4 részes oklevelet adó makrobiotika képzés
Tanulj meg könnyen és gyorsan elkészíteni olyan glutén, tejtermék (sajt, tejföl, tejszín), tojás és cukormentes makrobiotikus ételeket, amelyek egészséged megőrzését szolgálják

Ezért fontos és hasznos tudás a makrobiotikus főzés, életmód és szemlélet
Az egészség, a kitűnő fizikai és mentális állapot elvesztésekor rá vagyunk szorulva a környezetünk segítségére. Sőt, rosszabb esetben kiszolgáltatottak is leszünk másoknak. Emellett egyre nehezebben terhelhetők az egészségügyi intézmények, az elfoglalt családtagok és persze a családi költségvetés.
Fontossá válik saját magunk egészségéért és jólétéért felelősséget vállalni. Rendkívül felértékelődött az a tudás, amivel szakszerűen tehetünk saját magunk egészségéért, életerőnk folyamatos magas szinten tartásáért.
Éppen ezért hoztam létre egy 4 részes makrobiotikus főzőiskola sorozatot, amiben lépésről lépésre haladva, az elmélet és a gyakorlat (közös főzés) együttes bemutatása történik. Segítségével megtanulod az egészséget és életerőt megtartó főzést.


Makrobiotika = hosszú minőségi élet
Makrobiotika szó jelentése = makro hosszú + biosz élet, azaz a hosszú és egészséges élet tudománya és művészete.
A makrobiotika évezredes tapasztalatok alapján összeállított élet és átfogó táplálkozási mód. Elveinek betartása csökkentheti a káros környezeti hatásokat, amelyek immunrendszerünket és az egészségünket éri, ezzel óvva szervezetünket.
Hippokratész (az orvostudomány megalapítója) írt makrobiosz műveket, aki az ételeivel gyógyított azáltal, hogy lecserélte a betegséget okozó fogásokat egészségesre.
Én is a felépülésemet, visszafiatalodásomat annak köszönhetem, hogy lecseréltem a panaszt okozó ételeimet a glutén-, tejtermék-, tojás- és cukormentesen készített tápláló és biztonságos fogásokra. Egyszerű, hiszen korábban a Kárpát medencében növő alapanyagokból ilyen ételeket készítettek, és egészséges generációk nőttek fel.
A makrobiotika az életem
Sebestyén Szilvia vagyok, 65 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.
Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.
Több évtizedes betegeskedés után a makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.
Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, túrázom, kerékpározom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is. Orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).
Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.


A makrobiotika az életem
Sebestyén Szilvia vagyok, 65 éves, a hazai makrobiotikus mozgalom vezetője.
Egy olyan, az ősi tapasztalatokon alapuló életmód és táplálkozási rendszer képviselője, amely az egészség megtartására, illetve visszaállítására törekszik.
Több évtizedes betegeskedés után a makrobiotikának köszönhetően egy egészséges és igazán aktív életet tudok élni.
Minden héten edzeni járok, társastáncot tanulok, túrázom, kerékpározom, képzem magam és emellett természetesen dolgozom is. Orvoshoz csak akkor kell mennem, ha hivatalos ügyet kell intéznem (pl. jogosítványom meghosszabbítása).
Célom, hogy minél több emberhez juttassam el azt a tudást, amitől egészséges, aktív és boldog életet élhetnek.
Ügyfeleim véleménye
4 részes oklevelet adó képzés felépítése időpontokkal
(hétvégenként szombat – vasárnap)
Gabonák
Gluténmentes főzés!
Esemény időpontja:
Április 9-10.
Fehérjék
Esemény időpontja:
Április 23-24.
Zöldségek
Esemény időpontja:
Május 7-8.
Desszertek
Esemény időpontja:
Május 21-22.
Információk a képzéssel kapcsolatban
Minden a 4 rész kétnapos (szombat, vasárnap), és hétvégéken kerülnek megrendezésre. Azonban lehet csak a szombati napi képzésen részt venni, vagy témánként, alkalmanként is.
A vasárnapi nap végén angol-magyar nyelvű oklevelet kapnak azok, akik mind a két napon részt vettek a foglalkozásokon. A témák röviden az oklevélen is feltüntetésre kerülnek.
Akik más országból jönnek az adott ország nyelvén is megírjuk az oklevelet (pl. szlovák, német, román stb).
Jelentkezési határidő
Az oklevelek és a tananyagok elkészítése miatt az adott hétvége előtt legkésőbb egy héttel kérem jelentkezésed.
A főzőiskoláról
- A programot fogadó étellel indítom, ezért a kezdés előtt legalább 15 perccel meg kell érkezni.
- A témákról írásos tananyagot adok.
- Lehet hozni jegyzetelési lehetőséget vagy rögzítésre alkalmas eszközt.
- Kényelmes, sportos (meleg) réteges öltözködés javasolt.
- Kötényt mindenki hozzon magával.
- Az elkészült fogásokat a résztvevők elfogyasztják (így folyamatosan teszteljük az elkészült ételeket).
Helyszín
Alapítvány tankonyhája 1172. Budapest, Adorján u. 8.
4 részes oklevelet adó képzés ára
Szombat
Tanári prezentációval történik az elmélet és a gyakorlat bemutatása 12:00 és 18:00 óra között.
Vasárnap
A résztvevők gyakorolják a szombati napi tananyagot kiscsoportos főzéssel 11:00 és 17:00 óra között.
Megrendelés menete
1. Lépés
Kérlek, válaszd ki a számodra megfelelő csomagot és fizetési módot.
Válaszd ki, hogy bankkártyával szeretnél fizetni vagy átutalással. Átutalás esetén kapsz majd egy díjbekérőt az email-címedre.
(Amennyiben ez nem érkezne meg, kérlek írj egy levelet a makrobiotika@sebestyenszilvia.hu címre.)
2. Lépés
Kérlek töltsd ki az űrlapon kért kapcsolattartási adatokat (vezetéknév, keresztnév, e-mail, belföldi mobilszám). Céges számla esetén az adószám megadása kötelező!
3. Lépés
Kérlek töltsd ki a számlázási adatokat
A számlázási címet is, mert arra címre fogom kiállítani a számlát (ország, város, irányítószám, utca, házszám, telefonszám).
Amennyiben a szállítási cím (ahol a könyveket meg szeretnéd kapni) eltér a számlázási címtől, akkor a Megjegyzés rovatba írd be azt a a címet, ahova szeretnéd, hogy küldjük a csomagot.
4. Lépés
Végül rendeld meg.
Mi történik a megrendelés után?
Bankkártyás fizetés esetén a számlával együtt rögtön megkapod a számlát és csomagtól függően a tanuló fiókodhoz a jelszót.
Átutalás esetén küldök számodra egy díjbekérőt. Ha elutaltad a pénzt, akkor annak beérkezése után a fent említett lépések következnek: a számlával együtt csomagtól függően rögtön megkapod a tanuló fiókodhoz a jelszót.
Bankkártya adataid biztonsága
A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja. Magyar Nemzeti Bank engedély száma: H-EN-I-1064/2013 Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.
A bankkártya adataid nem kerülnek hozzánk, ezért nem ismerjük és így nem is tároljuk azokat. A megadott adataid titkosított csatornán, kódolva jut el a bankfiókhoz. Az online bankkártyás fizetés ma már legalább olyan biztonságos, mintha egy boltban kártyával fizetnél.