Készíts egészséges, tápláló és finom fasírtokat, amiket imádni fog mindenki!

  Az online főzőiskolából megtanulhatod, hogy hogyan készíts természetes növényi alapanyagokból változatosan fasírtokat és olajban sült fogásokat, amelyek táplálják a szervezetedet. 

Mindenmentes fasírt

Hagyomásnyos fasírtok káros hatásai

A hagyományos húsos fasírtokat ajánlott lecserélni az egészséges változataira azoknál, akik túlsúlyosak, érelmeszesedés, magas vérnyomás, magas koleszterin vagy ízületi gyulladásos panaszokkal bírnak.

A húsból készült fasírt tojást, glutént és akár tejterméket is tartalmazhat, ami nagyon megterheli az emésztőrendszert és a májat is, mert nehezen emészthető. Viszont nem tartalmaznak olyan növényi rostokat, amelyek az emésztőrendszerben nem emésztődnek. A rost nélküli étel napokig a tápcsatornában tartózkodik, így akár hozzá is járulhat a bélnyálkahártya gyulladt állapotához, vagy fekélyek kialakulásához.

 

Hagyomásnyos fasírtok káros hatásai

A hagyományos húsos fasírtokat ajánlott lecserélni az egészséges változataira azoknál, akik túlsúlyosak, érelmeszesedés, magas vérnyomás, magas koleszterin vagy ízületi gyulladásos panaszokkal bírnak.

A húsból készült fasírt tojást, glutént és akár tejterméket is tartalmazhat, ami nagyon megterheli az emésztőrendszert és a májat is, mert nehezen emészthető. Viszont nem tartalmaznak olyan növényi rostokat, amelyek az emésztőrendszerben nem emésztődnek. A rost nélküli étel napokig a tápcsatornában tartózkodik, így akár hozzá is járulhat a bélnyálkahártya gyulladt állapotához, vagy fekélyek kialakulásához.

 

Mindenmentes fasírt
Makrobiotikus fasírtos főétel

Természetes növényi alapanyagokból egészséges, tápláló és finom fasírtok

A tartós étrendváltoztatás lemondással nem kivitelezhető. Sokkal könnyebb a váltás, amikor a megszokott kedvenc ételeinkről nem kell lemondanunk. Erre nagyszerű megoldás a természetes növényi alapanyagokból készült ételek, amelyek szinte hasonló ízvilággal és kinézettel készíthetők el.

Ezért a kedvenc fasírt féleségek egészséges, tápláló változatának a fogyasztása kiváló választás, amely még segíthet elkerülni a betegségek kialakulásának a kockázatát is.

Természetesen az így készült fasírtokat és olajban sült fogásokat azok is nyugodtan fogyaszthatják, akiknek nincs semmilyen panaszuk.

Makrobiotikus főétel

A makrobiotikus fasírtok kedvezően hatnak a szervezetre

A növényi alapanyagokból (bab, lencse, csicseriborsó) készült fasírtok biztonságos, tiszta növényi fehérjét tartalmaznak. Emellett használunk még zöldségeket (hagymát, sárgarépát, fehérrépát, cukkinit) is, amelyek könnyebbé teszik az olajban sült fasírtok emésztését.

A bab, lencse, csicseriborsó fasírtok rengeteg természetes rostot tartalmaznak, amelyek segítségével a tápcsatornát tisztán tudjuk tartani. Ezek a növényi rostok nem emészthetők és a tápcsatornában lévő nem kívánatos tartalmat kivezetik a szervezetből. Megelőzve ezzel bélpanaszok (pl. polipok, fekélyek, divertikulomok stb.) kialakulását és a szorulást.

 

A makrobiotikus fasírtok kedvezően hatnak a szervezetre

A növényi alapanyagokból (bab, lencse, csicseriborsó) készült fasírtok biztonságos, tiszta növényi fehérjét tartalmaznak. Emellett használunk még zöldségeket (hagymát, sárgarépát, fehérrépát, cukkinit) is, amelyek könnyebbé teszik az olajban sült fasírtok emésztését.

