A vese és a hólyag egészségéért online főzőiskola

A vese, mint az életerő központja – egészségének megőrzése, valamint a krónikus hólyag és húgycső panaszok megelőzése és a felépülés támogatása 

A női egészségért és szépségért sorozat 1. része

A vese és a hólyag okozta betegségek

A fiatalság életünk végéig történő megőrzése szinte mindannyiunk álma. Mindezt tele életerővel és tökéletes egészséggel. Az urológiai (vese és hólyag) rendszerünk karbantartása ezért folyamatos figyelmet és tudást igényel.

A modern világban gyakoriak a vizeleti rendszer, a vese és a húgyhólyag megbetegedései, mint például a vese és húgyhólyagfertőzések, a vese és húgyhólyag kövek, a vizelettartási gondok (inkontinencia), a húgyvérűség (urémia) és a veseelégtelenség.

A vese és húgyhólyag, a vizeleti rendszer fertőzéseit gyakran kíséri fájdalom, láz, állandó vizelési inger üres hólyaggal is. Égő érzés vizeléskor a hólyaggyulladás jele. Ez sokkal gyakoribb betegség nőknél, ami gyógyítást igényel, mert vesebetegséghez is vezethet.

Éppen ezért roppant fontos, hogy a vese egészségét őrizzük meg, illetve panasz esetén a felépülést támogassuk az orvosi kezelés mellett az étrendünk megváltoztatásával.

Sebestyén Szilvia díjmentes főzősuli
Makrobiotikus Azukibabos hajdina golyó

Miben segíthet a táplálkozás?

Ezt a témát azért viselem szívügyemként, mert évtizedekig megkeserítette az életem. Vesekő miatti panaszaim folyamatosan elkísértek 46 éves koromig, tarkítva a szintén gyakran csillapíthatatlan fájdalmakkal járó húgycső és húgyhólyag hurutos és fertőzéses panaszaimmal együtt. Saját tapasztalatból tudom, hogy milyen boldog érzés fájdalmak nélkül élni, és hogy a makrobiotikus táplálkozás milyen sokat segíthet.

Egészséges urológiai rendszerrel, ép és jól működő vesével az életerőnket a legmagasabb szinten tudjuk tartani. Esély van megszabadulni a visszatérő nagyon kellemetlen hólyag és húgycső fertőzés miatti rendszeres panaszoktól. A vese és hólyag kő hatalmas kínzó fájdalma rendezhető azáltal, hogy a kőképződés megismétlésének az esélyét megszűntetheti.

A vese és a hólyag egészségének a megőrzésére alakítottam ki csomagokat, amik hozzájárulhatnak e fontos cél eléréséhez.

Milyen előnyei vannak a mindenmentes makrobiotikus ételeknek?

N

Csak természetes alapanyagokat tartalmaznak az így készült ételek, tehát nincsenek benne mesterséges adalékanyagok, színezékek, tartósítószerek stb.

N

Glutén, tej, tejtermék, cukor, tojásmentes, így a táplálékallergiában szenvedők nyugodtan fogyaszthatják

N

Az ételek könnyen és gyorsan elkészíthetők kezdőknek és haladóknak egyaránt

A makrobiotikáról röviden

Makrobiotika szó jelentése = makro hosszú, biosz élet, a hosszú és egészséges élet tudománya és művészete.

Görög orvos Hippokratész írt makrobiosz műveket.

A makrobiotika az egészséges életmód átfogó tudománya, legfontosabb alap pillére a TÁPLÁLKOZÁS. Hiszen erőteljesen hat az elfogyasztott étel a fizikai, szellemi és érzelmi állapotunkra.

Én is a felépülésemet, visszafiatalodásomat annak köszönhetem, hogy lecseréltem a panaszt okozó ételeimet a glutén, tejtermék, tojás, cukormentesen készített tápláló és biztonságos fogásokra. Egyszerű, hiszen korábban a Kárpát medencében növő alapanyagokból ilyen ételeket készítettek és egészséges generációk nőttek fel.

zöldséges tészta olíva bogyóval

Mit tartalmaznak a Vese és hólyag egészségéért csomagok?

Vese és hólyag egészségéért 1. csomag

Az online főzősuliban megismerheted, hogy milyen urológiai (vese, húgyhólyag) betegségeket, vagy akár korai öregedést okozhat, amikor túlterheljük a vese szűrési feladatát a mai modern ételekkel.

Megtudhatod, hogyan alakulnak ki a krónikus húgyhólyag, húgycső hurutos és fertőzéses panaszok.

A túlterhelt vese nem tudja a vért, a nyirkot és a test folyadékait tökéletesen megtisztítani. Ez testünkben panaszokat okozhat.

Vese és a hólyag – az urológiai rendszerünk – egészségének megőrzéséhez és a felépülés támogatásához Te is tehetsz magadért az orvosi kezelést kiegészítve.

