Jó Fehérjék a Mindennapokban Főzőkurzus PÓTNAP

40 000 Ft

  • Hogyan fogyasszunk fehérjét puffadás nélkül?
  • Milyen fehérjéket és milyen mennyiségben érdemes fogyasztani az adott állapotnak megfelelően?
  • Hogyan előzhető meg a zsírmáj kialakulása, és mit tehetünk, ha már fennáll?
  • Hogyan fogyaszthatunk állati fehérjét úgy, hogy az ne terhelje meg a szervezetet?

Kurzus időpontja:
📅 2025. február 16., vasárnap, 11:00-16:00

HELYSZÍN: Makrobiotika Intézet tankonyhája, 1172. Budapest, Adorján utca 8.

Cikkszám: jo-feherjek-a-mindennapokban-fozokurzus-2025-02-15-1 Kategóriák: , Címkék: , ,

Leírás

Jó Fehérjék a Mindennapokban Főzőkurzus

Gluténmentes, tápláló ételek a vitalitásért!

📅 Időpont: 2025. február 16., vasárnap, 11:00-16:00
📍 Helyszín: Makrobiotika Táplálkozástudományi Intézet tankonyhája
Cím: 1172 Budapest, Adorján utca 8.
💸 Részvételi díj: 40.000 Ft/fő (ismétlőknek kedvezmény!)
Jelentkezési határidő: 2025. február 12., szerda, éjfél

Jelentkezés:
📩 makrobiotika@gmail.com

Miről lesz szó a főzőkurzuson?

Az állati fehérjék túlzott fogyasztásának hatásai a szervezetre:

  • Prosztata-megnagyobbodás
  • Zsíros haj és bőr
  • Ízületi gyulladás, köszvény
  • Túlsúly, hasi zsír, zsírmáj
  • Magas vérnyomás, ingadozó vércukorszint
  • Reggeli krónikus fáradtság az alacsony vércukorszint miatt
  • Savasodás, gyorsabb öregedés

A jó fehérjék kiválasztása és helyes fogyasztása:

  • Hogyan fogyasszunk fehérjét puffadás nélkül?
  • Milyen fehérjéket és milyen mennyiségben érdemes fogyasztani az adott állapotnak megfelelően?
  • Hogyan előzhető meg a zsírmáj kialakulása, és mit tehetünk, ha már fennáll?
  • Hogyan fogyaszthatunk állati fehérjét úgy, hogy az ne terhelje meg a szervezetet?

Mit fogunk főzni?

🥣 Levesek
🍽️ Főfogások (pl. különböző fasírtok)
🥒 Savanyúságok
🍮 Egészséges desszertek

Videó a témakörben: Kattints ide!

ℹ️ Fontos: Az étrend nem helyettesíti az orvosi kezeléseket, de remek kiegészítő támogatást nyújt a gyógyulás és az egészségmegőrzés során.

A makrobiotika egy tudományos alapokon nyugvó, átfogó életmód- és táplálkozási rendszer, amely segít helyreállítani a test egyensúlyát. A helyes fehérjefogyasztás hozzájárulhat a vitalitáshoz, az optimális testsúlyhoz és a hosszú távú egészséghez.

Várlak szeretettel a főzőiskolámban, ahol együtt tanuljuk meg, hogyan készítsünk finom, egészséges, mindenmentes ételeket!

Szilvia 🌱