Az alábbiakban láthatjátok a tervezett 2025-ös események időbeosztását.
2025 január
Január 8. szerda 18:00
Díjmentes élő online főzősuli a Makrobiotika Intézet tankonyhájából
Téma:
- Jó szénhidrátok jelentősége a mindennapi étkezésben
- Daganatos állapotok megelőzése és panasz esetén javasolt étrendek.
Tápláló Szénhidrátok Főzőkurzus
Január 25. szombat 11:00-16:00
Élő tankonyhai alapozó főzőkurzus
Téma: Jó szénhidrátok (gluténmentes szénhidrátokból levesek, főfogások, főfogások köretei, desszertek)
Jelentkezni itt tudsz:
https://sebestyenszilvia.hu/termek/taplalo-szenhidratok-fozokurzus-2025-01-25/
Főzőkurzus a Daganatos Állapotok Ellen
Január 26. vasárnap 11:00-16:00
Élő tankonyhai haladó főzőkurzus
Téma: Daganatos állapotok kialakulásának táplálkozási okai és gyógyhatású ételeinek készítése.
Jelentkezni itt tudsz:
https://sebestyenszilvia.hu/termek/fozokurzus-a-daganatos-allapotok-ellen-2025-01-26/
2025 február
Február 5. szerda 18:00
Díjmentes élő online főzősuli a Makrobiotika Intézet tankonyhájából
Téma:
- Jó fehérjék jelentősége a mindennapi étkezésben
- Női egészség megtartásának étrendje. Segítség fájdalmas menstruáció, endometriózis, ciszták, miómák
Jó Fehérjék a Mindennapokban Főzőkurzus
Február 15. szombat 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai alapozó főzőkurzus
Téma: Jó fehérjék (Jó fehérjékből levesek, főfogások, desszertek készülnek)
Jelentkezni itt tudsz:
https://sebestyenszilvia.hu/termek/jo-feherjek-a-mindennapokban-fozokurzus-2025-02-15/
Női Egészség, Női Erő Főzőkurzus
Február 16. vasárnap 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai haladó főzőkurzus
Téma: Női egészség megtartásának étrendje. Segítség fájdalmas menstruáció, endometriózis, ciszták, miómák, daganatos állapotok megelőzése és a felépülés támogatása étrenddel, kiegészítve az orvosi kezelést.
Jelentkezni itt tudsz:
https://sebestyenszilvia.hu/termek/noi-egeszseg-noi-ero-fozokurzus-2025-02-16/
2025 március
Március 5. szerda 18:00
Díjmentes élő online főzősuli a Makrobiotika Intézet tankonyhájából
Téma:
A zöldség fogások étrendünkben.
A máj regenerálása, méregtelenítése tavasszal
Zöldségfogások hatásai, vágási és főzési technikái
Március 15. szombat 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai alapozó főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában
Téma:
A különböző növekedési irányú és hatóanyag tartalmú zöldségek vágási és főzési módja az ételeinkben, azok hatása a szervezetünkre.
Zöldségekből levesek, a főfogások zöldség köretei és zöldségekből desszertek készítése.
Az egészséget adó napi ételek elkészítésének arányai a jó fehérjékkel, jó szénhidrátokkal és zöldség fogásokkal.
Jelentkezni itt tudsz:
https://sebestyenszilvia.hu/termek/zoldsegfogasok-hatasai-vagasi-es-fozesi-technikai-2025-03-15/
Tavaszi Májtisztító Főzőkurzus
Március 16. vasárnap 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai haladó főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában.
Téma: A máj egészségéért. A kötelező tavaszi májtisztító és regeneráló étrend, gyógyhatású ételekkel és italokkal
Jelentkezni itt tudsz:
https://sebestyenszilvia.hu/termek/tavaszi-majtisztito-fozokurzus-2025-03-16/
2025 április
Április 15. szerda 18:00
Díjmentes élő online főzősuli a Makrobiotika Intézet tankonyhájából
Téma:
Biztonságos desszertek amelyek nem okoznak túlsúlyt és védik a hasnyálmirigy egészségét glutén, tejtermék tojás és cukormentesen
Az emésztőrendszerünk egészségének megtartása étrenddel.