Ezért készítettem a Vese és hólyag témájú online főzőiskolámat. Az élterőnként, a fiatalságunk megtartásáért, az egészségünkért és a betegségek megelőzéséért.

Az online főzőiskolában a főzés során számtalan ételt mutatok be, főzök meg, amelyek a vesét és a hólyagot tisztán és egészségben tartják. Van benne leves, főfogás és desszert is.

Ez a főzősuli nem helyettesíti az orvosi kezelést!

 

Makrobiotikus Kukicha (kukicsa) tea

A főzősuli 2 részből áll:

1. Zárt Facebook csoportban egy videó felvétel (kb. 100 perc), ahol beszélek a témáról az ételek elkészítéséről (bemutatva azokat főzés közben) és azok élettani hatásairól . A felvétel bármikor visszanézhető.

2. Szöveges tananyag, ami az alábbiakat tartalmazza:

  • Milyen táplálkozási okai vannak urológiai panaszainknak.
  • Milyen gyakori urológiai (vese, hólyag) betegségekhez vezethet a szélsőséges ételek fogyasztása.
  • A vese és hólyag egészségének megtartásáért és a felépülés támogatásáért az orvosi kezelés mellett milyen ételek javasoltak.
  • Tanácsokat a vese és hólyag egészségéért, hogyan kerülhetjük el a megbetegedéseket és mit tehetünk a felépülésünkért az orvosi kezelés mellett.
  • A bemutatott és lefőzött ételek fotóit és receptjeit – levesek, főfogások, köretek, desszertek, gyógyhatású italok, speciális gyógyhatású ételek.

A szöveges tananyag a Tudásközpontban található meg, amihez a hozzáférést a főzősuli megvásárlása után e-mail-ben kapod meg. Ezt arra a címre küldjük, amin a főzősulit megrendelted. Az írásos anyaghoz a hozzáférést a megvásárlástól számítva 2 évig biztosítjuk.

Vese és hólyag egészségéért 2. csomag

Ez a csomag 2 részből áll, amik remekül kiegészítik egymást.

1. A Vese és hólyag egészségért online főzősuli + tananyag 

Bővebben lásd fentebb a Vese és hólyag egészségért 1. csomag.

2. 3 napos méregtelenitő tanfolyam (alapcsomag)

A mai modern ételek rendszeres fogyasztásával szervezetünkben káros lerakódások és méreganyagok halmozódhatnak fel, amelyek a betegségek kiinduló pontjai lehetnek, valamint negatívan befolyásolhatják mindennapi közérzetünket. Ezektől a kellemtelen anyagoktól meg kell szabadítani a szervezetünket.

Bővebben ide kattintva tudod megnézni a tanfolyamot.

glutenmentes makrobiotikus desszert

A női egészégért és szépségért – 6 részes főzőiskola sorozat

Makrobiotikus sütemény eperöntettel

Ez a 6 részes főzősuli, arról szól, hogy mit tehetünk a női egészségért és szépségért a táplálkozással.

Minden egyes rész 2 részből áll:

1. Zárt Facebook csoportban lévő főzősuli videóból (bármikor visszanézhető)

2. Szöveges tananyagból (a szükséges elméletből, receptekkel, főzési tipekkel és tanácsokkal) a Tudásközpontban (online).

A 6 rész témája:

1. rész – Vese egészsségéért 

2. rész – Gyomor egészségéért

3. rész – Máj egészségéért

4. rész – Immunrendszered egészségéért 

5. rész – Női egészségért 

6. rész – Női szépségért 

Hogyan működik a Tudásközpont online rendszere?

A főzősuli online alapú, ami azt jelenti, hogy a megvásárlása után kapsz egy jelszót, amivel hozzáférsz a saját tanuló fiókodhoz. Ezen keresztül tudod elérni a tananyagokat. Ide belépni minden alkalommal a Tudásközponton keresztül tudsz majd. Mindezekről a rendelést követő levélben kapsz iránymutatást.

A tanuló fiókod a vásárlástól számított 2 évig lesz elérhető.

Utána megszűnik, és nem lesz használható. Újabb tananyagok vásárlásánál mindig az utolsó vétel időpontjától számolódik a 2 év. Ebben az esetben a korábbi anyagoknak elérhetőségi ideje is ennyivel meghosszabbodik.

Ha elfelejtetted a jelszót, akkor az e-mail címeddel kérhetsz egy újat. 

Makrobiotikus Azuki babos barnarizs zöldésgekkel

2 évig érvényes saját tanuló fiók

Egyszerűen és könnyen kezelhető online rendszer

Mi szükséges a főzősuli elkezdéséhez?

A bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalás esetén a pénz a megadott számlára történő beérkezése után kezdheted el.