A bab, lencse, csicseriborsó fasírtok rengeteg természetes rostot tartalmaznak, amelyek segítségével a tápcsatornát tisztán tudjuk tartani. Ezek a növényi rostok nem emészthetők és a tápcsatornában lévő nem kívánatos tartalmat kivezetik a szervezetből. Megelőzve ezzel bélpanaszok (pl. polipok, fekélyek, divertikulomok stb.) kialakulását és a szorulást.

 

Makrobiotikus főétel

Miért ajánlott a makrobiotikus fasírtokat és olajban sült fogásokat fogyasztani?

N

Biztonságosak

Glutén, tejtermék, tojás és cukormentes alapanyagokból készülnek, így megelőzik a táplálékallergia és az ételintolerancia kialakulását, illetve a táplálékallergiások is bátran fogyaszthatják.

N

Táplálóak és finomak

A megfelelően elkészített fasírtok nem csak finomak, hanem a jó minőségű alapanyagaik nélkülözhetetlenek az egészséges szervezet számára. Fogyasztásukkal biztosítjuk a szükséges tápanyagok egy részének a bevitelét.

N

Egészségesek

A makrobiotikus ételek fogyasztása kockázatmentes. Az elkészítéséhez csak természetes alapanyagokat használunk fel. Nincsenek mesterséges ízfokozók, állományjavítok, színezékek, tartósítószerek stb.

Gluténmentes sütemény birskrémmel

Makrobiotika = hosszú minőségi élet

Makrobiotika szó jelentése = makro hosszú + biosz élet, azaz a hosszú és egészséges élet tudománya és művészete.

A makrobiotika évezredes tapasztalatok alapján összeállított élet és átfogó táplálkozási mód. Elveinek betartása csökkentheti a káros környezeti hatásokat, amelyek immunrendszerünket és az egészségünket éri, ezzel óvva szervezetünket.

Hippokratész (az orvostudomány megalapítója) írt makrobiosz műveket, aki az ételeivel gyógyított azáltal, hogy lecserélte a betegséget okozó fogásokat egészségesre.

Én is a felépülésemet, visszafiatalodásomat annak köszönhetem, hogy lecseréltem a panaszt okozó ételeimet a glutén-, tejtermék-, tojás- és cukormentesen készített tápláló és biztonságos fogásokra. Egyszerű, hiszen korábban a Kárpát medencében növő alapanyagokból ilyen ételeket készítettek, és egészséges generációk nőttek fel.

Makrobiotika = hosszú minőségi élet

Makrobiotika szó jelentése = makro hosszú + biosz élet, azaz a hosszú és egészséges élet tudománya és művészete.

A makrobiotika évezredes tapasztalatok alapján összeállított élet és átfogó táplálkozási mód. Elveinek betartása csökkentheti a káros környezeti hatásokat, amelyek immunrendszerünket és az egészségünket éri, ezzel óvva szervezetünket.

Hippokratész (az orvostudomány megalapítója) írt makrobiosz műveket, aki az ételeivel gyógyított azáltal, hogy lecserélte a betegséget okozó fogásokat egészségesre.

Én is a felépülésemet, visszafiatalodásomat annak köszönhetem, hogy lecseréltem a panaszt okozó ételeimet a glutén-, tejtermék-, tojás- és cukormentesen készített tápláló és biztonságos fogásokra. Egyszerű, hiszen korábban a Kárpát medencében növő alapanyagokból ilyen ételeket készítettek, és egészséges generációk nőttek fel.

Gluténmentes sütemény birskrémmel

Mit tartalmaznak a Készíts egészséges, tápláló és finom fasírtokat csomagok?

Zöldborsós kölessel blansírozott póréhagymával és főtt fehérrépával

1. csomag

Hogyan készíts egészséges, tápláló és finom fasírtokat?

