Szolgáltatásaim a makrobiotikus alapelvek felhasználásával 

Makrobiotikus szolgáltatásaim támogatják az egészség megőrzését, elkerüléséért és betegség esetén a felépülést. Személyes gyógyulási tapasztalatot szereztem, ami meggyőzött arról, hogy működik ez a speciális étrend és gondolkodásmód. Éppen ezért ezeket az alapelveket felhasználva, az alábbi szolgáltatásokat nyújtom.

Online Tudásközpont

Megmutatom, hogy hogyan lehet egészséges ételeket egyszerűen elkészíteni, amelyek táplálják és védik szervezetünket, valamint erővel illetve energiával látják el a mindenapokban.

Megtanulhatod, hogy ami egészséges, azt lehet ízletes és finom is.

Könyvek

23 általam írt könyv, egy olyan életmódról és táplálkozási rendszerről, amely bemutatja, hogy hogyan lehet egészséges, aktív és minőségi életet élni a mai stresszes világunkban.

Könyveimet több mint 15 év szakmai tapasztalat alapján írtam.

Személyes tanácsadás

A személyes tanácsadás alkalmával, megismerheted azokat az alapelveket, amelyek segítenek megérteni az egészséges és harmonikus életet. Így már könnyebb lesz a változtatás elindítása.

Igény esetén (pl. műtét) vállalok személyes betegápolást is.

Előadások és bemutatók

Mai stresszes és gyorsan rohanó világunkban felértékelődik az egészség és a kiegyensúlyozott élet. A különböző programokban ezekre próbálok választ adni a makrobiotikus életmóddal.

Kóstolóval egybekötött bemutatók és előadások a makrobiotikus étrendről.

A makrobiotika egy olyan ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Ha többet szeretnél megtudni 

Z

erről a természetes alapokon nyugvó tudományról,

Z

főzőiskolai és egyéb programokról,

Z

szervezetedet tápláló receptekről,

Z

új termékekről, online tanfolyamokról,

Z

akciókról vagy csak

Z

az egészséges életmódról, akkor iratkozz fel hírlevelemre.

Az egészség a legnagyobb kincsed, vigyázz rá Te is!

Share This