahhoz kell, hogy a szervezeted egészséges működjön. 

l

Főzési és bevásárlási tanácsokat

 

A tananyag 4 témakörénél (reggeli, ebéd, vacsora és a desszertek) megismersz hasznos tanácsokat, tippeket a főzéshez valamint az alapanyagok kiválasztásához, tárolásához és előkészítéséhez.

Mit nyerhetsz, ha elvégzed a főzősulit?

Megismered a makrobiotikus étkezés alapjait, aminek segítségével képes leszel egy új gondolkodásmód elsajátítására az egészséges táplálkozás kialakításához.

Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy olyan heti menüt (reggeli, ebéd, vacsora és desszertek), amiben minden szükséges tápanyag benne lesz, ami ahhoz kell, hogy a szervezeted egészséges működjön.

Megismersz hasznos tanácsokat, tippeket a főzéshez valamint az alapanyagok kiválasztásához, tárolásához és előkészítéséhez.

Új gondolkodásmódot és szokásokat alakíthatsz ki

Megismersz hasznos tippeket a főzéshez bevásárláshoz és előkészítéséhez

Megtanulsz szakszerűen összeállítani egy egészséges heti menüt

Sebestyén Szilvia vagyok,  61 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

A makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.

Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, kerékpározom, túrázom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is.

Az orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

Az online alapozó makrobiotika főzősuli értékelései

Mindenre kiterjedő tájékoztatást kaptam. Apró részletességgel mindenre gondoltál a bevásárlástól az étel fogyasztásáig. Gratulálok az összeállításhoz!

Nagyné Csákvári Ágnes

Tetszett, hogy a főzősuli anyagában nem csak a recepteket kaptuk meg, hanem azt is, mit miért együnk, vagy ne együnk. (Elmélet) Bevásárló listát kaptunk, ami megkönnyíti a főzést és a rákészülést. Sokat segít, hogy egy heti étlap mintát kaptunk. Egyszerű megfőzni, vagyis elkészíteni az ételeket. Én kimondottan szeretem ezt az életmód váltást. Úgy érzem, sokat teszek az egészségemért. Az elfogyasztott ételek energiája is hat ránk.

Könnyen helyettesíthetem az esetleg hiányzó hozzávalót más egészséges étellel. Tetszik, hogy nasit is lehet készíteni egészségesen. Nem teszek rosszat, ha megeszem a desszertet, mert itt az is egészséges. Régebben lelkiismeret furdalást kaptam, ha nasiztam.Tetszik, hogy a bőrömön már látszik a változás. Sokkal simább, tisztább a bőröm. Remélem, kicsit feszesebb is lesz, ha hosszabb ideig csak makrobiotikus ételeket fogyasztok.

Perge Szilvia

Jól felépített anyag, benne a lehető legkülönbözőbb egészségi problémákra vonatkozó megjegyzések (milyen betegségre mit NE fogyasszunk).

Görgényi Mariann

Nagyon összeszedett, mindenre kiterjedő volt. Nekem a legnagyobb előnye, hogy rögtön választ kaptam, hogy mivel pótolhatom, ha éppen az az élelmiszer nem áll rendelkezésemre. 

Cserlaki Ildikó

 Árak

ALAP CSOMAG

Eléred a teljes makrobiotika alapozó főzősuli anyagát. Ez magába foglal 29 részletesen kidolgozott makrobiotikus receptet és néhány elméleti anyagot.

PROFI CSOMAG

Az alap csomagon túl tartalmaz egy FEJLŐDÉSI RIPORTOT is. Ez a főzősuli ELSŐ hónapjában heti egy alkalommal (összesen 4) elküldhető kérdőív Szilvia részére, amire írásban ad válaszokat illetve tanácsokat a tanfolyami anyaggal kapcsolatban. A több mint 15 éves szakmai tapasztalat nagy segítséget jelenthet a tréning anyagának minél hatékonyabb és jobb megvalósításában.

VIP CSOMAG

Az alap és profi csomagon túl tartalmaz egy 20 perces internetes (SKYPE) tanácsadást Szilviával. Gyakorlati tanácsai és iránymutatása hozzájárulhat az egyszerűbb, könnyebb és eredményesebb kivitelezéshez és a jobb személyre szabhatósághoz.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Hogy jutok a tananyaghoz?

Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod. Átutalás esetén a pénz beérkezése után jutsz hozzá.

Mi történik a rendelés után?

Visszaigazolom a megrendelésed, valamint a fizetési módtól függően küldöm a végszámlát a tananyaggal együtt, vagy a díjbekérőt.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a levél?

Ha GMAIL-es címed van, akkor nézd meg, nem landolt-e a PROMÓCIOK vagy SPAM mappában.

Ha FREEMAIL-es címed van, akkor nézd meg a SPAM mappát is, meglehet, hogy ott találod. 

Ha sehol nem találod a levelet, akkor írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Tudok átutalással fizetni?

Igen, a fenti űrlapon kiválaszthatod, hogy átutalással vagy bankkártyával szeretnél-e fizetni.

Lesznek videók a tananyagban?

Csak néhány rövid videó lesz benne. Alapvetően ez egy szöveges alapú, online főzősuli.

Ez a főzősuli helyettesít valamilyen orvosi kezelést?

Nem, ez nem helyettesít semmilyen orvosi kezelést. Csak kiegészítheti azt.

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Barion rendszerén keresztül intézheted.

Ha maradt még benned kérdés!

Kérlek, írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Mi lesz a számlán?

A választott csomag, illetve az annak megfelelő bruttó ára lesz feltüntetve a törvényesen előírt további szükséges adatokkal együtt.

FONTOS! Ha átutalással fizetsz, akkor először egy díjbekérőt kapsz (5 napos fizetési határidővel), majd befizetés után egy számlát. A bankkártyás fizetésnél már egyből egy számlát fogsz kapni. A számlát a vásárlás során megadott-e mail címre küldöm (ha nem kapod meg, mert pl. megfogta egy spamszűrű vagy elírtad az e-mail címedet, akkor írj nekem a  makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre).

Milyen e-mail címre fognak érkezni a különböző levelek?

Minden levél (számla, díjbekérő), arra az e-mail címre érkezik, amit a fenti megrendelő űrlapon megadtál.

Share This