Tavaszi méregtelenítéssel az egészségesebb életért

Természetes alapanyagokból készült ételekkel és italokkal az immunrendszerünk megerősítéséért, és az egészséges, energiával teli mindennapokért

“Az egészség nem minden, de egészség nélkül minden semmi.” 

(Jennifer Harper)

A tavaszi méregtelenítés hozzájárul a szervezet egészséges működéséhez

Télen, hogy ne fázzunk melegítő hatású ételeket fogyasztunk. Ezek nehezebb, több olajjal, több sóval készült ételek. Megterhelők is lehetnek a szervezet számára a téli időszak alatt. A testsúlyunk néhány kilóval több, hogy védekezzünk a hideg ellen. Ez természetes.

Azonban ezt a többlet súlyt fontos elveszítenünk tavasszal (az időjárás enyhül), mert már nem kell melegítő hatású nehéz ételeket fogyasztanunk. A máj a zsíranyagcsere feladatát végzi és télen megterhelésnek van kitéve a nehezebb ételek miatt. Fontos, hogy tavasszal ahogy csak lehet azonnal segítsünk és szabadítsuk fel a máj a túlmunkáját.

Segítsünk azzal, hogy azonnal hagyjuk abba a nehezebb ételek fogyasztását és térjünk át a máj tisztítását, működését támogató étrendre.

Vaníliás köles eperkrémmel
Rizskoch eperöntettel

Március van, tavasz, a megújulás időszaka. Most aktuális az évben a máj tisztítása, méregtelenítése. Ezt nem lehet júniusban vagy szeptemberben megtenni, csak most. Éppen aktuális, hogy a szervezet zsír anyagcseréjét visszaállítsuk.

Manapság sokféle méregtelenítési módszer létezik. Vannak köztük igen durvák is, amelyek megpróbáltatások elé állíthatják a szervezetet.

A makrobiotika megközelítése nem ilyen, nem jár „szenvedéssel”. Sőt, az ilyen étrendre váltáskor a szervezet örömmel fogadja be, és hasznosítja a szuper tápanyagokat és magától, gyorsan szabadul meg a salakanyagoktól és méreganyagoktól.

Életerő, energia, egészséges élet

Olyan ételeket fogyasztunk, amiért már régóta áhítozik a testünk, amire igazán szüksége van. Például az egyben főtt gluténmentes gabonaszemek csodát tudnak tenni (rizs, köles, hajdina stb.), vagy a sós zöldséglevesek. Ezek hatására a méreganyagok maguktól nagy mennyiségben távoznak a szervezetből.

A rostban gazdag étkezéstől a vastagbél traktusában lévő évek óta ott tartózkodó iszap akár egy hét alatt is távozik. Ez hatalmas megkönnyebbülés a test számára. Szintén kiürülnek a nem hasznos baktériumok is, ezáltal egyensúlyba kerülhet a hasznos és a nem hasznos baktériumok aránya.

Kuszkuszos cseresznye
Vaníliás köles eperkrémmel

A tavaszi méregtelenítés hozzájárul a szervezet egészséges működéséhez

Télen, hogy ne fázzunk melegítő hatású ételeket fogyasztunk. Ezek nehezebb, több olajjal, több sóval készült ételek. Megterhelők is lehetnek a szervezet számára a téli időszak alatt. A testsúlyunk néhány kilóval több, hogy védekezzünk a hideg ellen. Ez természetes.

Azonban ezt a többlet súlyt fontos elveszítenünk tavasszal (az időjárás enyhül), mert már nem kell melegítő hatású nehéz ételeket fogyasztanunk. A máj a zsíranyagcsere feladatát végzi és télen megterhelésnek van kitéve a nehezebb ételek miatt. Fontos, hogy tavasszal ahogy csak lehet azonnal segítsünk és szabadítsuk fel a máj a túlmunkáját.

Segítsünk azzal, hogy azonnal hagyjuk abba a nehezebb ételek fogyasztását és térjünk át a máj tisztítását, működését támogató étrendre.

Rizskoch eperöntettel

Március van, tavasz, a megújulás időszaka. Most aktuális az évben a máj tisztítása, méregtelenítése. Ezt nem lehet júniusban vagy szeptemberben megtenni, csak most. Éppen aktuális, hogy a szervezet zsír anyagcseréjét visszaállítsuk.