Erre ad választ ez az online főzőiskola. Megtanulsz természetes növényi alapanyagokból olyan változatos fasírtokat és olajban sült fogásokat készíteni, amelyek életerőt és örömet adnak, mindezt glutén-, tej-, tejtermék-, tojás és cukormentesen. 

Az alapanyagok könnyen beszerezhetők bármilyen nagyobb bevásárló központban, hoiszen kapható barnarizs, köles, kukoricadara, hajdina, rizsliszt, kölesliszt, cirokliszt, útifűmaghéj, lenmagliszt vagy lenmag őrlemény is.

1. csomag

Hogyan készíts egészséges, tápláló és finom fasírtokat?

Erre ad választ ez az online főzőiskola. Megtanulsz természetes növényi alapanyagokból olyan változatos fasírtokat és olajban sült fogásokat készíteni, amelyek életerőt és örömet adnak, mindezt glutén-, tej-, tejtermék-, tojás és cukormentesen. 

Az alapanyagok könnyen beszerezhetők bármilyen nagyobb bevásárló központban, hoiszen kapható barnarizs, köles, kukoricadara, hajdina, rizsliszt, kölesliszt, cirokliszt, útifűmaghéj, lenmagliszt vagy lenmag őrlemény is.

Zöldborsós kölessel blansírozott póréhagymával és főtt fehérrépával

Az online főzőiskola 2 részből áll

Rizsgolyó fasírt

Az online főzőiskolához tartozó receptek a Tudásközpontban találod. Az írásos anyaghoz a hozzáférést a megvásárlástól számítva 2 évig biztosítjuk.

A receptek összeállításánál, illetve az élő adás tartalmánál törekedtem arra, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelő fasírt, illetve olajban sült fogás változatokat. Így ezek tökéletesek a 40 év feletti nőknek, a gyermekeknek és a család minden tagjának (kortól és nemtől függetlenül).

1. rész – Online főzősuli videó (zárt Facebook csoportban, ami később bármikor visszanézhető)

A videóban csicseriborsó, bab, lencse és tofu variációkból készítek fasírtokat. Közben számos apró tippet, trükköt és titkot megosztok, hogyan lehet a legfinomabb módon megsütni őket.

Megismerheted, hogy mik azok a zöldség és gyümölcs tempúrák, hogyan lehet egyszerűen elkészíteni őket. Mik azok a krokettek, és hogyan készítsd el ízletesen különböző alapanyagokból.

Megtudod azt is, hogy a fasírtokat milyen ételféleségekkel lehet még együtt fogyasztani, variálni és milyen gyakorisággal.

Az élő adás közben pedig válaszolok a feltett kérdésekre.

2. rész – Receptek

Az élő adásban szereplő fasírtok és olajban sült fogások receptjeit megtalálod a Tudásközpontban.

Makrobiotikus fasírt

2. csomag

A csomag 2 részből áll:

1. Készíts egészséges, tápláló és finom fasírtokat online főzősuli (receptekkel)

A tartalmát bővebben lásd fentebb a 1. csomagban.

2. Tej-, és tejtermék helyettesítő online főzőiskola

Ez a főzőiskola abban segíthet, hogy ételallergia esetén is ugyanúgy tudd elkészíteni a megszokott tejtermékes ételeidet, és lemondás nélkül éld meg a szükséges étrendváltoztatást.

Számtalan receptet és variációs ötletet tartalmaz reggelikhez, meleg ételekhez (levesek és főfogások) és a legkényesebb területhez az édességekhez bőséges ajánlás sok-sok recepttel. Így biztonságban tudhatod a tejtermékre, a gluténra és a tojásra is táplálékallergiás családtagjaidat és magadat is.

A nőknek különösen fontos, hogy 40 felett végleg lecseréljék a tejterméket tartalmazó ételeiket a komolyabb, vagy akár súlyosabb diagnózis elkerülése érdekében.

Az online főzőiskoláról további információért kattints ide.

2. csomag

A csomag 2 részből áll:

1. Készíts egészséges, tápláló és finom fasírtokat online főzősuli (receptekkel)

A tartalmát bővebben lásd fentebb a 1. csomagban.

