„Jó” szénhidrátok – február 10. – szombat

40 000 Ft

Február 10.-én SZOMBAT (11:00-16:00 között ): gluténmentes gabonákból levesek, főfogások, desszertek, fasírtok, salátafélék készítése

Most a „jó” szénhidrátokból készítünk mindent, leveseket főfogásokat, desszerteket. (egyben lévő gabonaszemek – kerekszemű barnarizs, köles, hajdina, zab…)

  • Örömmel fognak eltölteni mindenkit a hazai alapanyagokból készült levesek, főfogások, desszertek fogyasztása, ami a mindennapos megújulást szolgálja.
  • A főzőiskola sorozatot követően magad is remek variációkban tudod a mindennapi étkezésed megvalósítani, ami a megújult életed szolgálja.

Elfogyott

Kategória:

Leírás

A főzőiskola célja az hogy

  • hogyan tudunk a mai modern korban energetikailag a természet törvényszerűségeinek megfelelően élni,
  • ahogy váltakoznak az évszakok az alapanyagaink és főzési módjaink is ennek megfelelően változnak,
  • megismerjük azt a Kárpát medencében élt őseink gabona alapú táplálkozás kultúrájának mai alkalmazását, ami a szabad szellemiségünket, a változáshoz való alkalmazkodásunkat, nyitottságunkat, erőnlétlünk folyamatos magas szinten tartását teszi lehetővé.

Fő téma tartalmazza azt hogy a „rossz” alapanyagok helyett milyen „jó” alapanyagokból készítsd az ételeidet. Ezek mind hazai alapanyagok, itt teremnek a Kárpát medencében.

Most a „jó” szénhidrátokból készítünk mindent, leveseket főfogásokat, desszerteket. (egyben lévő gabonaszemek – kerekszemű barnarizs, köles, hajdina, zab…)

Írásos tananyagot és angol-magyar nyelvű látogatási igazolást, oklevelet adok. Ezt akár fel is lehet használni vegán étterem, büfé vagy házi betegápolási feladatok ellátásához. (Nem állami iskolarendszerű a képzés.)

Február 10. SZOMBAT – 11:00-16:00 között „Jó” szénhirátok:  gluténmentes gabonákból levesek, főfogások, desszertek, fasírtok, salátafélék készítése