 Továbbá szükséges:

  • INTERNET kapcsolat, mivel a főzősuli online alapú
  • egy E-MAIL cím és egy számítógép
  • egy FACEBOOK fiók (ez azért fontos, mert csak így tudsz belépni a zárt Facebook csoportba, ahol videót találod)
Makrobiotikus csicseriborsós barna rizs sütőtökkel, almás céklasalátával
Sebestyén Szilvia díjmentes főzősuli

Sebestyén Szilvia vagyok, 64 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Több évtizedes betegeskedés után a makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.

Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, túrázom, kerékpározom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is. Orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

Mennyibe kerülnek a Vese és hólyag egészségéért csomagok?

Megrendelés menete

1. Lépés

Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő csomagot és fizetési módot.

Válaszd ki, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy átutalással. Átutalás esetén kapsz majd egy díjbekérőt az email-címedre.
(Amennyiben ez nem érkezne meg, kérlek írj egy levelet a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.)

2. Lépés

Kérlek töltsd ki az űrlapon kért kapcsolattartási adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail, belföldi mobilszám). Céges számla esetén az adószám megadás kötelező! 

3. Lépés

Kérlek töltsd ki a számlázási adatokat

A számlázási címet is, mert arra címre fogom kiállítani a számlát (ország, város, irányítószám, utca, házszám, telefonszám).

4. Lépés

Végül rendeled meg.

 

Mi történik a megrendelés után?

Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod a számlát és csomagtól függően a tanuló fiókodhoz a jelszót.

Átutalás esetén küldök számodra egy díjbekérőt. Ha elutaltad a pénzt, akkor annak beérkezése után a fent említett lépések következnek: a számlával együtt csomagtól függően rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót.

 

Bankkártya adataid biztonsága

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. 

A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha további kérdéseid vannak, akkor lentebb megnyugtató válaszokat kaphatsz rájuk, vagy írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Hogy jutok a tananyaghoz vagy / és a könyvekhez?

Bankkártyás fizetésnél a számlával együtt rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót, és a Facebook csoporthoz a hozzáférést. Átutalás esetén a pénz beérkezése után jutsz hozzá a számlához és a tanuló fiókod jelszavához (ezzel az online tanfolyamhoz), és a Facebook csoporthoz. 

Mi történik a rendelés után?

Visszaigazolom a megrendelésed, valamint a fizetési módtól függően küldöm a végszámlát a hozzáférésekkel, vagy a díjbekérőt.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a levél?

Ha GMAIL-es címed van, akkor nézd meg, nem landolt-e a PROMÓCIOK vagy SPAM mappában.

Ha FREEMAIL-es címed van, akkor nézd meg a SPAM mappát is, meglehet, hogy ott találod. 

Ha sehol nem találod a levelet, akkor írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Ez a főzősuli és tanfolyam helyettesítenek valamilyen orvosi kezelést?

Nem, ezek nem helyettesítenek semmilyen orvosi kezelést. Csak kiegészíthetik azt.

Tudok átutalással fizetni?

Igen, a fenti űrlapon kiválaszthatod, hogy átutalással vagy bankkártyával szeretnél-e fizetni.

Lesz videó a tananyagban?

A Vese és hólyag egészségéért főzőiskolában igen, lesz egy kb. 100 perces videó a zárt Facebook csoportban, ami bármikor visszanézhető. A 3 napos méregtelenítő tanfolyamban nem lesz, mert az csak szöveges tartalommal rendelkezik.

Mi történik, ha elfelejtem a tanuló fiókom jelszavát?

Azzal az e-mail címmel, amivel regisztráltál a főzősulira, belépésnél automatikusan kérhetsz egy újat.

Meddig tudom használni a tanuló fiókomat?

A tanuló fiókodhoz a megvásárlást követő 2 évig kapsz hozzáférést. Ezután a fiókod megszűnik, és már nem tudod használni. Minden további tananyag megvételénél az utolsó vásárlás napjától számítódik a 2 év.

Mi lesz a számlán?

A választott csomag és amit az tartalmaz, illetve az annak megfelelő bruttó ára lesz feltüntetve a törvényesen előírt további szükséges adatokkal együtt.

FONTOS! Ha átutalással fizetsz, akkor először egy díjbekérőt kapsz (5 napos fizetési határidővel), majd befizetés után egy számlát. A bankkártyás fizetésnél már egyből egy számlát fogsz kapni. A számlát az űrlapon megadott-e mail címre küldöm a kitöltés után automatikusan (ha nem kapod meg, mert pl. megfogta egy spamszűrű vagy elírtad az e-mail címedet, akkor írj nekem a  makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre).

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Barion rendszerén keresztül intézheted.

Milyen e-mail címre fognak érkezni a különböző levelek?

Minden levél (számla, díjbekérő), arra az e-mail címre érkezik, amit a fenti megrendelő űrlapon megadtál.

Ha maradt még benned kérdés!

Kérlek, írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Nincs más hátra, mint megrendelned valamelyik csomagot és elindulni egy egészségesebb élet felé!

Share This