Indítsuk a napot remekül április 28-án csütörtökön 9-kor, a St. Andrea Wine & Skybar-ban. Reggelizünk és közben beszélgetünk „Örök női fiatalság” titkáról.

Április utolsó csütörtök reggelén egy finom pezsgős reggeli és a csodás hölgyek társaságában újra közösen koccintunk a napsütéses város felett !

A NŐ&BOR *REGGELI A VÁROS FELETT* PROGRAMSOROZAT ÁPRILISI RENDEZVÉNYÉNEK VENDÉGE A ST.ANDREA WINE&SKYBAR-BAN

Időpont: 2022. április 28. (csütörtök) 09.00 óra

Ár: 12.500,-Ft/fő (reggeli finomságok pezsgővel, az ár tartalmazza a szervízdíjat)

A PROGRAMRA A KORLÁTOZOTT FÉRŐHELYEK MIATT ELŐREGISZTRÁCIÓ SZÜKSÉGES , melyet kizárólag a noesbor@standreaborbar.hu email címen keresztül tehetsz meg.

Kérjük mindenképpen várd meg visszajelzésünket!

Jelentkezés és további információ: Holló Klári
noesbor@standreaborbar.hu
06 30 9217724

https://standreaskybar.hu/programok/

Sebestyén Szilvia makrobiotikus táplálkozási szakértő vagyok. Azonban roppant kalandosan jutottam el idáig. Gyermekkoromtól kezdve krónikus urológiai és emésztőrendszeri megbetegedéseim voltak, amelyek 46 éves koromra elhatalmasodtak. Ezek az élet szinte minden területén megkeserítették az életem. A mindennapi munkavégzéstől egészen a gyermekvállalásig. De nem adtam fel, és ekkor találkoztam a makrobiotikával, ami teljesen megváltoztatta az életemet. Miután megtapasztaltam nőként a nehézségeket, valamint a csodálatos gyógyulást, arra tettem fel az életem, hogy népszerűsítem ezt az eredményes módszert nőtársaimnak.

Share This