Leírás
A főzőiskola célja az hogy
Amikor eldöntöttük hogy étrendet váltunk, mert az állapotunk változását alapjaiban szeretnénk jobbá tenni, akkor az egyik legfontosabb a glutén, tejtermék, tojás és cukormentes desszert készítési tudásunk.
Miért?
- Egy rossz desszerttel az egészséges napi menü hatását el tudod rontani. Aztán persze megbánjuk mert nem vagyunk jól. pl. Reflux , gastritis esetében azonnal fájdalommal reagálhat a rossz desszert elfogyasztása.
- Természetes igényünk az, hogy a napi táplálkozásunk 60%-ban édes ízű legyen. Ez a levesekben, főfogásainkban benne is van sokféle édes íz formájában. Ez kezdetkor kevés, főleg stresszes élethelyzetekben már nyúlunk is édesség után.
- Fontos – különösen a gyermekeknek, fiataloknak – hogy jó minőségű desszerteket fogyasszanak, glutén, tejtermék, tojás és cukormentesen.
- Az étrend váltáskor az egyik legfontosabb dolog hogy az édességeket, a desszerteket is a legjobb minőségűre cseréljük le.
Remek tananyagot készítettem a mindenmentes főzőiskolához sok-sok recepttel.
A helyszínen készítünk glutén tejtermék, tojás és cukormentes
- lekváros táskát
- tortát
- palacsintát
- gyümölcs zselés desszertet
- pudingokat
- krémeket
Én már megtapasztaltam hogy ez a tudás hogyan változtatta meg az életem és szeretném ha a környezetemben boldog és egészséges családok vennének körül.
Ha te is szeretnéd ezt megtapasztalni, akkor szeretettel várlak április 6. – szombat 11:00-16:00 között a Makrobiotika Intézetem tankonyhájában, zöldséges és virágos kertjében.
Helyszín: 1172. Budapest, Adorján utca 8. (megközelíthető az M0 Rákosliget 55 lejárattól néhány perc, vagy az Örs vezér tértől a 276E járattal, vagy vonattal a Keleti Pályaudvartól Rákoscsaba vasútállomásnál kell leszállni.)