Alapismeretek és alapreceptek sorozat kézikönyvei

13 800 Ft

  • Makrobiotikus vágási, főzési módok és életvezetés – 3.800 Ft
  • Rágni vagy nem rágni– 5.000 Ft
  • Makrobiotikus saláták és savanyúk – 5.000 Ft

Összesen: 13.800 Ft

Leírás

Makrobiotikus vágási, főzési módok és életvezetés – 3.800 Ft

Ebben a kis könyvben témánk a makrobiotikus rendszeren belül a sokféle vágási technika, amelyekkel az alapanyagokat előkészítjük a főzéshez, leírjuk és bemutatjuk őket.

Több főzési mód közül választhatunk az ételek elkészítésénél, ezek segítségével változatos ételeket kapunk minden évszak jellegzetességeihez és az egyéni igényekhez igazodva.

Foglalkozunk a természetes makrobiotikus életvezetéssel is, ennek elvei az egyensúlyunkat és az egészségünket szolgálják.

56 oldal

Rágni vagy nem rágni– 5.000 Ft

Az alapos rágás az egészség alapja, különösen fontos ez a szénhidrátok megfelelő emésztéséhez.

Ebben a kiadványban megtanulhatja a rágás helyes módját, megismerheti az étkezés alapelveit.

Megtudhatja, hogyan élheti meg a megfelelő, tudatos rágás sokféle előnyös hatását.

Ötleteket, technikákat, egyszerű rágási gyakorlatokat talál a világ minden tájáról az emésztés javítására és az ételek élvezetének fokozására.

52 oldal

 

Makrobiotikus saláták és savanyúk – 5.000 Ft

Ebben a könyvben témánk a saláta és a savanyúság.

Megismerhetik ezeknek az ételeknek a helyét, fontos egyensúlyi szerepét az általános makrobiotikus rendszeren belül, remek saláta és savanyúság receptek sokaságával gazdagodhatnak.

A változatos, ízletes és egészséges ételek receptjei segítenek az elfelejtett természetes ételkészítési tudás visszaszerzésében.

Az iparosodás korában szélsőségessé vált táplálkozásunkat újra egyensúlyba hozva pedig a fizikai, mentális állapotunk és érzelmeink is kiegyensúlyozottabbá válnak.

88 oldal