Manapság sokféle méregtelenítési módszer létezik. Vannak köztük igen durvák is, amelyek megpróbáltatások elé állíthatják a szervezetet.

A makrobiotika megközelítése nem ilyen, nem jár „szenvedéssel”. Sőt, az ilyen étrendre váltáskor a szervezet örömmel fogadja be, és hasznosítja a szuper tápanyagokat és magától, gyorsan szabadul meg a salakanyagoktól és méreganyagoktól.

Kuszkuszos cseresznye

Életerő, energia, egészséges élet

Olyan ételeket fogyasztunk, amiért már régóta áhítozik a testünk, amire igazán szüksége van. Például az egyben főtt gluténmentes gabonaszemek csodát tudnak tenni (rizs, köles, hajdina stb.), vagy a sós zöldséglevesek. Ezek hatására a méreganyagok maguktól nagy mennyiségben távoznak a szervezetből.

A rostban gazdag étkezéstől a vastagbél traktusában lévő évek óta ott tartózkodó iszap akár egy hét alatt is távozik. Ez hatalmas megkönnyebbülés a test számára. Szintén kiürülnek a nem hasznos baktériumok is, ezáltal egyensúlyba kerülhet a hasznos és a nem hasznos baktériumok aránya.

Miért ajánlott tavasszal méregteleníteni?

N

Megtisztítjuk a szervezetet

A télen elfogyasztott melegítő hatású ételek (zsír, olaj stb.) megterhelhetik a szervezetet, ezért ebben az időszakban aktuális annak tisztítása, méregtelenítése.

N

Felfrissítjük a testet

A felhasznált természetes alapanyagok tápanyagokban, vitaminokban, és ásványianyagokban gazdagok, amelyek energiával és életerővel látják el a testet.

N

Bárki méregteleníthet

A méregtelenítéshez csak természetes alapanyagokat használunk, és a mindenmentes változatokat a táplálékallergiások is fogyaszthatják

Makrobiotika = hosszú minőségi élet

Makrobiotika szó jelentése = makro hosszú + biosz élet, azaz a hosszú és egészséges élet tudománya és művészete.

A makrobiotika évezredes tapasztalatok alapján összeállított élet és átfogó táplálkozási mód. Elveinek betartása csökkentheti a káros környezeti hatásokat, amelyek immunrendszerünket és az egészségünket éri, ezzel óvva szervezetünket.

Hippokratész (az orvostudomány megalapítója) írt makrobiosz műveket, aki az ételeivel gyógyított azáltal, hogy lecserélte a betegséget okozó fogásokat egészségesre.

Én is a felépülésemet, visszafiatalodásomat annak köszönhetem, hogy lecseréltem a panaszt okozó ételeimet a glutén-, tejtermék-, tojás- és cukormentesen készített tápláló és biztonságos fogásokra. Egyszerű, hiszen korábban a Kárpát medencében növő alapanyagokból ilyen ételeket készítettek, és egészséges generációk nőttek fel.

Gluténmentes sütemény birskrémmel
Gluténmentes sütemény birskrémmel

Makrobiotika = hosszú minőségi élet

Makrobiotika szó jelentése = makro hosszú + biosz élet, azaz a hosszú és egészséges élet tudománya és művészete.

A makrobiotika évezredes tapasztalatok alapján összeállított élet és átfogó táplálkozási mód. Elveinek betartása csökkentheti a káros környezeti hatásokat, amelyek immunrendszerünket és az egészségünket éri, ezzel óvva szervezetünket.

Hippokratész (az orvostudomány megalapítója) írt makrobiosz műveket, aki az ételeivel gyógyított azáltal, hogy lecserélte a betegséget okozó fogásokat egészségesre.

Én is a felépülésemet, visszafiatalodásomat annak köszönhetem, hogy lecseréltem a panaszt okozó ételeimet a glutén-, tejtermék-, tojás- és cukormentesen készített tápláló és biztonságos fogásokra. Egyszerű, hiszen korábban a Kárpát medencében növő alapanyagokból ilyen ételeket készítettek, és egészséges generációk nőttek fel.

Mit tartalmaznak a Tavaszi méregtelenítés könyvcsomagok?

1. könyvcsomag

Kinek és miért ajánlom?

