Hogyan legyél a táplálkozással az egészséged őrzője?

1. rész

Az egészséges táplálkozás alapjai

Sebestyén Szilvia vagyok, 62 éves, makrobiotikus táplálkozási szakértő.

Több évtizednyi betegeskedés után sikerült meggyógyulnom a makrobiotika segítségével egy súlyos betegségből. Azóta egészséges, fitt, és energikus vagyok. Sőt, megtanultam azt is, hogy hogyan legyek a saját egészségem őrzője!

Ezt a tudást szeretném tovább adni neked is, ebben a főzősuli sorozatban!

Miért érdemes részt venned a főzősulin?

Manapság az egészséges táplálkozással kapcsolatban roppant sok információ érhető el a különböző médiákban. A probléma ezzel az, hogy túlnyomó részük hozzáértő szakértők által nem ellenőrzőtt, vagy a tudomány által nem alátámasztott. Emellett sokan azt gondolják, hogy néhány táplálékkiegészitő napi elfogyasztásával meg is van oldva az egészségük. Pedig sajnos, ez nem így van….. 

Mindezt fokozza, hogy számos külső környezeti hatás is éri szervezetünket nap, mint nap (stressz, rossz levegő, vegyszerek, adalékanyagok, túl sok cukor bevitel stb.). A helytelen étkezési szokások mellett, ezek a tényezők is tovább gyengíthetik szervezetünket.

Azt viszont kevesen tudják, hogy ezeket a káros hatásokat megfelelő táplálkozással csökkenteni lehet. 

Éppen ezért egy sorozat keretében szeretném bemutatni, hogy hogyan tudjuk saját magunk megőrizni az egészségünket. Hogyan tudjuk egy kis odafigyaléssel és szakértelemmel szeretteink életét is jobbá tenni.
 
Ezt egy olyan módszer segitségével fogom megtenni, amely a világon is egyre népszerűbb, és a tudomány is igazolta hatásosságát. Én ennek segitségével gyógyultam meg egy évtizedekig tartó igen súlyos betegségből. Szintén ennek köszönhetően 62 évesen is rendszeresen sportolok, fitt és energiával teli vagyok, valamint orvoshoz is csak akkor megyek, ha jogosítványomat szeretném meghosszabítani.
 
A főzősuli első részében az egészséges táplálkozás alapjait mutatom meg a gyakorlatban.

Sajnos sokakban él az a hit, hogy ami egészséges, az nem lehet finom. Ebben a főzősuli sorozatban mindenki megismerheti az ellenkezőjét: természetes alapanyagokból készített ennivalókat is lehet örömmel fogyasztani. NEM jár semmiféle lemondással, mivel finomak! 

Az ételek csak természetes alapanyagokból készülnek, és nem tartalmaznak semmilyen adalékanyagot, tartósítószert, színezéket stb.

Az ételek glutén-, tej- tejtermék, szója-, tojás-, és cukormentesen készülnek. Ezáltal az ÉTELALLERGIÁBAN szenvedők is fogyaszthatják!

A főzéshez csak olyan természetes alapanyagokat fogunk használni, amelyeket könnyen beszerezhetők a boltokból vagy a helyi zöldségpiacról.

És természetesen tartalmaznak minden olyan összetevőt (fehérje, vitaminok, ásványi anyagok stb.), ami ahhoz kell, hogy a szervezeted tökéletesen és egészségesen működjön egész nap!

Mit tartalmaz a főzősuli első része?

i

Rövid elmélet

A rövid elméleti előadásból az alábbiakra kapsz választ:

Milyen természetes alapanyagokat használjunk az ételekhez?

Ezek hogyan támogatják a szervezetünket?

Milyen egészséges ételeket készíthetünk ezekből?

Csak a legszükségesebb elméleti tudást osztom meg Veled. Ennek segítségével a boltban és a piacon már egyszerűen és tudatosan tudod majd kiválasztani a legmegfelelőbb alapanyagokat.

Tisztában leszel, hogy melyiknek milyen hatása van a szervezetedre. És természetesen azt is tudni fogod, hogy hogyan készíts belőlük számodra és a szeretteidnek egészséges ételeket.

Ja, és igen már másnap ki is próbálhatod a tudásodat! 🙂

Főzés

Az évszaknak megfelelő ételeket készítünk:

Leves

Melegítő hatású karfiolos hajdina leves

Főfogás + saláta-savanyúság 

Kuktában főtt barna rizs szelídgesztenyével,

Saját gőzében puhult kerek zöldségek, csicseriborsóval

Káposzta-lilahagyma-alma gyors prés saláta

Desszert

Sütőtök tempúra, sütőtök krémben, pirított tökmaggal.

Alma tempúra, alma krémben

Ha a rendezvény után kérsz személyes táplálkozási és életmód tanácsadást, akkor most 10.000 forint kedvezményt, illetve egy általam dedikált ajándékkönyvet is kapsz.

A személyes tanácsadást azok számára tudom ajánlani, akik egészségesen szeretnének táplálkozni, illetve különböző betegségektől szenvednek, és a felépülést támogathatja ilyen ételek fogyasztása (daganatos betegségek, hasnyálmirigy gyulladás, magas vérnyomás, túlsúly, fájdalmas menstruáció, fejfájás, krónikus fáradtság, álmatlanság, rossz közérzet, emésztőrendszeri panaszok stb).

