Máj egészségéért online főzőiskola

12 900 Ft25 900 Ft

Megtanulhatod, hogy mit tehetsz a máj egészségének a megőrzéséért, illetve panasz esetén annak felépüléséért

A női egészségért és szépségért sorozat 3. része

A máj egészségének folyamatos fenntartása rendkívül fontos, mert kb. 500 funkciót lát el naponta, pl. az energia tárolása, a hormonok egységes szabályos működésének végzése stb. Éppen ezért nem árt tisztában lenni, hogy a helytelen táplálkozási szokásaink hogyan okoznak betegségeket. Mire kell odafigyelni, mit kell kerülni és mit tanácsos fogyasztani. A máj egészségének a megtartásáért a táplálkozás az egyik legfontosabb tényező, éppen ezért hoztam létre ezt a főzőiskolát. Ebben megtanulhatod, hogy

 • mi szükséges a máj regenerálásához,
 • milyen ételek, gyógyhatású italok, pakolások segíthetnek a meglévő panaszokból történő felépüléshez
 • a máj egészségének fenntartásához milyen ételek fontosak, és ezeket hogyan kell elkészíteni + receptek

A főzőiskola nem helyettesíti az orvosi kezelést, csak kiegészítheti azt.

Cikkszám: maj-egeszsegeert-online-fozoiskola Kategóriák: , ,

Leírás

Máj egészségéért 1. csomag

 • A makrobiotika a természetes, feldolgozatlan alapanyagokból készült ételeivel illeszkedik a női szervezet igényeihez, és az egész szervezet egészséges működését szolgálja. A női étrend segítségével elérheted az ideális testsúlyodat, és azt tartósan meg is őrizheted.
 • A makrobioikus ételek fogyasztásával a szervezet öngyógyító képessége újra beindul. Hatására lassan minden szervünkben elindulnak a pozitív hatások, a fogyás elindul, az energia szintünk pedig magasabb lesz. Nyugodtabbak leszünk, jól alszunk, könnyebben mozgunk, amik így örömérzetet biztosítanak egész napra.
 • Ezért állítottam össze könyv és főzőiskola csomagokat, amelyek támogathatnak téged is e fontos tudás megszerzésében. Kezdők és haladók egyaránt kedvükre válogathatnak. Ezek az ismeretek remekül kiegészíthetik az esetleges orvosi kezelést is. Hogy minél sikeresebben tudja mindenki megvalósítani a női étrendet, ezért most az akció ideje alatt minden csomag tartalmaz 3 videót is!

A főzősuli 2 részből áll:

1. Online főzősuli videó
Egy rövid elméleti bevezető után azonnal az ételek készítéséről, és azok élettani hatásainak a bemutatásáról szól. Emelett természetesen számos tippet, tanácsot és javaslatot osztok meg. Időtartama: kb. 1,5 óra

2. Szöveges tananyag

A főzősulit kiegészíti egy szöveges tananyag, ami tartalmazza a legfontosabb tudnivalókat a máj egészségének megtartásáért, a megelőzésért és a felépülés támogatásáért. Megismered a máj energiavezetékét, ami azért fontos, hogy felismerd a testen ezeken az energiapályákon történő elváltozások jeleit (ami máj panaszokra utalhatnak: pl. elszíneződés,  pirosodás, zöld vagy kék szín, pattanások stb.).

Az alábbi témák vannak részletesen kifejtve:

 • a máj egyensúlyvesztésének a fizikai és érzelmi tüneteit,
 • a májproblémák tüneteit és vizuális jeleit a testen,
 • a máj megbetegedések étrendi okait,
 • a gyakori máj megbetegedéseket,
 • makrobiotikus javaslatokat a panaszok étrendi okainak megoldására
 • makrobiotikus ételeket, italokat és kezeléseket a máj egészségéért

Ez az 3. része a Női egészségért és szépségért főzősuli sorozatnak.

Máj egészségéért 2. csomag

Ez a csomag 2 részből áll, amik remekül kiegészítik egymást.

1. A máj egészségért online főzősuli (videó + szöveges tananyag) 

Bővebben lásd fentebb a Máj egészségért 1. csomag.

2. Online tavasz immunerősítő főzőiskola (alapcsomag)

A tavasz a máj tisztításának az időszaka. A tavasz beköszöntésével a szervezetünk is megújulásra, a téli nehezebb ételek után megtisztulásra vár. Ezt nem lehet elvégezni  más évszakban csak tavasszal! A Tavaszi immunerősítő főzőiskola tökéletes a gyakorlati kivitelezéshez, a máj megújulásához, alapanyagaiban és ajánlásaiban egyaránt. A megírt heti menü 50 receptet tartalmaz az ételek fotóival együtt. Könnyen megvalósítható ez a speciális máj regenerálásáról szóló főzőiskola. Bővebben ide kattintva tudod megnézni a főzőiskolát.

A főzőiskolából megtanulhatod, hogy táplálékallergia esetén hogyan helyettesítheted a tej- és tejtermékeket ételeidben úgy, hogy ne kelljen lemondani kedvenc ízeidről.

Számtalan receptet és variációs ötletet tartalmaz reggelikhez, meleg ételekhez (levesek és főfogások), és a legkényesebb területhez az édességekhez bőséges ajánlás sok-sok recepttel. Így biztonságban tudhatod a tejtermékre, a gluténra és a tojásra is táplálékallergiás családtagjaidat és magadat is. Közel 4 órányi videó anyag is segíti a megvalósítást.

A nőknek különösen fontos, hogy 40 év felett végleg lecseréljék a tejterméket tartalmazó ételeiket a komolyabb, vagy akár súlyosabb panaszok elkerüléséért. A főzőiskoláról további információért kattints ide.

További információk

Csomag

1. csomag, 2. csomag