Tavaszi makrobiotikus ételek kiadvány márciusban azt a segítséget adja számunkra, hogyan váltsunk a téli főzést követően a tavaszi megújulást, tisztítást adó ételkészítésre. Fontos a tavasszal megjelenő új alapanyagokat az étrendbe beépíteni (pl. medvehagyma, újhagyma, a friss csírák). Azoknak ajánlom ezt a kiadványt, akik a téli nehezebb ételek után szeretnének megszabadulni a szervezetben felhalmozódott salakanyagtól, néhány kilótól. Szeretnék a túlterhelt májat regenerálni, előkészülni a melegebb időszakra, hogy könnyebben viselje a forró kánikulát. Nekik fontos, hogy most mihamarabb elveszítsék a felesleges kilókat, és a szervezetben lerakódott salakanyagokat.

Savanyú-saláták kiadványt azoknak ajánlom, akik szeretnének szakszerű növényi alapú étkezést bevezetni az életükbe hiányállapotok nélkül. Megismerik, hogy a saláták-savanyúknak mi a helye a táplálkozásunkban (nem a főfogás helyett van, hanem annak a kis része). Fontos szerepe van az emésztésben a salátáknak és savanyúknak. Azoknak javaslom még különösen, akik szeretnének a máj tisztításával foglalkozni, hiszen segíti a máj regenerálását a savanyú íz, a megfelelő savanyú-salátaféle.

A csomag a 2 db könyv mellett tartalmaz 2 db videót is (lásd lejjebb) zárt Facebook csoportokban.

Tavaszi makrobiotikus ételek – 120 oldal

 

Ebben a könyvben témánk a tavaszi étrend. Tavasszal újjá éled a természet, a hideg tél után enyhül az idő és felkészülünk a nyárra.

A télinél könnyebb, tápláló és egyúttal tisztító ételekre van szükségünk. Ez a csírák évszaka is.

A természetes, tápanyagokban gazdag, alacsony zsírtartalmú alapanyagok, valamint a sokféle ételkészítési eljárás segítségével ízletes tavaszi ételek készíthetők.

Fogyasztásukkal saját állapotunk, aktivitásunk szerint alkalmazkodni tudunk a változékony tavaszi időjáráshoz, egyúttal támogatjuk az egészségünket, életerőnket.

Tavaszi makrobiotikus ételek

Makrobiotikus saláták és savanyúk – 88 oldal

 

Ebben a könyvben témánk a saláta és a savanyúság.

Megismerhetik ezeknek az ételeknek a helyét, fontos egyensúlyi szerepét az általános makrobiotikus rendszeren belül, remek saláta és savanyúság receptek sokaságával gazdagodhatnak.

A változatos, ízletes és egészséges ételek receptjei segítenek az elfelejtett természetes ételkészítési tudás visszaszerzésében.

Az iparosodás korában szélsőségessé vált táplálkozásunkat újra egyensúlyba hozva pedig a fizikai, mentális állapotunk és érzelmeink is kiegyensúlyozottabbá válnak.

Makrobiotikus saláták és savanyúk

2. könyvcsomag 

Kinek és miért ajánlom?

Tavaszi makrobiotikus ételek – A telet követően a tavaszi ételekre az áttérés időszerű. Fontos, hogy szakszerűen térjünk át a tavaszi alapanyagokra, azok felhasználási módjára. A tavaszi alapanyagok megismerése a téli alapanyag kínálat után teljesen más energetikailag és hatóanyag tartalomban egyaránt. Tavasszal minden rügyezik, hajt. A csírákat, vad zöld növényeket ahogy a természet lehetővé teszi már fogyasszuk (pl. salátaboglárka, csalán, csíráztassunk, medvehagyma, friss saláta, újhagyma).

Makrobiotikus saláták és savanyúk – A máj tisztítása márciusban (tavasszal) aktuális. Amilyen gyorsan tudjuk kezdjük el. A máj regenerálásához a savanyú íz kapcsolódik. Alapvető fontosságú, hogy sokféle variációban fogyasszunk savanyú-saláta féléket. Ebből a kiadványból megismerhető hány féle savanyú salátaféle van, hogyan készítsük és milyen élettani hatása van.