2. Tej-, és tejtermék helyettesítő online főzőiskola

Ez a főzőiskola abban segíthet, hogy ételallergia esetén is ugyanúgy tudd elkészíteni a megszokott tejtermékes ételeidet, és lemondás nélkül éld meg a szükséges étrendváltoztatást.

Számtalan receptet és variációs ötletet tartalmaz reggelikhez, meleg ételekhez (levesek és főfogások) és a legkényesebb területhez az édességekhez bőséges ajánlás sok-sok recepttel. Így biztonságban tudhatod a tejtermékre, a gluténra és a tojásra is táplálékallergiás családtagjaidat és magadat is.

A nőknek különösen fontos, hogy 40 felett végleg lecseréljék a tejterméket tartalmazó ételeiket a komolyabb, vagy akár súlyosabb diagnózis elkerülése érdekében.

Az online főzőiskoláról további információért kattints ide.

Makrobiotikus fasírt
Cukkini főzelék csicseriborsós rizses fasírttal

Mi szükséges az online főzősuli elkezdéséhez?

A bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalás esetén a pénz a megadott számlára történő beérkezése után kezdheted el.

 Továbbá szükséges:

  • INTERNET kapcsolat, mivel a főzősuli online alapú
  • egy E-MAIL cím és egy számítógép
  • egy FACEBOOK fiók (ez azért fontos, mert csak így tudsz belépni a zárt Facebook csoportba, ahol videót találod)

Mi szükséges az online főzősuli elkezdéséhez?

A bankkártyás fizetés esetén azonnal, átutalás esetén a pénz a megadott számlára történő beérkezése után kezdheted el.

 Továbbá szükséges:

  • INTERNET kapcsolat, mivel a főzősuli online alapú
  • egy E-MAIL cím és egy számítógép
  • egy FACEBOOK fiók (ez azért fontos, mert csak így tudsz belépni a zárt Facebook csoportba, ahol videót találod)
Cukkini főzelék csicseriborsós rizses fasírttal
Köles fasírt

Hogyan működik az online rendszer?

A főzősuli online alapú, ami azt jelenti, hogy a megvásárlása után kapsz egy jelszót, amivel hozzáférsz a saját tanuló fiókodhoz. Ezen keresztül tudod elérni a tananyagokat. Ide belépni minden alkalommal a Tudásközponton keresztül tudsz majd. Mindezekről a rendelést követő levélben kapsz iránymutatást.

A tanuló fiókod a vásárlástól számított 2 évig lesz elérhető. Utána megszűnik, és nem lesz használható. Újabb tananyagok vásárlásánál mindig az utolsó vétel időpontjától számolódik a 2 év. Ebben az esetben a korábbi anyagoknak elérhetőségi ideje is ennyivel meghosszabbodik.

2 évig érvényes saját tanuló fiók

Egyszerűen és könnyen kezelhető online rendszer

A makrobiotika az életem

Sebestyén Szilvia vagyok, 65 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Több évtizedes betegeskedés után a makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.

Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, túrázom, kerékpározom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is. Orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

Sebestyén Szilvia, a női makrobiotikus táplálkozás szakértője
Sebestyén Szilvia, a női makrobiotikus táplálkozás szakértője

A makrobiotika az életem

Sebestyén Szilvia vagyok, 65 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Több évtizedes betegeskedés után a makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.

Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, túrázom, kerékpározom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is. Orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).

Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

Ügyfeleim véleménye

Készíts egészséges, tápláló és finom fasírtokat online főzőiskola csomagok árai

Megrendelés menete

 

1. Lépés

Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő csomagot és fizetési módot.

Válaszd ki, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy átutalással. Átutalás esetén kapsz majd egy díjbekérőt az email-címedre.
(Amennyiben ez nem érkezne meg, kérlek írj egy levelet a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.)

2. Lépés

Kérlek töltsd ki az űrlapon kért kapcsolattartási adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail, belföldi mobilszám). Céges számla esetén az adószám megadása kötelező!

