Haladó karantén főzősuli speciális immunerősítő és vírusölő étrenddel!

A haladó főzősuli utólag is megrendelhető, visszanézhető!

 

Köszönöm megtisztelő figyelmeteket!

Óriási élmény együtt főzni Veletek és látni a haladásotokat, a szebbnél szebb ételfotóitokat! Nagy örömmel töltenek el minket Mosolykával együtt! ?

Az életmódváltás tovább már nem halogatható! Veletek vagyunk, segítünk!

Akik az Alapozó főzősulin részt vettek, tudják mik a bázis alapanyagok, és ételek ahhoz, hogy egészséges mikrobiommal rendelkezzenek.

Erre az alaptudásra épül a Haladó főzősuli. Itt már speciális alapanyagokat is fogunk használni a gyógyító ételekhez és gyógyító italokhoz. 
  • Szeretettel várom ebben a haladó főzősuliban akik a 17 éves működésem során részt vettek főzőiskoláimon. Azok rendelkeznek az alapozó főzőiskola tudásanyagával. 
  • Az alapozó főzősulit szívesen megismételjük, azok számára, akik a haladó főzősuliban szeretnének részt venni, 
  • Illetve „gyorstalpaló” lehetőségre is gondoltunk. Megadhatjuk az alapozó főzősuli 4 rész tananyagát és a visszanézhető élő főzősuli linkjét. Ehhez a főzősulihoz kérlek küldjétek el a jelentkezéseteket a részvételi díj 10.000 Ft/fő átutalásának az igazolásával, a számla kiállításához adatokkal együtt: Név, cím, adószám, kérlek hogy az utalás napját is írjátok meg.

Várlak szeretettel és főzzünk továbbra is együtt!

Mit tudhattok meg a haladó főzősuliban?

– Megismeritek a menü tervezés alapjait.
– Speciális ételeket.

– Speciális italokat, amelyeket a vírus megbetegedések megelőzésében és a felépülés támogatásában jelentenek komoly segítséget.
– Hogyan illesszed be a speciális ételeket és italokat az étrendbe.

 

Mivel élőben történik a főzősuli, így számtalan kérdést tehettek fel. Mindenki állapota egyéni, ezért ettől is füg, hogy milyen mennyiségben és gyakoriságban, hogyan fogyasszátok a gyógyító és egészségmegtartó ételeket. Tudtok kérdezni és sokat tanulni a válaszokból is.


Visszanézhetőek az élő főzősulik.

Részvételi díj: 20.000 Ft/fő

 

Jelentkezés módja: a lejjebb található megrendelő űrlap kitöltése.
NAGYON KÖSZÖNJÜK!

Megrendelés menete

1. Lépés

Kérlek, válaszd ki a számodra megrendelni kívánt főzősulit.  (akár többet is)

 

2. Lépés

Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő fizetési módot.

Válaszd ki, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy átutalással. Átutalás esetén kapsz majd egy díjbekérőt az email-címedre.
(Amennyiben ez nem érkezne meg, kérlek írj egy levelet a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.)

3. Lépés

Kérlek töltsd ki az űrlapon kért kapcsolattartási-számlázási adatokat.

 

4. Lépés

Végül rendeled meg.

 

Mi történik a megrendelés után?

Bankkártyás fizetés semmi teendőd nincs. A számlát emailben küldjük. Majd hozzáférést kapsz a Facebook-os zárt csoportunkhoz. Itt lesz elérhető a főzősuli az adott időpontokban.

Átutalás esetén küldök számodra egy díjbekérőt. Ha elutaltad a pénzt, akkor annak beérkezése után hozzáférést kapsz a Facebook-os zárt csoportunkhoz, ahol a főzősulit utólag is meg tudod nézni.

 

Bankkártya adataid biztonsága

A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. 

A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.

Kérdésed van? Segítünk!

Ha további kérdéseid vannak, akkor lentebb megnyugtató válaszokat kaphatsz rájuk, vagy írj nekem a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.

„A főzőiskolában megmutatom neked,

hogy ami egészséges,

az lehet gyorsan és egyszerűen is elkészíthető.

Hogyan legyen ízletes és finom.”

Online makrobiotikus táplálkozási tanfolyamok az egészségért!

Most a legaktuálisabb az online Tavasz tisztító, energiát adó és immunerősítő ételei főzőiskola.

Tavasz tisztító és immunerősítő ételei főzőiskola megrendelhető!

Női egészségért online főző tanfolyamot elmélettel együtt – a fájdalmas menstruáció, ciszták, miómák, endometriózis, meddőség és más panaszokat tapasztaló nő társaim részére készítettem. Női egészségért online főzőiskola megrendelhető!

Az online ALAPOZÓ főzőiskola elmélettel együtt a legnagyobb segítség, a biztonságos ételkészítés alapjainak az elsajátításához. Még a táplálékallergiások is biztonságosan fogyaszthatják az ételeket.
Online alapozó főzőiskola megrendelhető!

A 3 NAPOS MÉREGTELENÍTŐ ONLINE főzősuli a legjobb megoldás arra, amikor gyorsan szeretnél egy méregtelenítést elkezdeni. Jól jön egy olyan életszakaszod után amikor túl sok ártalmas ételt fogyasztottál.
3 napos méregtelenítő főzőiskola megrendelheltő!

VÉLEMÉNYEK

Kedves Szilvia!

 
Szeretnék tovább haladni veletek a makrobiotika csodás világában
❤
Izgatottan várom a tejhelyettesítő finomságokat.
Én és a kis családom imádjuk ezt az új szemléleten alapuló fözési módot.
Nekem eltúntek a ráncaim, feszesebb a testem, fiatalodtam !!❤❤❤❤
Ízletesek , változatosak az ételek. Nincs lemondás érzetúnk semmiről. 
Hálásan kószönöm, hogy létrehoztátok és lehetövé teszitek, hogy minden háztartásba lejusson a tudás az ideális táplálkozásról.❤
Áldás!
Sok örömet, jó egészséget kívánok!❤
Szeretettel: Andrea

Először is, szeretném megköszönni a szombati kurzust, nagyon nagy élmény volt! Anyukámmal ma már jégcsapretekitalt ittunk reggel, is holnap barna rizzsel kezdem a napot:-)
Zsófia

Nagyon jól éreztem magam hétvégén a kurzuson, nagyon örülök, hogy ott lehettem. Nem csak sokat tanultam Nálatok, de a szívet melengető légkör is feltöltött, amit teremtettetek!
Dóri

Hétvégén voltam Nálatok makrobiotika tanfolyamon. Ez volt az első alkalom, amin részt vettem, de nagyon nagyon tetszett, így szeretnék mindegyiken rész venni. Ezért is írok, hogy jelentkezzek a soron következőre.
Veronika

Share This