Glutén-, és mindenmentes makrobiotikus desszertek – Bármilyen tisztító, megújító étrendet, kúrát teljesen tönkretesz a rossz minőségű desszert. A “jó” és “rossz” baktériumok arányát felborítjuk a “rosszak” előnyére. Pont ezektől szeretnénk megszabadulni. A rossz minőségű édességek, sütemények, torták desszertek ezt a folyamatot támogatják. Alap mű, minden háztartás, konyha része kell, hogy legyen ez a kiadvány. A gyermekek és felnőttek édesség igényét jó minőségben ellátni ezzel a kiadvánnyal lehetséges.

A csomag a 3 db könyv mellett tartalmaz 2 db videót is (lásd lejjebb) zárt Facebook csoportokban.

Tavaszi makrobiotikus ételek

Tavaszi makrobiotikus ételek – 120 oldal

 

Ebben a könyvben témánk a tavaszi étrend. Tavasszal újjá éled a természet, a hideg tél után enyhül az idő és felkészülünk a nyárra.

A télinél könnyebb, tápláló és egyúttal tisztító ételekre van szükségünk. Ez a csírák évszaka is.

A természetes, tápanyagokban gazdag, alacsony zsírtartalmú alapanyagok, valamint a sokféle ételkészítési eljárás segítségével ízletes tavaszi ételek készíthetők.

Fogyasztásukkal saját állapotunk, aktivitásunk szerint alkalmazkodni tudunk a változékony tavaszi időjáráshoz, egyúttal támogatjuk az egészségünket, életerőnket.

Tavaszi makrobiotikus ételek
Makrobiotikus saláták és savanyúk

Makrobiotikus saláták és savanyúk – 88 oldal

 

Ebben a könyvben témánk a saláta és a savanyúság.

Megismerhetik ezeknek az ételeknek a helyét, fontos egyensúlyi szerepét az általános makrobiotikus rendszeren belül, remek saláta és savanyúság receptek sokaságával gazdagodhatnak.

A változatos, ízletes és egészséges ételek receptjei segítenek az elfelejtett természetes ételkészítési tudás visszaszerzésében.

Az iparosodás korában szélsőségessé vált táplálkozásunkat újra egyensúlyba hozva pedig a fizikai, mentális állapotunk és érzelmeink is kiegyensúlyozottabbá válnak.

Makrobiotikus saláták és savanyúk
Glutén- és mindenmentes makrobiotikus desszertek

Glutén- és mindenmentes makrobiotikus desszertek, szabadon nassolhat – 134 oldal

Ebben a magyarosan makrobiotikus, vegán desszertes könyvben kizárólag természetes növényi alapanyagokat használunk, nincs benne hal, zselatin, tojás, tejtermék, méz, semmilyen állati eredetű hozzávaló. A laktóz- és a gluténmentes étrenden élők bármelyik recept alapján készíthetnek finomságokat, péksüteményt és kenyeret is süthetnek.

Az allergiások gondosan válogassanak egyéni érzékenységük szerint nekik megfelelőt a 210 recept és sokféle változata közül. A desszertek élesztő, cukor és mesterséges vegyi édesítők nélkül készülnek.

Glutén- és mindenmentes makrobiotikus desszertek

3. könyvcsomag 

Kinek és miért ajánlom?

Tavaszi makrobiotikus ételek – A telet követően a tavaszi ételekre az áttérés időszerű. Fontos, hogy szakszerűen térjünk át a tavaszi alapanyagokra, azok felhasználási módjára. A tavaszi alapanyagok megismerése a téli alapanyag kínálat után teljesen más energetikailag és hatóanyag tartalomban egyaránt. Tavasszal minden rügyezik, hajt. A csírákat, vad zöld növényeket ahogy a természet lehetővé teszi már fogyasszuk (pl. salátaboglárka, csalán, csíráztassunk, medvehagyma, friss saláta, újhagyma).

Makrobiotikus saláták és savanyúk – A máj tisztítása márciusban (tavasszal) aktuális. Amilyen gyorsan tudjuk kezdjük el. A máj regenerálásához a savanyú íz kapcsolódik. Alapvető fontosságú, hogy sokféle variációban fogyasszunk savanyú-saláta féléket. Ebből a kiadványból megismerhető hány féle savanyú salátaféle van, hogyan készítsük és milyen élettani hatása van.

