Hívj előadónak!

Egyre többen ismerik fel, hogy az ember legnagyobb értéke az egészség. Mai stresszes és gyorsan rohanó világunkban, felértékelődik a betegségmentes, és a kiegyensúlyozott élet.

Az elmúlt években azt tapasztaltam, hogy egyre nagyobb az igény a makrobiotika iránt. A tudomány napról-napra igazolja létjogosultságát és elveinek helytállóságát.

Számos felkérést kapok cégektől és szervezetektől, hogy mutassam be ezt az ősi tapasztalatokon alapuló táplálkozási rendszert és gondolkodásmódot.

Ezért kidolgoztam néhány programot, amellyel hatékonyan és mindenki számára élvezetesen tudom bemutatni a makrobiotikát.

Programok
 

CÉGES CSAPATÉPÍTÉS

Izgalmas, jó hangulatú programok, amelyek egyszerre nyújtanak szórakozást, kellemes élményt, és szinte észrevétlenül alakítják a csapattagok közötti együttműködést.

A vezetők azonnal látják, hogy hol vannak a csapatmunkában nehézségek.

 

FŐZÉSSEL EGYBEKÖTÖTT BEMUTATÓK

Az egészséges és természetes ételek bemutatásán túl, a makrobiotikáról, és az ehhez kapcsolódó életfilozófiáról ad mélyebb betekintést. Mindezt szórakoztató módon, a bemutató során elkészült ételek elfogyasztásával.

Remek program lehet egy egészség nap keretein belül.

RENDEZVÉNYEK

Kiváló lehetőség cégeknek, intézményeknek, vagy civil szervezeteknek, az egészséges táplálkozás és az ehhez kapcsolódó életmód bemutatására. Igény szerint, akár makrobiotikus étel kóstolással, vagy egyéb, az ételkészítéshez és az étkezéshez kapcsolódó programokkal (pl. zöldségszobrászat stb.) is.

Kiváló program lehet ez céges családi napokra, karácsonyi, évzáró, vagy más ünnepi alkalmakra és egyéb összejövetelekre.

A PROGRAMOKRÓL

Minden eseményre az évek alatt kipróbált és bevált témakörrel készülök. Emellett természetesen, egyedi kéréseket is betudok építeni a programba.

Ha igény merül fel, akkor speciális témákból is tudok előadást tartani (táplálékallergia, reflux, cukorbetegség, túlsúly, daganatos panaszok stb.).

A legvidámabb események a főzéssel egybekötött bemutatók, ahol a szükséges elméleti tudás mellett mindenki részt vesz a főzésben. A résztvevők megtapasztalják, hogy milyen gyorsan és egyszerűen lehet készíteni egészséges és ízletes ételeket.

Képgaléria

A makrobiotika egy olyan ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Ha többet szeretnél megtudni 

Z

erről a természetes alapokon nyugvó tudományról,

Z

főzőiskolai és egyéb programokról,

Z

a szervezetet tápláló receptekről,

Z

új termékekről, online főzősuliról,

Z

akciókról vagy csak

Z

az egészséges életmódról, akkor iratkozz fel hírlevelemre.

Az egészség a legnagyobb kincsed, vigyázz rá Te is!

INGYENESEN LETÖLTHETŐ

Élj Te is egészségesen a makrobiotikával!

Share This