Leírás
Gyomor egészségéért 1. csomag
Az online főzőiskola során feltárjuk a panaszok táplálkozási okait, valamint megismerheted, hogy hogyan alakulnak ki a különböző gyomor problémák. Konkrét javaslatot adok receptekkel együtt, hogy mit tehetünk magunkért az orvosi kezelést kiegészítve a felépülésünkért és a megelőzésért.
Az élő főzés során számtalan ételt mutatok be, főzök meg, amelyekkel megelőzhetők a gyomor panaszok, illetve támogathatják a felépülést. Készítek levest, fő fogást, desszertet és gyógyhatású italt is. A főzőiskola az orvosi kezelést nem helyettesíti.
A főzősuli 2 részből áll:
1. Online főzősuli videó
Ez egy rövid elméleti bevezető után azonnal az ételek készítéséről és azok élettani hatásainak a bemutatásáról szól. Időtartama kb. 100 perc.
2. Szöveges tananyag
A főzősulit kiegészíti egy szöveges tananyag, ami az alábbiakat tartalmazza:
- Milyen táplálkozási okai vannak gyomor panaszainknak.
- Milyen ételek fogyasztása okoz gyomorpanaszokat.
- A gyomor egészségének megtartásáért és a felépülés támogatásáért milyen ételek és gyógyhatású italok javasoltak – az orvosi kezelés mellett.
- Tanácsokat az egészség megőrzésésre, illetve, hogy hogyan kerülhetjük el a megbetegedéseket és mit tehetünk a felépülésünkért az orvosi kezelés mellett.
- Az élőben bemutatott és lefőzött ételek fotóit és receptjeit (levesek, fő fogások, köretek, desszertek, gyógyhatású italok, speciális gyógyhatású ételek).
Ez az 2. része a Női egészségért és szépségért főzősuli sorozatnak.
—————————————–
Gyomor egészségéért 2. csomag
Ez a csomag 2 részből áll, amik remekül kiegészítik egymást.
1. A gyomor egészségért online főzősuli + tananyag
Bővebben lásd fentebb a Gyomor egészségért 1. csomag.
2. 3 napos méregtelenitő tanfolyam (alapcsomag)
A mai modern ételek rendszeres fogyasztásával szervezetünkben káros lerakódások és méreganyagok halmozódhatnak fel, amelyek a betegségek kiinduló pontjai lehetnek, valamint negatívan befolyásolhatják mindennapi közérzetünket. Ezektől a kellemtelen anyagoktól meg kell szabadítani a szervezetünket.