 

3. Lépés

Kérlek töltsd ki a számlázási adatokat

A számlázási címet is, mert arra címre fogom kiállítani a számlát (ország, város, irányítószám, utca, házszám, telefonszám).

Amennyiben a szállítási cím (ahol a könyveket meg szeretnéd kapni) eltér a számlázási címtől, akkor a Megjegyzés rovatba írd be azt a a címet, ahova szeretnéd, hogy küldjük a csomagot.

4. Lépés

Végül rendeld meg.

 

Mi történik a megrendelés után?

Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod a számlát és csomagtól függően a tanuló fiókodhoz a jelszót.

Átutalás esetén küldök számodra egy díjbekérőt. Ha elutaltad a pénzt, akkor annak beérkezése után a fent említett lépések következnek: a számlával együtt csomagtól függően rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót.

Bankkártya adataid biztonsága

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. 

A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Hogy jutok a tananyaghoz vagy / és a könyvekhez?

Bankkártyás fizetésnél azonnal hozzáférést kapsz csomagtól függően a videó(k)hoz és a hozzátartozó receptekhez. Átutalás esetén a pénz beérkezése után jutsz hozzá a számlához, valamint csomagtól függően a videó(k)hoz és a receptekhez.

Mi történik a rendelés után?

Visszaigazolom a megrendelésed, valamint a fizetési módtól függően küldöm a végszámlát, a hozzáféréseket, vagy a díjbekérőt. Kártyás fizetés esetén a következő munkanapon postázom a könyveket, míg átutalás esetén a pénz beérkezését követő munkanapon.

Ezek a főzősulik helyettesítenek valamilyen orvosi kezelést?

Nem, ezek nem helyettesítenek semmilyen orvosi kezelést. Csak kiegészíthetik azt.

Tudok átutalással fizetni?

Igen, a fenti űrlapon kiválaszthatod, hogy átutalással vagy bankkártyával szeretnél-e fizetni.

Lesznek videók a tananyagban?

Minden csomag tartalmaz videót.

Mi történik, ha elfelejtem a tanuló fiókom jelszavát?

Azzal az e-mail címmel, amivel regisztráltál a főzősulira, belépésnél automatikusan kérhetsz egy újat.

Meddig tudom használni a tanuló fiókomat?

A tanuló fiókodhoz a megvásárlást követő 2 évig kapsz hozzáférést. Ezután a fiókod megszűnik, és már nem tudod használni. Minden további tananyag megvételénél az utolsó vásárlás napjától számítódik a 2 év.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a levél?

Ha GMAIL-es címed van, akkor nézd meg, nem landolt-e a PROMÓCIOK vagy SPAM mappában.

Ha FREEMAIL-es címed van, akkor nézd meg a SPAM mappát is, meglehet, hogy ott találod. 

Ha sehol nem találod a levelet, akkor írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Mi lesz a számlán?

A választott csomag és amit az tartalmaz, illetve az annak megfelelő bruttó ára lesz feltüntetve a törvényesen előírt további szükséges adatokkal együtt.

FONTOS! Ha átutalással fizetsz, akkor először egy díjbekérőt kapsz (5 napos fizetési határidővel), majd befizetés után egy számlát. A bankkártyás fizetésnél már egyből egy számlát fogsz kapni. A számlát az űrlapon megadott-e mail címre küldöm a kitöltés után automatikusan (ha nem kapod meg, mert pl. megfogta egy spamszűrű vagy elírtad az e-mail címedet, akkor írj nekem a  makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre).

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Barion rendszerén keresztül intézheted.

Milyen e-mail címre fognak érkezni a különböző levelek?

Minden levél (számla, díjbekérő), arra az e-mail címre érkezik, amit a fenti megrendelő űrlapon megadtál.

Ha maradt még benned kérdés!

Kérlek, írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Nincs más hátra, mint megrendelned valamelyik csomagot és készíteni olyan egészséges, finom és tápláló fasírtokat, amelyeket mindenki imádni fog!

Share This