Az alábbiakban láthatjátok a tervezett 2025-ös események időbeosztását.

2025 január

Január 8. szerda 18:00
Díjmentes élő online főzősuli a Makrobiotika Intézet tankonyhájából
Téma:

  1. Jó szénhidrátok jelentősége a mindennapi étkezésben
  2. Daganatos állapotok megelőzése és panasz esetén javasolt étrendek.

Január 25. szombat 11:00-16:00
Élő tankonyhai alapozó főzőkurzus
Téma: Jó szénhidrátok (gluténmentes szénhidrátokból levesek, főfogások, főfogások köretei, desszertek)

Január 26. vasárnap 11:00-16:00
Élő tankonyhai haladó főzőkurzus
Téma: Daganatos állapotok kialakulásának táplálkozási okai és gyógyhatású ételeinek készítése.

2025 február

Február 5. szerda 18:00
Díjmentes élő online főzősuli a Makrobiotika Intézet tankonyhájából
Téma:

  1. Jó fehérjék jelentősége a mindennapi étkezésben
  2. Női egészség megtartásának étrendje. Segítség fájdalmas menstruáció, endometriózis, ciszták, miómák

Február 22. szombat 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai alapozó főzőkurzus
Téma: Jó fehérjék (Jó fehérjékből levesek, főfogások, desszertek készülnek)

Február 23. vasárnap 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai haladó főzőkurzus
Téma: Női egészség megtartásának étrendje. Segítség fájdalmas menstruáció, endometriózis, ciszták, miómák, daganatos állapotok megelőzése és a felépülés támogatása étrenddel, kiegészítve az orvosi kezelést.

2025 március

Március 5. szerda 18:00
Díjmentes élő online főzősuli a Makrobiotika Intézet tankonyhájából
Téma:
A zöldség fogások étrendünkben.
A máj regenerálása, méregtelenítése tavasszal

Március 15. szombat 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai alapozó főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában
Téma:
A különböző növekedési irányú és hatóanyag tartalmú zöldségek vágási és főzési módja az ételeinkben, azok hatása a szervezetünkre.
Zöldségekből levesek, a főfogások zöldség köretei és zöldségekből desszertek készítése.
Az egészséget adó napi ételek elkészítésének arányai a jó fehérjékkel, jó szénhidrátokkal és zöldség fogásokkal.

Március 16. vasárnap 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai haladó főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában.
Téma: A máj egészségéért. A kötelező tavaszi májtisztító és regeneráló étrend, gyógyhatású ételekkel és italokkal

2025 április

Április 15. szerda 18:00
Díjmentes élő online főzősuli a Makrobiotika Intézet tankonyhájából
Téma:
Biztonságos desszertek amelyek nem okoznak túlsúlyt és védik a hasnyálmirigy egészségét glutén, tejtermék tojás és cukormentesen
Az emésztőrendszerünk egészségének megtartása étrenddel.
Táplálékallergiások részére hiányállapotok nélküli glutén, tejtermék, tojás és cukormentes étkezés az életerő biztosításáért

Április 26. szombat 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai haladó főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában
Téma:
Biztonságos desszertek készítése, amelyek nem okoznak túlsúlyt és védik a hasnyálmirigy egészségét glutén, tejtermék tojás és cukormentesen.
Sütemények, fahéjas csiga, lekváros táska, pudingok, muffinok készítése.

Április 27. vasárnap 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai haladó főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában
Téma:
A gyomor és az emésztőrendszer egészségének megtartása étrenddel. (Puffadás, reflux, gastritis, vastagbélgyulladás, fekélyek, polipok, tumoros állapotok elkerülése és a felépülés támogatása étrenddel, ami kiegészíti az orvosi kezelést)
Táplálékallergiások részére hiányállapotok nélküli glutén, tejtermék, tojás és cukormentes étkezés az életerő biztosításáért

2025 május
Május 7. szerda 18:00
Díjmentes élő online főzősuli a Makrobiotika Intézet tankonyhájából
Téma:
Természetes alkat, testsúly megőrzése étrenddel. A túlsúly elkerülése vagy annak megoldása. A túlsúly okai.
Az ízületi, csont panaszok megelőzése és a felépülés támogatásának étrendjei, amelyek kiegészítik az orvosi kezelést.

Május 17. szombat 11:00-016:00
Főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában
Téma:
Természetes alkat, testsúly megőrzése étrenddel. A túlsúly elkerülése vagy annak megoldása. A túlsúly okainak megszüntetése.

Május 18. vasárnap 11:00-016:00
Főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában
Téma:
Az ízületi, csont panaszok megelőzése és a felépülés támogatásának étrendjei, amelyek kiegészítik az orvosi kezelést.

Nyári program előzetes:

Június 19-22 között, csütörtöktől vasárnapig
Életmód program:
Bejárásos napi főzőkurzusok a Makrobiotika Intézetben

Július 10-13. között, csütörtöktől vasárnapig
Életmód program:
Bejárásos napi főzőkurzusok a Makrobiotika Intézetben

Szeretettel

❤Szilvia❤

Share This