Glutén-, és mindenmentes makrobiotikus desszertek – Bármilyen tisztító, megújító étrendet, kúrát teljesen tönkretesz a rossz minőségű desszert. A “jó” és “rossz” baktériumok arányát felborítjuk a “rosszak” előnyére. Pont ezektől szeretnénk megszabadulni. A rossz minőségű édességek, sütemények, torták desszertek ezt a folyamatot támogatják. Alap mű, minden háztartás, konyha része kell, hogy legyen ez a kiadvány. A gyermekek és felnőttek édesség igényét jó minőségben ellátni ezzel a kiadvánnyal lehetséges.

Online tavasz immunerősítő főzőiskola – 49 receptet tartalmaz ételfotókkal együtt. Alaptudás az évszakváltáskor a megújulásunkhoz. Elengedhetetlen ezt a heti menüt végig főzni. Megismerjük a telet követő új évszaknak megfelelő alapanyagokat. Azok hatását, felhasználását az ételeinkben. A betegség megelőzésében és a felépüléshez alapvető tudás a tavaszi megújulást, fiatalodást adó étrendre történő váltás. Tiszta szívemből ajánlom ezt a szép munkát mindenkinek, aki felelősséggel bír saját maga és családja egészségéért, boldogságáért. A főzőiskoláról bővebben ide kattintva tudsz olvasni.

A csomag a 3 db könyvet, 1 db online főzőiskolát, valamint tartalmaz 2 db videót is (lásd lejjebb) zárt Facebook csoportokban.

Tavaszi makrobiotikus ételek – 120 oldal

 

Ebben a könyvben témánk a tavaszi étrend. Tavasszal újjá éled a természet, a hideg tél után enyhül az idő és felkészülünk a nyárra.

A télinél könnyebb, tápláló és egyúttal tisztító ételekre van szükségünk. Ez a csírák évszaka is.

A természetes, tápanyagokban gazdag, alacsony zsírtartalmú alapanyagok, valamint a sokféle ételkészítési eljárás segítségével ízletes tavaszi ételek készíthetők.

Fogyasztásukkal saját állapotunk, aktivitásunk szerint alkalmazkodni tudunk a változékony tavaszi időjáráshoz, egyúttal támogatjuk az egészségünket, életerőnket.

Tavaszi makrobiotikus ételek

Makrobiotikus saláták és savanyúk – 88 oldal

 

Ebben a könyvben témánk a saláta és a savanyúság.

Megismerhetik ezeknek az ételeknek a helyét, fontos egyensúlyi szerepét az általános makrobiotikus rendszeren belül, remek saláta és savanyúság receptek sokaságával gazdagodhatnak.

A változatos, ízletes és egészséges ételek receptjei segítenek az elfelejtett természetes ételkészítési tudás visszaszerzésében.

Az iparosodás korában szélsőségessé vált táplálkozásunkat újra egyensúlyba hozva pedig a fizikai, mentális állapotunk és érzelmeink is kiegyensúlyozottabbá válnak.

Makrobiotikus saláták és savanyúk

Glutén- és mindenmentes makrobiotikus desszertek, szabadon nassolhat – 134 oldal

Ebben a magyarosan makrobiotikus, vegán desszertes könyvben kizárólag természetes növényi alapanyagokat használunk, nincs benne hal, zselatin, tojás, tejtermék, méz, semmilyen állati eredetű hozzávaló. A laktóz- és a gluténmentes étrenden élők bármelyik recept alapján készíthetnek finomságokat, péksüteményt és kenyeret is süthetnek.

Az allergiások gondosan válogassanak egyéni érzékenységük szerint nekik megfelelőt a 210 recept és sokféle változata közül. A desszertek élesztő, cukor és mesterséges vegyi édesítők nélkül készülnek.

Glutén- és mindenmentes makrobiotikus desszertek

Online tavasz immunerősítő főzősuli (alap csomag)

 

A tavasz beköszöntésével a szervezetünk is megújulásra, a téli nehezebb ételek után megtisztulásra vár. Éppen ezért összeállítottam egy makrobiotikus heti menüt, ami fellazítja és eltávolítja a lerakodásokat és egyéb méreganyagokat a szervezetünkből. A főzősuliból megismered a tavaszi könnyebb főzésmódok mellett azt is, hogy miként használjuk a tavaszi ételekben a csírákat, a friss tavaszi zöldségeket stb. A főzőiskoláról bővebben ide kattintva tudsz olvasni.

Minden csomagban elérhető videók!

