Zöldségfogások hatásai, vágási és főzési technikái

40 000 Ft

Megismered az alapanyagok vágási és főzési technikáit, amik segítenek a kívánt hatás elérésében.
Felfedezed, hogyan hatnak az ételek a szervezetedre, és hogyan érheted el a különböző élettani hatásokat.

Kurzus időpontja:
📅 Időpont: 2025 Március 22., szombat, 11:00-16:00

HELYSZÍN: Makrobiotika Intézet tankonyhája, 1172. Budapest, Adorján utca 8.

Cikkszám: zoldsegfogasok-hatasai-vagasi-es-fozesi-technikai-2025-03-15 Kategóriák: , Címkék: , , , ,

Leírás

Zöldségfogások hatásai, vágási és főzési technikái

Glutén-, tejtermék-, cukor-, tojás- és húsmentesen 🌱

Hogyan válassz és készíts ínycsiklandó fogásokat? 🥗

📅 Időpont: 2025 Március 22., szombat, 11:00-16:00
📍 Helyszín: Makrobiotika Táplálkozástudományi Intézet tankonyhája, 1172 Budapest, Adorján utca 8.
💸 Részvételi díj: 40.000 Ft/fő (ismétlőknek kedvezmény!)
⏳ Jelentkezési határidő: Március 13., csütörtök, éjfél
📩 Jelentkezés: makrobiotika@gmail.com

🌱 Szeretnél egészségesebben étkezni, de nem tudod, hogyan kezdj hozzá? 🤔
Ha úgy érzed, hogy az egészség kihívásokkal teli időszakában keresel egy egyszerűbb, tudatosabb életmódra való áttérést, ez a főzőiskola neked szól! Az egészséges táplálkozás nemcsak elmélet, hanem a gyakorlatban is alkalmazható tudomány. Itt az elmélet és a gyakorlat összhangban valósul meg, és te is megtanulhatod, hogyan támogathatod a saját egészséged a megfelelő étkezésekkel. 👩‍🍳👨‍🍳

A főzőiskolában:

Megismered az alapanyagok vágási és főzési technikáit, amik segítenek a kívánt hatás elérésében.
Felfedezed, hogyan hatnak az ételek a szervezetedre, és hogyan érheted el a különböző élettani hatásokat.

🔥 Melegítő – Tápláló és fűtő hatású fogások a hideg napokra
😌 Relaxáló – Nyugtató és egyensúlyba hozó étkezések
⚡ Energikus – Frissítő, életerőt adó ételek
❄️ Hűtő hatású – Könnyed, felfrissítő fogások

🍲 Miért érdemes részt venni?
A kurzus során gyakorlatban sajátíthatod el, hogyan érheted el a kívánt hatást az ételekkel. A résztvevők a különböző vágási és főzési technikákat is kipróbálják, így készíthetnek finom, tápláló és ízletes fogásokat, amelyek hozzájárulnak a jobb közérzethez és a tudatos táplálkozáshoz.

🌿 A tudatos táplálkozás mestersége
Tudd meg, hogyan választhatod ki a legjobb alapanyagokat, és hogyan készítheted el őket a legnagyobb hatékonysággal. Tapasztald meg a főzés varázsát, és formáld át étkezési szokásaidat a legjobb irányba! 💖

ℹ️ Fontos: Az étrend nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, de remek kiegészítő támogatást nyújt a gyógyulás és az egészségmegőrzés során.

🌸 Készülj fel egy felejthetetlen élményre, és válj te is a tudatos táplálkozás mesterségének részévé!
Ne habozz, csatlakozz hozzánk, és tapasztald meg a főzés varázslatát! 🌿

Jelentkezés:
📩 makrobiotika@gmail.com

Videó a témakörben: Kattints ide!

💪 Miért érdemes tudatosan táplálkoznod?
Ahhoz, hogy mindennap energikusan, boldogan és egészségesen állj helyt a családodban, a munkádban, vagy épp a szerelmeddel töltött pillanatokban, elengedhetetlen, hogy tudatosan tápláld magad!

Várlak szeretettel a főzőiskolámban, ahol együtt tanuljuk meg, hogyan készítsünk finom, egészséges, mindenmentes ételeket!

Szilvia 🌱