Hozzávalók:

  • 1 csésze alaposan puhára főzött gyöngybab (lehet bármilyen bab)
  • 1 db lilahagyma, apróra vágva
  • 1 evőkanál olívaolaj vagy bármilyen jó minőségű olaj
  • 1 mokkáskanál kömény
  • 1/2 mokkáskanál borsikafű
  • 1/2 mokkáskanál oregánó

Elkészítés:

  1. A hozzávalókat turmixgépben vagy mixerrel simára keverjük.
  2. Fogyaszthatjuk kenyérre kenve, vagy akár főtt tésztára is tehetjük.
  3. Tálaláskor sok nyers zöldséggel (uborka, lilahagyma, piros retek, sörretek, fejessaláta, madársaláta, rukkola) kínáljuk.
Share This
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.