Június 19-23 között (szerda-csütörtök-péntek-szombat-vasárnap) Makrobiotika életmód program a Makrobiotika Intézetben.
Megtanuljuk az alap ételkészítést és kiegészítjük az adott témának megfelelő speciális ételekkel. Így bárkinek jó, aki meg akarja tanulni a mindennapos glutén, tejtermék, tojás és cukormentes ételkészítést.

Témák

Június 19-én szerdán: 11:00-kor kezdünk az első napon. Szakmai program: Mindenmentes péksütemények készítése, Ízület, csont egészségének megőrzése, a felépülés támogatása étrenddel. 

Június20-án csütörtökön: Hasnyálmirigy egészségéért, hasnyálmirigy gyulladás, inzulinrezisztencia, diabetes megelőzés, a stabil vércukorszintért.

Június 21-én pénteken: Mindenmentes péksütemények készítése, Emésztőrendszeri panaszok kialakulása és étrendi javaslataik. 

Június 22-én szombaton: Meddőség, fájdalmas menstruáció, endometriózis, ciszták, miómák, kialakulásának az okai és a felépülést támogató étrendek.

Június 23-án vasárnap:Menopauza (érzelmi ingadozások, hőhullámok, egyensúlyvesztés…) panaszok megelőzéséért és enyhítéséért ételkészítés. 

Program

  • 8:00-8:30 torna, jóga
  • 8:30:9:30 Reggeli
  • 9:30-13:00 Szakmai elméleti és gyakorlati foglalkozás a kiírt témának megfelelően
  • 13:00-14:00 Ebéd
  • 14:00-19:00 Mindenmentes kenyér, péksütemények készítése, speciális előadások (panaszok mögött meghúzódó érzelmi konfliktusok és más izgalmas témák), szabadtéri foglalkozás jóga, kerékpározás, személyes konzultációk
  • 19:00-20:30 Vacsora
  • 20:30-21:30 körtánc, és más esti foglalkozások

A délutáni szabadidős programok pl. lovaglás, úszás díját a résztvevők fizetik!

Lehet a környéki kerületekben (XVI, XVII, XVIII) szállást foglalni és lehet bejárni is minden nap. A szállásról mindenki maga gondoskodik.

Lehet akár néhány napra is belátogatni vagy a környéki kerületekben (XVI.ker., XVII.ker., XVIII. ker.) szállást foglalni. A szállásról mindenki maga gondoskodik.

Helyszín
Cím: Budapest, 1172. Adorján utca 8. Makrobiotika Intézet tankonyhája

A helyszínről: A Makrobiotika Intézet a főváros legkiemeltebb természetvédelmi övezetében található. Naplás tó, mellette erdő kilátóval, mező és láperdő, főváros leghosszabb kerékpárútjával és a Szilas patakkal. Az Intézettől 10 perc sétára lovasiskola.


Lehetőség van arra, hogy lelovagoljunk a tóhoz, az erdőben lóháton tegyünk sétát.
Kerékpározzunk vagy a közeli Veresegyházi tóhoz menjünk fürdeni.

Jelentkezés Jelentkezési határidő: folyamatos amíg elfogynak a még megmaradt helyek. Részvételedet biztosítsd azzal, hogy megírod e-mailben a makrobiotika@gmail.com a nevedet és a részvételi díjat átutalod a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány 11705998-21278213 számlájára.

Részvételi díj
A részvételi díj tartalmazza: Teljes napos ellátást (napi 3étkezést). Napi főzési gyakorlati oktatást. Írásos tananyagot. Oklevelet (angol-magyar nyelven) naponta a témának megfelelően. Az ebéd utáni előadásokat. Gluténmentes péksütemények sütő foglalkozás (külön speciális) díját az adott napokon.

Részvételi díj minden napos részvétel esetén 145.000 Ft/fő
Lehetőség van alkalmi részvételre a témáknak megfelelő napokon Díj az adott napi programnak megfelelő.
Életmód program időpontjai és részvételi díjai
Június 19-én szerdai alkalom részvételi díj: 35.000 Ft/fő (az utalást követően írd meg hogy melyik napon tudsz jönni) Június 20-án csütörtöki alkalom részvételi díj: 25.000 Ft/fő (az utalást követően írd meg hogy melyik napon tudsz jönni)
Június 21-én pénteki alkalom részvételi díj: 35.000 Ft/fő (az utalást követően írd meg hogy melyik napon tudsz jönni) Június 22-én szombati alkalom részvételi díj: 25.000 Ft/fő (az utalást követően írd meg hogy melyik napon tudsz jönni) Június 23-án vasárnapi alkalom részvételi díj: 25.000 Ft/fő (az utalást követően írd meg hogy melyik napon tudsz jönni)
Jelentkezési sorrendben tudom figyelembe venni a részvételi szándékot, ami a befizetéssel egyidejűleg történik.

Szeretettel várok minden kedves Érdeklődőt!

Tekintesd meg könyvkínálatunk az egészséges táplálkozásról


Share This