Makrobiotika cukorbetegekenek

5 600 Ft

Ebben a könyvben a diabétesz és a hipoglikémia makrobiotikus szemléletű gyógyító étrendjével foglalkozunk, amely segít stabilizálni a krónikusan alacsony vagy magas vércukorszintet, javítani és helyreállítani az egyensúlyt. A modern ipari ételek, a feldolgozott fehér rizs és liszt, a finomított cukor rendszeres fogyasztása miatt széles körben elterjedt civilizációs betegséggé vált a cukorbetegség.

Régebben a szénhidrátok elhagyását javasolták, mára a tudományos szemlélet is igazolta az ősi tudást, az összetett szénhidrátok, az alacsony glikémiás indexű és terhelésű, a tápanyagokban és élelmi rostokban gazdag, alacsony zsírtartalmú, természetes ételek kiemelkedő szerepét az egészség javításában.

118 oldal

Kategória:
Adatvédelmi áttekintés

Ez a weboldal sütiket használ, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújthassuk. A cookie-k információit tárolja a böngészőjében, és olyan funkciókat lát el, mint a felismerés, amikor visszatér a weboldalunkra, és segítjük a csapatunkat abban, hogy megértsék, hogy a weboldal mely részei érdekesek és hasznosak.