A személyes konzultáció díjai a fenti kedvezménnyel:

45.000 Ft, most csak 35.000 forint, ami tartalmazza az egy hónapos kapcsolat tartás díját is.

60.000 Ft, most csak 50.000 forint, ami két hónapos kapcsolat tartási díjat tartalmaz

75.000 Ft, most csak 65.000 forint, ami három hónapos kapcsolat tartást tartalmaz

Mit tartalmaznak a főzősuli további részei?

Ahhoz, hogy megszerezd a szükséges tudást az egészséges táplálkozáshoz, évekre lehet szükséged. De én ezt az időt lerövidítem neked. Több, mint 16 év tapasztalata, és számos külföldi szakirányú tanfolyam elvégzése után összállítottam egy olyan elméleti és gyakorlati anyagot, amivel rövid időn belül, Te is könnyen válhatsz az egészséged örzőjévé.
A sorozat minden egyes részén ajánlott részt venni, de külön-külön is látogatható. A sorozat további részei:
1. Az egészséges táplálkozás alapjai  – 2019. november 30. (szombat)
2. Gabonákból készült ételek (leves, főfogás, desszert) – 2020. január 18. (szombat)
3. Fehérjék alapanyagokból készült ételek (leves, főfogás, desszert, szendvicskrémek) – 2020. február 15. (szombat)
4. Zöldség fogások fajtái, főzési módjai azok élettani hatásai (a főfogás részében elfoglalt helyük) – 2020. március 14. (szombat)
5. Desszertek készítése – 2020. április 18. (szombat)
6. Tavaszi tisztító ételek – 2020. május 16. (szombat)
7. Nyári hűtőhatású ételek – 2020. június 20. (szombat)
8. Női egészségért, fiatalság, rugalmasság megtartásáért ételkészítés – 2020. szeptember 19. (szombat)
9. Őszi ételek készítése, amelyek felkészítenek a télre, segítenek megtartani a szervezetünkben a hőt. – 2020. október 17. (szombat)
10. Téli melegítő és energiát adó ételek – 2020. november 14. (szombat)
11. Karácsonyi ünnepi ételek  – 2020. december 5. (szombat)

A főzősuli 1. részének részletei

Részvételi díj: 15.000 Ft / fő

Jelentkezési határidő: 2019. november 20.

Időpont: 2019. november 30. (szombat) 11:00 – 14:00

Helyszín: Győr, Konferencia Hotel, Apor Vilmos püspök tere 3.

A helyszín korlátozott befogadó képességű. Így a jelentkezéseket a részvételi díj beérkezési sorrendjében tudjuk elfogadni. Jelentkezni az alábbi űrlapon lehetséges.

Már csak ennyi időd van hátra, hogy jelentkezz a főzősuli 1. részére

Nap

:

Óra

:

Perc

:

Mp

Megrendelés menete

1. Lépés

Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot.

Válaszd ki, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy átutalással. Átutalás esetén kapsz majd egy díjbekérőt az email-címedre.
(Amennyiben ez nem érkezne meg, kérlek írj egy levelet a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.)

2. Lépés

Kérlek töltsd ki az űrlapon kért kapcsolattartási adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail, belföldi mobilszám)

3. Lépés

Kérlek töltsd ki a számlázási adatokat

A számlázási címet is, mert arra címre fogom kiállítani a számlát (ország, város, irányítószám, utca, házszám).

4. Lépés

Végül rendeled meg.

 

Bankkártya adataid biztonsága

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.

 

Kérdésed van? Segítünk!

Ha további kérdéseid vannak, akkor lentebb megnyugtató válaszokat kaphatsz rájuk, vagy írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Gyakori kérdésekre megnyugtató válaszok

Hogy tudok jelentkezni a főzősulira?

A “Megrendelés” résznél a megrendelő űrlap kitöltésével. Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod visszaigazolást. Átutalás esetén a pénz beérkezése után küldöm a számlát és a visszaigazolást.

Tudok átutalással fizetni?

Igen, a fenti űrlapon kiválaszthatod, hogy átutalással vagy bankkártyával szeretnél-e fizetni.

Mi történik a rendelés után?

Visszaigazolom a megrendelésed arra az e-mail címre, amit megadtál, valamint a fizetési módtól függően küldöm a végszámlát, vagy a díjbekérőt.

Mit tegyek, ha nem érkezett meg a levél?

Ha GMAIL-es címed van, akkor nézd meg, nem landolt-e a PROMÓCIOK vagy SPAM mappában.

Ha FREEMAIL-es címed van, akkor nézd meg a SPAM mappát is, meglehet, hogy ott találod. 

Ha sehol nem találod a levelet, akkor írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Biztonságos az online bankkártyás fizetés?

Igen, a fizetést a Barion rendszerén keresztül intézheted.

Mi lesz a számlán?

A vfőzősuli programjának a megnevezése, illetve az annak megfelelő bruttó ára lesz feltüntetve a törvényesen előírt további szükséges adatokkal együtt.

FONTOS! Ha átutalással fizetsz, akkor először egy díjbekérőt kapsz (5 napos fizetési határidővel), majd befizetés után egy számlát. A bankkártyás fizetésnél már egyből egy számlát fogsz kapni. A számlát az űrlapon megadott-e mail címre küldöm a kitöltés után automatikusan (ha nem kapod meg, mert pl. megfogta egy spam szűrű vagy elírtad az e-mail címedet, akkor írj nekem a  makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre).

Ha maradt még benned kérdés!

Kérlek, írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

Nincs más hátra, mint hogy jelentkezz, és legyél Te is az egészséged őrzője! 🙂

Share This