Jó Fehérjék Főzőiskola – február 18.

40 000 Ft

Február 18. vasárnap 11:00-16:00 között (Jelentkezési határidő legkésőbb február 15.)  növényi és állati fehérjékből levesek, főfogások, fasírtok, desszertek, salátafélék készítése

A főzőiskola témája a jó, minőségi fehérjék az étrendünkben.

A „minőségi fehérjék” főzőiskolában 

  • megmutatom mi a titka annak hogy ne puffasszanak ezek a fehérjék amikor elfogyasztjuk.
  • vagy hogyan készítsük fel az emésztőrendszerünket a női fehérje befogadása hogy panaszmentesen, nyugodtan és örömet okozva fogyasszuk el a növényi fehérjékből készült fogásokat
Kategória:

Leírás

A főzőiskola célja az hogy

  • hogyan tudunk a mai modern korban energetikailag a természet törvényszerűségeinek megfelelően élni,
  • ahogy váltakoznak az évszakok az alapanyagaink és főzési módjaink is ennek megfelelően változnak,
  • megismerjük azt a Kárpát medencében élt őseink gabona alapú táplálkozás kultúrájának mai alkalmazását, ami a szabad szellemiségünket, a változáshoz való alkalmazkodásunkat, nyitottságunkat, erőnlétlünk folyamatos magas szinten tartását teszi lehetővé.

A főzőiskola témája a jó, minőségi fehérjék az étrendünkben.

A panaszokat, elsalakosodást és ezért korai öregedést okozó „nem megfelelő” fehérjéket minőségi, igazi erőt adó és tápláló fehérjékre cseréljük le.

A nőknek különösen fontos 40 felett hogy a férfi étrendhez tartozó nehéz húsokat (marha, disznó, szárnyasok) lecseréljék a könnyebb hidegvérűekre (halfélékre), illetve menopauza előtt már a növényi fehérjékre történő átvezető szakaszt javasolt elkezdeni.

A „minőségi fehérjék” főzőiskolában 

  • megmutatom mi a titka annak hogy ne puffasszanak ezek a fehérjék amikor elfogyasztjuk.
  • vagy hogyan készítsük fel az emésztőrendszerünket a női fehérje befogadása hogy panaszmentesen, nyugodtan és örömet okozva fogyasszuk el a növényi fehérjékből készült fogásokat

 

Február 18. vasárnap 11:00-16:00 között (Jelentkezési határidő legkésőbb február 15.) növényi és állati fehérjékből levesek, főfogások, fasírtok, desszertek, salátafélék készítése