Minden videó receptjét megtalálod a Tudásközpontban, a videókat pedig zárt Facebook csoportokban

Csicseriborsó nishime zöldségek

Egészséges makrobiotikus saláták

A kiegyensúlyozott, hiányállapotok nélküli makrobiotikus étrendben az egész napi fogyasztás 5%-át teszik ki a különböző saláták és savanyúságok. Ezek gyorsan és könnyen elkészíthetők, vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel és rostokkal látják el a szervezetünket, valamint friss, könnyed színt adnak az ételeknek.

Rengeteg alapanyag használható fel erre a célra, számos módon, így hihetetlen sok változatban készíthetők.

Ebben a videóban bemutatok néhány egészséges makrobiotikus salátát.

Így készíts egészséges desszerteket hazai gyümölcsökből

Az ember édes íz iránt igénye egy természetes dolog. A gyermekeknek a napi táplálkozásában 80%, a felnőtteknek 60%-ban édes ízre van szüksége, amit az ételek is tartalmaznak.

Köztudott, hogy a gyümölcsök egészségesek. Azonban fontos tudni, hogy mikor, hogyan és milyen formában javasolt fogyasztani. Ebben a rövid videóban bemutatok néhány egészséges gyümölcs desszertet.
Kókuszos torta szelet

Mi szükséges az online főzősuli elkezdéséhez?

A bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalás esetén a pénz a megadott számlára történő beérkezése után már nézheted is őket.

 Továbbá szükséges:

  • INTERNET kapcsolat, mivel a videók elérése online alapú
  • egy E-MAIL cím és egy számítógép
  • egy FACEBOOK fiók (ez azért fontos, mert csak így tudsz belépni a zárt Facebook csoportba, ahol videókat találod)

Mi szükséges az online főzősuli elkezdéséhez?

A bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalás esetén a pénz a megadott számlára történő beérkezése után már nézheted is őket.

 Továbbá szükséges:

  • INTERNET kapcsolat, mivel a videók elérése online alapú
  • egy E-MAIL cím és egy számítógép
  • egy FACEBOOK fiók (ez azért fontos, mert csak így tudsz belépni a zárt Facebook csoportba, ahol videókat találod)
Kókuszos torta szelet
Gluténmentes makrobiotikus torta

Hogyan működik az online rendszer?

A videóban szereplő receptek elérése online alapú, ami azt jelenti, hogy egy csomag megvásárlása után kapsz egy jelszót, amivel hozzáférsz a saját tanuló fiókodhoz. Ezen keresztül tudod elérni a recepteket. Ide belépni minden alkalommal a Tudásközponton keresztül tudsz majd. Mindezekről a rendelést követő levélben kapsz iránymutatást.

A tanuló fiókod a vásárlástól számított 2 évig lesz elérhető. Utána megszűnik, és nem lesz használható. Újabb tananyagok vásárlásánál mindig az utolsó vétel időpontjától számolódik a 2 év. Ebben az esetben a korábbi anyagoknak elérhetőségi ideje is ennyivel meghosszabbodik.

2 évig érvényes saját tanuló fiók

Egyszerűen és könnyen kezelhető online rendszer

A makrobiotika az életem

Sebestyén Szilvia vagyok, 65 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Több évtizedes betegeskedés után a makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.

Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, túrázom, kerékpározom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is. Orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

A makrobiotika az életem

Sebestyén Szilvia vagyok, 65 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Több évtizedes betegeskedés után a makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.

Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, túrázom, kerékpározom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is. Orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

Ügyfeleim véleménye

Hátralévő idő az akcióból - csütörtök 24 óráig!

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

A Tavaszi méregtelenítés könyvcsomagok árai

Megrendelés menete

A fenti könyvcsomagok kiszállítása csak Magyarországra történik. A megadott árak erre vonatkoznak. Ha határon túlra szeretnél könyvet rendelni, akkor írd meg a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu e-mail-re a pontos címet, és ennek megfelelően adok árat.

1. Lépés

Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő csomagot és fizetési módot.

Válaszd ki, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy átutalással. Átutalás esetén kapsz majd egy díjbekérőt az email-címedre.
(Amennyiben ez nem érkezne meg, kérlek írj egy levelet a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.)

2. Lépés

Kérlek töltsd ki az űrlapon kért kapcsolattartási adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail, belföldi mobilszám). Céges számla esetén az adószám megadása kötelező!

