Leírás
AZ A VÁLTOZTATÁS, AMI LEMONDÁSSAL JÁR VÉGLEG NEM FENNTARTHATÓ!
Éppen ezért meghökkentően sok-sok finomságot talál ebben az 5. évszak könyvben, desszertekkel, levesekkel, főfogásokkal, szendvicskrémekkel együtt aki érdeklődik a változatos, természetes ételkészítés iránt,
Szeretni fogja mindenki, tudom jól, mert én ezeket az ételeket már végig ettem és fogyasztom 21 éve.
Miért született ez a könyv? A 4 évszakos kiadványaim Tavasz, Nyár, Ősz és Tél tudását egészíti ki és bővíti az ételvariációkat ez az 5. évszak könyvem. Változatossá teszi minden évszakban a heti menüket.
Mi a célja ennek a kiadványnak? Az Indián nyári ételek kiadvánnyal az a célom, hogy sok-sok finomsággal ismertessem meg az érdeklődőket és azokat is, akik már gyakorlott 4 évszakos ételkészítők. Fedezze fel ennek az 5. évszaknak a szépségét és élvezze mindenki.
Nem lemondásként, hanem örömmel találjunk rá az új ételekre, amelyekben bátran használunk meghökkentő alapanyag variációkat.
Megannyi új finomsággal fog találkozni az olvasó. Hasznos tudás az Indián nyári időszak eltérő alapanyagaiból az ételkészítés. Izgalmas átvezető szakasz a meleget idéző nyár és a közeledő ősz között.
Sok örömet kívánok, változatos és élvezetes új finomságokkal!
Az ételkészítés, jó kikapcsolódás is egyben. Összehoz közösségeket. Főzés közben beszélgetünk, a családtagok megismerik mi minden történt aznap az iskolában, munkahelyen, megtudják kinek mi az öröme és bánata. Amikor ismerjük ezeket, így már könnyen tudjuk kezelni a jó és a rossz élethelyzeteket. Még nevetni is tudnunk a kellemetlenségeken és jó döntéseket hozni a családtagok jövőjével kapcsolatban együtt.
Sok kellemes falattal színesíthetjük az étrendünket, amelyek biztonságosak, hiszen glutén, tejtermék, tojás és cukormentesek.
Ami fontos még, hogy bűntudat nélkül lehet finomságokat enni ebből a kiadványból, nagy változatoságban, amelyek táplálóak és az életerőnket, egészségünket biztosítják.
Mi érhető el a könyv gyakorlati alkalmazásával?
A könyvben szereplő heti menü elkészítésével, az Indián nyári évszaknak megfelelő levest, főfogást, desszertet, salátafélét, szendvicskrém számtalan variációját lehet elkészíteni.
Ezzel meg lehet érezni ennek az 5. évszaknak a szépségét. Bárki könnyen tud alkalmazkodni ehhez évszakhoz és élvezni, a legtöbbet kihozni magából.