Évszakok szerinti általános ételek sorozat kézikönyvei

25 000 Ft

  • Tavaszi makrobiotikus ételek – 5.000 Ft
  • Nyári makrobiotikus ételek – 5.000 Ft
  • Indián nyári glutén, tejtermék, tojás, szója és cukormentes ételek 5.000 Ft (Gluténmentes receptekkel)
  • Őszi makrobiotikus ételek – 5.000 Ft
  • Téli makrobiotikus ételek – 5.000 Ft

Összesen: 25.000 Ft

Leírás

Tavaszi makrobiotikus ételek – 5.000 Ft

Ebben a könyvben témánk a tavaszi étrend. Tavasszal újjá éled a természet, a hideg tél után enyhül az idő és felkészülünk a nyárra. A télinél könnyebb, tápláló és egyúttal tisztító ételekre van szükségünk. Ez a csírák évszaka is.

A természetes, tápanyagokban gazdag, alacsony zsírtartalmú alapanyagok, valamint a sokféle ételkészítési eljárás segítségével ízletes tavaszi ételek készíthetők. Fogyasztásukkal saját állapotunk, aktivitásunk szerint alkalmazkodni tudunk a változékony tavaszi időjáráshoz, egyúttal támogatjuk az egészségünket, életerőnket.

120 oldal

Nyári makrobiotikus ételek – 5.000 Ft

Ebben a könyvben témánk a nyári étrend. Nyáron a hőségben fontos a felfrissülés, könnyű, üdítő, hűtő hatású ételeket készítünk.

A természetes, élő, vitaminokban, ásványi anyagokban és tápanyagokban gazdag, alacsony zsírtartalmú alapanyagok és a sokféle ételkészítési eljárás közül olyanokat választunk, amelyekkel változatos, ízletes nyári ételek készíthetők.

Fogyasztásukkal könnyedén szépülhetünk, koplalás nélkül veszíthetünk felesleges testsúlyunkból, egyúttal támogatjuk az egészségünket, életerőnket.

128 oldal

Indián nyári glutén, tejtermék, tojás, szója és cukormentes ételek 5.000 Ft (Gluténmentes receptekkel)

AZ A VÁLTOZTATÁS, AMI LEMONDÁSSAL JÁR VÉGLEG NEM FENNTARTHATÓ!

Éppen ezért meghökkentően sok-sok finomságot talál ebben az 5. évszak könyvben, desszertekkel, levesekkel, főfogásokkal, szendvicskrémekkel együtt aki érdeklődik a változatos, természetes ételkészítés iránt,

Szeretni fogja mindenki, tudom jól, mert én ezeket az ételeket már végig ettem és fogyasztom 21 éve.

Miért született ez a könyv? A 4 évszakos kiadványaim Tavasz, Nyár, Ősz és Tél tudását egészíti ki és bővíti az ételvariációkat ez az 5. évszak könyvem. Változatossá teszi minden évszakban a heti menüket.

Mi a célja ennek a kiadványnak? Az Indián nyári ételek kiadvánnyal az a célom, hogy sok-sok finomsággal ismertessem meg az érdeklődőket és azokat is, akik már gyakorlott 4 évszakos ételkészítők. Fedezze fel ennek az 5. évszaknak a szépségét és élvezze mindenki.

Nem lemondásként, hanem örömmel találjunk rá az új ételekre, amelyekben bátran használunk meghökkentő alapanyag variációkat.

Megannyi új finomsággal fog találkozni az olvasó. Hasznos tudás az Indián nyári időszak eltérő alapanyagaiból az ételkészítés. Izgalmas átvezető szakasz a meleget idéző nyár és a közeledő ősz között.

104 oldal

Őszi makrobiotikus ételek – 5.000 Ft

Ebben a könyvben témánk az őszi étrend. Ősszel megváltozik az idő, az indián nyár időszaka még kellemesen enyhe, a ködös november már egészen hideg is lehet.

Gazdag kínálatban állnak rendelkezésünkre a természetes, élő, vitaminokban, ásványi anyagokban és tápanyagokban gazdag, alacsony zsírtartalmú őszi alapanyagok.

Sokféle eljárással kiegyensúlyozott, változatos és ízletes őszi ételek készíthetők belőlük.

Fogyasztásukkal saját állapotunk, aktivitásunk szerint alkalmazkodni tudunk a változékony őszi időjáráshoz, felkészülünk a télre, egyúttal támogatjuk az egészségünket és életerőnket

120 oldal

Téli makrobiotikus ételek – 5.000 Ft

Ebben a könyvben témánk a téli étrend. A téli hidegben meleget adó, tartalmas ételeket készítünk.

A természetes, élő, vitaminokban, ásványi anyagokban és tápanyagokban gazdag, hasznos zsírsavakat tartalmazó, egészséges alapanyagok és a sokféle ételkészítési eljárás közül olyanokat választunk ebben az évszakban, amelyekkel változatos, ízletes téli ételek készíthetők a hétköznapokra és az ünnepekre.

Fogyasztásukkal melegen tartjuk, tápláljuk a testünket a nélkül, hogy nagyon elnehezednénk, egyúttal támogatjuk az egészségünket és életerönket.

124 oldal