A telefonszámra azért van szükség, mert a futárszolgálat felhív, és pontosítja Veled a könyvek átvételének pontos helyét és idejét.

3. Lépés

Kérlek töltsd ki a számlázási adatokat

A számlázási címet is, mert arra címre fogom kiállítani a számlát (ország, város, irányítószám, utca, házszám, telefonszám).

Amennyiben a szállítási cím (ahol a könyveket meg szeretnéd kapni) eltér a számlázási címtől, akkor a Megjegyzés rovatba írd be azt a a címet, ahova szeretnéd, hogy küldjük a csomagot.

4. Lépés

Végül rendeld meg.

 

Mi történik a megrendelés után?

Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod a számlát és csomagtól függően a tanuló fiókodhoz a jelszót.

Átutalás esetén küldök számodra egy díjbekérőt. Ha elutaltad a pénzt, akkor annak beérkezése után a fent említett lépések következnek: a számlával együtt csomagtól függően rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót.

 

Bankkártya adataid biztonsága

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. 

A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.

Akció lejárt!

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Hogy jutok a tananyaghoz vagy / és a könyvekhez?

Bankkártyás fizetésnél azonnal hozzáférést kapsz a 2 db videóhoz és a hozzájuk tartozó receptekhez. Átutalás esetén a pénz beérkezése után jutsz hozzá a számlához és a tanuló fiókod jelszavához (a videóban szereplő receptekhez), valamint a zárt Facebook csoportokban található videókhoz. A könyveket a pénz beérkezése utáni munkanapon küldöm a futárszolgálattal (GLS).

Mi történik a rendelés után?

Visszaigazolom a megrendelésed, valamint a fizetési módtól függően küldöm a végszámlát, a hozzáféréseket, vagy a díjbekérőt. Kártyás fizetés esetén a következő munkanapon postázom a könyveket, míg átutalás esetén a pénz beérkezését követő munkanapon.

Ezek a könyvek helyettesítenek valamilyen orvosi kezelést?

Nem, ezek nem helyettesítenek semmilyen orvosi kezelést. Csak kiegészíthetik azt.

Tudok átutalással fizetni?

Igen, a fenti űrlapon kiválaszthatod, hogy átutalással vagy bankkártyával szeretnél-e fizetni.

Lesznek videók a csomagokban?

Igen, mind a 3 csomag tartalmaz 2 db videót a zárt Facebook csoportokban. A tudásközpontban pedig megtalálod a hozzájuk tartozó recepteket.

Mi történik, ha elfelejtem a tanuló fiókom jelszavát?

Azzal az e-mail címmel, amivel regisztráltál a főzősulira, belépésnél automatikusan kérhetsz egy újat.

Meddig tudom használni a tanuló fiókomat?

A tanuló fiókodhoz a megvásárlást követő 2 évig kapsz hozzáférést. Ezután a fiókod megszűnik, és már nem tudod használni. Minden további tananyag megvételénél az utolsó vásárlás napjától számítódik a 2 év.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a levél?

Ha GMAIL-es címed van, akkor nézd meg, nem landolt-e a PROMÓCIOK vagy SPAM mappában.

Ha FREEMAIL-es címed van, akkor nézd meg a SPAM mappát is, meglehet, hogy ott találod. 

Ha sehol nem találod a levelet, akkor írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Mi lesz a számlán?

A választott csomag és amit az tartalmaz, illetve az annak megfelelő bruttó ára lesz feltüntetve a törvényesen előírt további szükséges adatokkal együtt.

FONTOS! Ha átutalással fizetsz, akkor először egy díjbekérőt kapsz (5 napos fizetési határidővel), majd befizetés után egy számlát. A bankkártyás fizetésnél már egyből egy számlát fogsz kapni. A számlát az űrlapon megadott-e mail címre küldöm a kitöltés után automatikusan (ha nem kapod meg, mert pl. megfogta egy spamszűrű vagy elírtad az e-mail címedet, akkor írj nekem a  makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre).

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Barion rendszerén keresztül intézheted.

Milyen e-mail címre fognak érkezni a különböző levelek?

Minden levél (számla, díjbekérő), arra az e-mail címre érkezik, amit a fenti megrendelő űrlapon megadtál.

Ha maradt még benned kérdés!

Kérlek, írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Nincs más hátra, mint megrendelned valamelyik könyvcsomagot és elindulni egy egészségesebb élet felé!

Share This