Táplálékallergiások részére hiányállapotok nélküli glutén, tejtermék, tojás és cukormentes étkezés az életerő biztosításáért
Április 26. szombat 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai haladó főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában
Téma:
Biztonságos desszertek készítése, amelyek nem okoznak túlsúlyt és védik a hasnyálmirigy egészségét glutén, tejtermék tojás és cukormentesen.
Sütemények, fahéjas csiga, lekváros táska, pudingok, muffinok készítése.
Április 27. vasárnap 11:00-16:00 között
Élő tankonyhai haladó főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában
Téma:
A gyomor és az emésztőrendszer egészségének megtartása étrenddel. (Puffadás, reflux, gastritis, vastagbélgyulladás, fekélyek, polipok, tumoros állapotok elkerülése és a felépülés támogatása étrenddel, ami kiegészíti az orvosi kezelést)
Táplálékallergiások részére hiányállapotok nélküli glutén, tejtermék, tojás és cukormentes étkezés az életerő biztosításáért
2025 május
Május 7. szerda 18:00
Díjmentes élő online főzősuli a Makrobiotika Intézet tankonyhájából
Téma:
Természetes alkat, testsúly megőrzése étrenddel. A túlsúly elkerülése vagy annak megoldása. A túlsúly okai.
Az ízületi, csont panaszok megelőzése és a felépülés támogatásának étrendjei, amelyek kiegészítik az orvosi kezelést.
Május 17. szombat 11:00-016:00
Főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában
Téma:
Természetes alkat, testsúly megőrzése étrenddel. A túlsúly elkerülése vagy annak megoldása. A túlsúly okainak megszüntetése.
Május 18. vasárnap 11:00-016:00
Főzőkurzus a Makrobiotika Intézet tankonyhájában
Téma:
Az ízületi, csont panaszok megelőzése és a felépülés támogatásának étrendjei, amelyek kiegészítik az orvosi kezelést.
Nyári program előzetes:
Június 19-22 között, csütörtöktől vasárnapig
Életmód program:
Bejárásos napi főzőkurzusok a Makrobiotika Intézetben
Július 10-13. között, csütörtöktől vasárnapig
Életmód program:
Bejárásos napi főzőkurzusok a Makrobiotika Intézetben
A Makrobiotika Táplálkozástudományi Intézet tankonyhájában a főzőkurzusok az elmélet gyakorlattá válását segítik.
Lemondás nélkül tudsz étrendet változtatni megfelelő tudással.
Dr. Ornish: „ami lemondással jár az a gyakorlatban tartósan nem megvalósítható”
Cím: 1172. Budapest, Adorján utca 8.
Megközelíthető az M0 Rákosliget 55 lejárattól néhány percre, kertes családi házas övezet.
Az élő tankonyhai főzőkurzusok díja: 40.000 Ft/fő/alkalom
Lehet utalni vagy kártyával fizetni a Magdala-Gyermekekért Közcélú Alapítvány számlájára.
Információ a főzőkurzusokról:
A főzőkurzusok 11:00-kor kezdődnek és 16:00-ig tartanak.
Fogadó étellel kezdünk és a program során főzött ételeket folyamatosan elfogyasztjuk.
Javasolt kötényt, vágódeszkát hozni, kis műanyag dobozokkal. Emlékeztetőül érdemes vinni mintát az elkészültekből, hogy odahaza is hasonló készüljön.
Sportos, réteges kényelmes viselet ajánlott.
A foglalkozás során lehet fotózni, videó felvételeket készíteni, jegyzetelni hogy minél több tudásanyag rögzüljön és legyen használva a gyakorlatban.
A díjmentes élő online főzősuli szerdai napokon 18:00-tól kezdődik ami a Sebestyén Szilvia makrobiotika FB oldalon élőben nézhető amit bármikor meg lehet tekinteni.
Szeretettel
❤Szilvia❤