Leírás
Makrobiotikus vágási, főzési módok és életvezetés – 3.800 Ft
Ebben a kis könyvben témánk a makrobiotikus rendszeren belül a sokféle vágási technika, amelyekkel az alapanyagokat előkészítjük a főzéshez, leírjuk és bemutatjuk őket.
Több főzési mód közül választhatunk az ételek elkészítésénél, ezek segítségével változatos ételeket kapunk minden évszak jellegzetességeihez és az egyéni igényekhez igazodva.
Foglalkozunk a természetes makrobiotikus életvezetéssel is, ennek elvei az egyensúlyunkat és az egészségünket szolgálják.
56 oldal
Rágni vagy nem rágni– 5.000 Ft
Az alapos rágás az egészség alapja, különösen fontos ez a szénhidrátok megfelelő emésztéséhez.
Ebben a kiadványban megtanulhatja a rágás helyes módját, megismerheti az étkezés alapelveit.
Megtudhatja, hogyan élheti meg a megfelelő, tudatos rágás sokféle előnyös hatását.
Ötleteket, technikákat, egyszerű rágási gyakorlatokat talál a világ minden tájáról az emésztés javítására és az ételek élvezetének fokozására.
52 oldal
Makrobiotikus saláták és savanyúk – 5.000 Ft
Ebben a könyvben témánk a saláta és a savanyúság.
Megismerhetik ezeknek az ételeknek a helyét, fontos egyensúlyi szerepét az általános makrobiotikus rendszeren belül, remek saláta és savanyúság receptek sokaságával gazdagodhatnak.
A változatos, ízletes és egészséges ételek receptjei segítenek az elfelejtett természetes ételkészítési tudás visszaszerzésében.
Az iparosodás korában szélsőségessé vált táplálkozásunkat újra egyensúlyba hozva pedig a fizikai, mentális állapotunk és érzelmeink is kiegyensúlyozottabbá válnak.
88 oldal