Leírás
A főzőiskola célja az hogy
- hogyan tudunk a mai modern korban energetikailag a természet törvényszerűségeinek megfelelően élni,
- ahogy váltakoznak az évszakok az alapanyagaink és főzési módjaink is ennek megfelelően változnak,
- megismerjük azt a Kárpát medencében élt őseink gabona alapú táplálkozás kultúrájának mai alkalmazását, ami a szabad szellemiségünket, a változáshoz való alkalmazkodásunkat, nyitottságunkat, erőnlétlünk folyamatos magas szinten tartását teszi lehetővé.
Fő téma tartalmazza azt hogy a „rossz” alapanyagok helyett milyen „jó” alapanyagokból készítsd az ételeidet. Ezek mind hazai alapanyagok, itt teremnek a Kárpát medencében.
Most a „jó” szénhidrátokból készítünk mindent, leveseket főfogásokat, desszerteket. (egyben lévő gabonaszemek – kerekszemű barnarizs, köles, hajdina, zab…)
Írásos tananyagot és angol-magyar nyelvű látogatási igazolást, oklevelet adok. Ezt akár fel is lehet használni vegán étterem, büfé vagy házi betegápolási feladatok ellátásához. (Nem állami iskolarendszerű a képzés.)
Február 10. SZOMBAT – 11:00-16:00 között „Jó” szénhirátok: gluténmentes gabonákból levesek, főfogások, desszertek, fasírtok, salátafélék készítése