Őszi Főzőiskola – november 11. – Zöldségek

30 000 Ft

Őszi (mindenmentes) főzőiskola – „Hogyan segítenek a zöldségek” – biztonságot adó tudás számunkra. Hiszen naponta 3-szor, egy évben 1095 alkalommal döntünk a sorsunkról.

Ha te is szeretnéd ezt megtapasztalni, akkor szeretettel várlak november 11.-én szombaton 11:00-16:00 között a Makrobiotika Intézetem tankonyhájában, zöldséges és virágos kertjében.

Kategória:

Leírás

A főzőiskola célja az hogy

  • hogyan tudunk a mai modern korban energetikailag a természet törvényszerűségeinek megfelelően élni,
  • ahogy váltakoznak az évszakok az alapanyagaink és főzési módjaink is ennek megfelelően változnak,
  • megismerjük azt a Kárpát medencében élt őseink gabona alapú táplálkozás kultúrájának mai alkalmazását, ami a szabad szellemiségünket, a változáshoz való alkalmazkodásunkat, nyitottságunkat, erőnlétlünk folyamatos magas szinten tartását teszi lehetővé.

A főzőiskola témája a jó, minőségi fehérjék az étrendünkben.

Hogyan segítenek a zöldségek a mindennapos étkezésünkben (glutén, tejtermék, tojás és cukormentesen) finoman és változatosan

Már többször bebizonyosodott hogy az egészséges étel az finom, rendkívül változatos. Ezt tanítom meg az Őszi főzőiskola sorozatomban.

Nagy változáson megy át a világ. Még nem tudjuk meddig kell kitartanunk. Egy biztos hogy az életenergiánk kitartó, magas szinten tartására, stabilitásunkra a legnagyobb szükségünk van. Tudatosabb, fegyelmezett élettel hosszú távra be tudjuk osztani az élet energiánkat és így minden apró dolognak örülni tudunk.

Jó hírem van: Mindez lemondás nélkül kivitelezhető,  és örömmel éljük meg azokat a változásokat amelyek erővel, biztonsággal töltenek el.

Fizikai, érzelmi, mentális egyensúlyban maradás alapja a kiegyensúlyozott energiájú étel.

Az őszi (mindenmentes) főzőiskola témája: a „Hogyan segítenek a zöldségek” – biztonságot adó tudás számunkra. Hiszen naponta 3-szor, egy évben 1095 alkalommal döntünk a sorsunkról.

Megismered

  • hogyan hat az étel az érzelmeinkre (hogyan támogatja az érzelmi állapotunk stabilitását, az instabil, depresszív érzelmek megszüntetésére hogyan használjuk, milyen vágási, főzési módokkal és milyen alapanyagokkal)
  • hogy a napi étkezésben milyen arányban szerepeljenek zöldségek,
  • milyen növekedési irányú zöldségeket használj, attól függően hogy milyen irányú energiát szeretnél a napi feladatok elvégzése során
  • hogyan lehet gyógyhatást elérni a növények energiájával,
  • milyen színű és hatóanyagú zöldségek vannak és azokat hogyan használd,
  • milyen vágási és főzési módokkal tudod befolyásolni a hatásukat szervezetre.

Én már megtapasztaltam hogy ez a tudás hogyan változtatta meg az életem és szeretném ha a környezetemben boldog és egészséges családok vennének körül.

Ha te is szeretnéd ezt megtapasztalni, akkor szeretettel várlak november 11.-én szombaton 11:00-16:00 között a Makrobiotika Intézetem tankonyhájában, zöldséges és virágos kertjében.

Helyszín: 1172. Budapest, Adorján utca 8. (megközelíthető az M0 Rákosliget 55 lejárattól néhány perc, vagy az Örs vezér tértől a 276E járattal, vagy vonattal a Keleti Pályaudvartól Rákoscsaba vasútállomásnál kell leszállni.)