„Túlsúlymentes” online főzőiskola

15 900 Ft34 990 Ft

„Túlsúlymentes” online főzőiskola a felesleges kilók ellen

Természetes alapanyagokból készült női étrenddel a túlsúly elkerülésére, illetve az ideális súly hosszútávú megtartására 40 év felett is

Mottóm a túlsúlyról:
A női étrenddel nem kell lemondanunk a kedvenc ízeinkről, csak a felesleges kilókról!

Cikkszám: tulsulymentes-online-fozoiskola Kategóriák: , ,

Leírás

Női étrenddel a felesleges kilók ellen

  • A makrobiotika a természetes, feldolgozatlan alapanyagokból készült ételeivel illeszkedik a női szervezet igényeihez, és az egész szervezet egészséges működését szolgálja. A női étrend segítségével elérheted az ideális testsúlyodat, és azt tartósan meg is őrizheted.
  • A makrobioikus ételek fogyasztásával a szervezet öngyógyító képessége újra beindul. Hatására lassan minden szervünkben elindulnak a pozitív hatások, a fogyás elindul, az energia szintünk pedig magasabb lesz. Nyugodtabbak leszünk, jól alszunk, könnyebben mozgunk, amik így örömérzetet biztosítanak egész napra.
  • Ezért állítottam össze könyv és főzőiskola csomagokat, amelyek támogathatnak téged is e fontos tudás megszerzésében. Kezdők és haladók egyaránt kedvükre válogathatnak. Ezek az ismeretek remekül kiegészíthetik az esetleges orvosi kezelést is. Hogy minél sikeresebben tudja mindenki megvalósítani a női étrendet, ezért most az akció ideje alatt minden csomag tartalmaz 3 videót is!

Túlsúlymentes 1. csomag
Sajnos egyre több 40 év feletti nőtársamat érinti a túlsúly problémája. Számos olyan alapanyag és étel van, amely fogyasztása elhízáshoz vezethet.

Ilyen pl. a tej és a különböző tejtermékek (tejföl, túró, tejszín), a melegvérű állatok húsa (marha, disznó, csirke stb.), vagy a gyors felszívódású cukrok (barnacukor, nádcukor, kristálycukor, porcukor stb.). A gluténtartalmú pékárúk, tészták, lisztek, a cukros tejtermékből készült ételek, a húsos ételek mind hozzájárulhatnak plusz nem kívánatos kilóhoz.

De akkor mit ehetek?

Erre ad szakszerű választ ez a túlsúlymentes főzőiskola. Megismered azokat a természetes alapanyagokat, és a belőlük készült ételeket, amelyek nemcsak támogatják szervezetedet, de segíthetnek megszabadulni a felesleges kilóktól is. Megtanulod azt is, hogy miként tudd tartósan fenntartani súlyodat.

Túlsúlymentes 2. csomag
Ez a csomag 2 részből áll, amik remekül kiegészítik egymást.

1. Túlsúlymentes online főzősuli + tananyag

Bővebben lásd fentebb a Túlsúlymentes 1. csomag.

2. Tej-, és tejtermék helyettesítő online főzőiskola

A főzőiskolából megtanulhatod, hogy táplálékallergia esetén hogyan helyettesítheted a tej- és tejtermékeket ételeidben úgy, hogy ne kelljen lemondani kedvenc ízeidről.

Számtalan receptet és variációs ötletet tartalmaz reggelikhez, meleg ételekhez (levesek és főfogások), és a legkényesebb területhez az édességekhez bőséges ajánlás sok-sok recepttel. Így biztonságban tudhatod a tejtermékre, a gluténra és a tojásra is táplálékallergiás családtagjaidat és magadat is. Közel 4 órányi videó anyag is segíti a megvalósítást.

A nőknek különösen fontos, hogy 40 év felett végleg lecseréljék a tejterméket tartalmazó ételeiket a komolyabb, vagy akár súlyosabb panaszok elkerüléséért. A főzőiskoláról további információért kattints ide.

További információk

Csomag

1. csomag, 2. csomag