INGYENES ALAPOZÓ ONLINE TANFOLYAM A NŐI EGÉSZSÉGÉRT

 

Célom, hogy mint a női makrobiotikus táplálkozás szakértője, minél több nőtársamhoz juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.

Miről szól a Női Egészségért ingyenes online táplálkozási tanfolyam?

A női makrobiotikus étrend támogatja az egészség megőrzését, a panaszok (fájdalmas menstruáció, ciszták, miómák, endometriózis, csontritkulás, puffadás, vizesedés stb.), elkerülését, illetve a felépülést.

Ez a tanfolyam arról szól, hogy megtanuld ennek az étrendnek az alapjait. Célja, hogy nőként megszerezd a legfontosabb tudnivalókat a helyes táplálkozásról. Így például bevásárlásnál vagy ételkészítésnél tudni fogod a legalapvetőbb dolgokat, hogy helyes döntéseket hozz a saját egészségeddel kapcsolatban.

A legszükségesebb elméleti tudás mellett kapsz recepteket is a 6 fejezetből áll a tanfolyamban.

Sebestyén Szilvia vagyok, 61 éves, a női makrobiotikus táplálkozás szakértője.

Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszernek, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.

Ennek a tudásnak a hiányában 46 évig nem tudtam, hogy mi az az egészség, ma követve ezt a nagyszerű tudományt, nem tudom, hogy mi az a betegség.

Azonban, miután megtapasztaltam nőként a nehézségeket, valamint a csodálatos gyógyulást, arra tettem fel az életem, hogy népszerűsítem ezt az eredményes módszert nőtársaimnak.

Hogyan működik az online rendszer?

A tanfolyam online alapú, ami azt jelenti, hogy a feliratkozás után az e-mail címedre küldök egy jelszót, amivel hozzáférsz a saját tanuló fiókodhoz. Ezen keresztül tudod elérni a tananyagokat.

Ide belépni minden alkalommal a Tudásközponton keresztül tudsz majd. Mindezekről a feliratkozást követő levélben kapsz iránymutatást.

A tanuló fiókod a feliratkozástól számított 3 hónapig lesz elérhető. Utána megszűnik, és nem lesz használható.

Ha elfelejtetted a jelszót, akkor az e-mail címeddel kérhetsz belépésnél egy újat.

A tréning szöveges, nincs benne videó.

Saját tanuló fiók 3 hónapig

Modern, könnyen és egyszerűen kezelhető rendszer

Bárhonnan elérhető a tanfolyam, így  nincs szükség tárolni vagy lementeni 

A saját tanuló fiók könnyen bővíthető további tanfolyamokkal

Share This